Stick care nu pateaza
Buna ziua ,Am o mica problema si poate ma ajutati voi: sotul meu pateaza toate camasile la axila datorita stick-ului si acele pete nu mai ies decat cu foarfeca.El foloseste Mennen sau Gilette gel si as vrea sa gasesc o alta alternativa . Stiti vre-un stick barbatesc care sa faca fata transpiratiei si sa nu pateze?
Raspunsuri
asi spune:
Cum se pateaza?Se ingalbeneste camasa?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mamii spune:
si eu am aceeasi problema cu iubitul meu toate hainele ii sunt albe la maneca din cauza rollonului sau a stikului chiar nu shtiu ce sa ii mai cumpar le.am incercat pe toate:(
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
rhoneea spune:
Cele lichide si incolore le-au incercat?Eu cel putin am unul de la lady stick,gel transparent si nu pateaza deloc.Majoritatea care sunt in stare solida pateaza...
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
karfe spune:
de la roc Keops(se gaseste in farmacii)
si de la clarins (in parfumerii de lux)
Sunt ceva mai scumpe dar merita
delia_alx spune:
Multumesc pt recomandari.A incercat antiperspirante de la mai cateva firme si cam toate au aceasta problema. Tocmai de aceasta a renuntat de mai multi ani la cele solide si le foloseste numai pe cele cu gel. Iar in ultimul timp (aprox 1 an de zile)aceasta problema a devenit tot mai pregnanta. asi: da se ingalbenesc / albesc (fct de culoarea camasii) la subrat.karfe: daca-mi poti da ceva mai multe detalii, ar fi excelent. Multumesc.
karfe spune:
cel de la roc se numeste keops costa in jur de 30 RON,dar este f. mic parca 30ml,este roll-on,nu are miros.Acum cred ca a aparut si stick.Este si un produs eficient ptr ca sotul meu transpira f. mult si lui i-a placut.
Cel de la clarins,este in jur de 70ron este roll on si stick ,i l-am luat ptr ca mi-am luat eu de dama si este cel mai bun stick am incercat si aruncat o gramada.
Dupa sarcina am ramas cu o transpiratie urata in zona axilei,pe care numai cu acest stick o remediez.Inainte de sarcina nu am avut niciodata nici stick nici spary antiperspirant.Si nu coloreaza.
Eu nu port vara decat alb si culori deschise,nu a colorat nimic
roxicucu spune:
Sotul meu foloseste rool-on de la Amway iar eu, pentru ca nu suport roll-on mi-am cumparat stick tot de la ei. Sunt foarte multumita, nu pateaza si chiar protejeaza super bine.
POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
Cele lichide si incolore le-au incercat?Eu cel putin am unul de la lady stick,gel transparent si nu pateaza deloc.Majoritatea care sunt in stare solida pateaza...
Irinalui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
nu chiar toate, sau mai putin de la Lady speed stick - dare to wear black... ;)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
manumanu spune:
Incercati stickurile gel de la Vichy, cele pentru 24 h sau 48 h. Sunt mai scumpe, dar merita... Eu am mai avut o surpriza placuta si cu deodorantele-crema de la Avon (Active, parca). Sotul meu e alergic si nu prea putea folosi alte deodorante. Astea crema sunt excelente, nu ii irita pielea si nu lasa nici urme ... sau daca lasa, se duc foarte usor la spalat.