Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Am revenit, , si, in final, am reusit sa pun niste poze cu Andreiasul meu, cel care a avut grija de noptile mele albe!
[ url= http://community.webshots.com/album/562431446TyApDS[ / url ]

sper sa va placa ...sunt cit de cit recente.

Magg,ce faci?cum te simti?Vazut ficior cretosin si ghidus rrraauuu...sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!

Mirela ,sa-ti traiasca delfinasul si sa va aduca numai bucurii!un dragalas si,intr-adevar pare tare cumintel,genul:"unde-l pui ,acolo sta".Sa-ti ajute DD sa vina si o fetita sa aveti pereche.

Magg,am uitat sa te intreb,ai facut morfo la 14 sapt?a apucat sa vada Iosup ce mindrete ai in burtica:tot baietel sau de data sata fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Crisarh,pina sa te duci la Tutu.mai bine da o fuguta la MEDICOVER si fa-ti un exaamen de secretie vaginala,dau si mai bine SUNA-L si spune-i despre ce e vorba !!!Nu mai amina ,ca poate fi in defavoarea ta.Cred totusi ca cel mai bine e sa-l suni.Dar suna-l si nu mai zabovi aiurea!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mirella felicitari ptr sarcina 2, sa fie usoara si lipsita de peripetii...asteptam cu interes vestile despre viitoarea domnisoara Miruna Alexia...daca o fi tot asa ca a mea, ai incurcat-o

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mirella felicitari ptr sarcina 2, sa fie usoara si lipsita de peripetii...asteptam cu interes vestile despre viitoarea domnisoara Miruna Alexia...daca o fi tot asa ca a mea, ai incurcat-o

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata!
Merci Madau pentru felicitari; eu sper sa fie cumintica ca altfel va dati seama ce-i pe capul meu cu doi mici?

Am vazut acum cateva saptamani ca pe dulcica ta o cheama Alexia Miruna; eu inca imi mai pun problema in ce ordine sa fie cele doua nume. La Miruna ma gandisem de cand eram copil si visam cu ochii deschisi cand o sa am eu o fetita; iar combinatia cu Alexia am facut-o cand am ales numele pentru Albert.
Problema mea e ce ma fac daca e baiat ca nu am inspiratie; pe 4 martie merg la Iosup si stiti ca de acolo nu scapati pina nu spuneti nume pentru bebe...Sau poate asta e un semn ca nu voi avea inca un baiat???
Ieri am fost la Tutu (aglomeratie ca de obicei)suntem ok, in grafic cum spune dansul.
Stiti mi s-a intamplat ceva straniu povestind cu fetele care asteptau despre una despre alta eu vorbeam de aceasta sarcina ca si cand as fi fost sigura ca-i fata, pe cuvant de cercetas ca imi ieseau cuvintele fara sa gandesc. Una dintre fete chiar m-a intrebat: dar tu stii deja ca va fi fata???
Atunci m-am trezit ca vorbeam cai verzi pe pereti si am bufnit amandoua in ras; oare din cauza ca-mi doresc atat de mult o fetita???
Sa ma ierte bebelusul meu daca cumva va fi baiat promit sa-l iubesc la fel de mult si ma rog la Dumnezeu sa nu fiu dezamagita cand voi afla, ca prea mi-a intrat chestia asta cu fetita in cap. Da ce doi baietei nu sunt buni la casa omului???

Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Incerc pt a patra oara sa postez un mesaj...daca nu merge...o sa iau o pauza de server
Oana, la Iosup ajung de abia in 16 saptamani, desi mi-am facut programare cu 1 luna inainte, dar se pare ca trebuia chiar cu mai mult de 1 luna. Oricum, e bine si asa...Mai am 10 zile si vine si ziua aia...dupa care evident ma duc la Triplu Test.

Mirella, poate chiar e fetitza. Eu asa am patit cu Nichita , mereu vb despre el ca baietel si asa a fost. Acum nu stiu ce sa zic, toata lumea imi spune ca fac baiat - ma rog, eu sper sa fie fata, dar nu ma deranjeaza un baiat, ma vad mama de 2 baieti...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

mai e cineva pe-aici...? e cumva vreun capitol nou si eu inca n-am aflat ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Suntem pe aici si un nou capitol inca nu e.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

capitol nou

Mergi la inceput