Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 18
ccris_ccris spune:
Fetelor am fost ieri la T. la control, am asteptat vreo 2 ore, dar a meritat, bebe e bine, e o grasa, are 861g si suntem bine, mai mergem peste 3 saptamani. Intre timp ne-a mai dat niste analize de facut.
Cristina 25+
madau spune:
Magg ce faci, nu mai zici nimic? Cum a fost in mini vacanta? Bb ce face?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Mada,
Sunt praf. Dupa o vacantza super misto, in care ne-am simtit bine, a urmat o saptamana - asta, adica - de cosmar.
Am luat cu totii de pe acolo un virus - o amigdalita virala, asa ca ma chinui cu febra si cu tuse de 3 zile. Nici la T nu am putut merge, m-a cam speriat cat de usor se ia virusul si am spus ca nu are rost sa imbolnavesc alte 20 de gravide, cate or fi fost pe la usa lui.
Acum incerc sa scap de tuse. Tusesc infiorator, am ramas fara voce, iar homeopatele ma ajuta dar se pare ca mai e nevoie de 2-3 zile pana sa scap cat de cat. Mai amarata sunt ca am facut febra, sper din tot sufletul sa nu aiba urmari asupra lui bb.
Cam atat, scriu mai pe seara,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
madau spune:
Imi pare rau...si noi suntem tot asa rau, Miruna a facut putina febra sapt trecuta si a tusit cateva zile, am trecut-o pe tratament si e ok acum, eu insa tusesc de aproape 2 saptamani, ca un magar, am luat de toate, am fost la dr, mi-a dat tratament si degeaba. Nu scap deloc de tuse. Sanatate multa...ai nevoie!
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alexia28 spune:
Nu mai naste nimeni cu Tutu? Eu mai am un picut si vroiam sa mai aflu si eu cum mai stau lucrurile la Elias, daca mai e problema locurilor, care mai sunt preturile, cum mai decurge nasterea cu Tutu....
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 18 zile
crisarh spune:
Salut,Sunt o noua pacienta a dr. Tutunaru, de fapt am fost insarcinata si la 18 saptamani (saptamana trecuta ) am pierdut sarcina, membrane rupte, medicul meu a fost altul, de la giulesti, la Tutunaru am ajuns prea tarziu pt a mai salva sarcina. Dupa 3 saptamani in care celalalt medic nu mi-a facut nimic, am ajuns la dr.T care mi-a zis ca decat sa omoram fatul mai bine sa incercam si o amnioinfuzie, dar se pare ca a fost prea tarziu si fatul se infectase deja. Dintre cele care sunteti la dr T a mai trecut cineva prin asa ceva? As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru, poate mai uit de durere.fara bb
madau spune:
Crisarh imi pare rau ptr experienta neplacuta, sunt sigura ca data viitoare, cu ajutorul lui DD si al doctorasului nostru va fi totul ok. bine ai venit printre noi!
Alexia mai ai putin, nastere usoara si fara peripetii! Te asteptam cu povestea nasterii, speram una frumoasa
crisarh spune:
Alexia, nu vreau sa te sperii, dar ai grija cu asistentele, am fost internata de luni pana vineri si am crezut ca le bat pe asistente si infirmiere de nesimtite ce sunt, o singura data am intalnit o asistenta draguta care s-a interesat la 12 noaptea daca pacientele se simt bine, eu am vrut sa le fac reclamatie, dar m-a oprit tata ca nu cumva sa-i fac rau medicului. Am vazut ca la o cezariana, in prima noapte, a dat la asitenta 50ron ca sa aibe grija de mamicuta, eu am fost internata langa sala de nasteri vre-o 2 zile si mai vorbeam cu mamicile.Dupa ce nasti poate sa intre si sotul tau la tine, trebuie sa vb cu infirmiera care iese in holul principal si moasele il aduc si pe bb sa-l vada tati. Dar nu stiu cat se da pt toate astea.Iti urez nastestere usoara, moase si asistente de treabafara bb
alexia28 spune:
Cris imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe si multumesc pentru informatii
Madau multumsc mult, sper sa fie o experinta placuta si usoara, ca mai vreau sa-i mai fac piticei mele un fratior sau o surioara
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 17 zile
crisarh spune:
Salut fetelorAm si eu o intrebare, ca voi sunteti mai vechi la dr.T, am impresia ca am racit nitel ca ma cam doare gatul si expectorez nitel, eu abia azi dimineata am terminat antibioticele luate de vinerea trecuta in urma avortului spontan si probabil ca raceala nu si-a facut de cap din cauza antibioticelor. Dar vad ca as avea si un 37 cu 2, nu stiu cum sa fac, sa il sun pe dr T sa-l intreb pe el ce sa iau pt raceala? Pt ca el se ingrijeste de mine de 2 saptamani sau sa merg la medicul de familie sa ma vada de raceala. Voi ce ma sfatuiti, stiu ca nu mai sunt gravi, dar sper ca dupa al 2lea ciclu sa fiu gravi la loc. Ce ziceti?fara bb