El e Vlad Tepes si merge la scoala!

El e Vlad Tepes si merge la scoala! | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Doamne ajuta sa ajunga nu nu mai la scoala, ci si la liceu su facultate si sa fie cum zice el - "si eu cand o s#259; fiu presedinte o sa-i trag în teapa pe infractori"

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha ha

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

jenant....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ce e draga asa jenant?Jenant e ca unii pusi sa administreze fura de rup,jenant e ca fara bani nu te baga mai nimeni in seama pe la doctori,ca locurile de munca bune se aranjeaza iar concursurile sunt de imprejurari si multe altele...Daca legea le permite poate sa il cheme si Mobutuseseseco!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jenn

Ce e draga asa jenant?Jenant e ca unii pusi sa administreze fura de rup,jenant e ca fara bani nu te baga mai nimeni in seama pe la doctori,ca locurile de munca bune se aranjeaza iar concursurile sunt de imprejurari si multe altele...Daca legea le permite poate sa il cheme si Mobutuseseseco!

Daca tie ti se pare normal ca pe un copil sa il cheme si Dracula, atunci e treaba ta strict si personala.
Mie una, ca orice membru care are dreptul la o opinie, mi se pare jenant, ok?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

cand o sa fie destul de mare, o sa`si poata schimba numele. Si nu cred ca ii va zice cineva ca nu are motive intemeiate

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai daca parintii-i inoculeaza -n fiecare zi creierul ca seaman cu dracul.. nu cred ca are vreo sansa sa si-l schimbe.. intr-o zi o sa citim ca cineva a pus o oca pe fantana si cine*o fura-i tras in tzapa!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ceea ce vroiam sa spun e ca nu e o lege in acest sens.Iar cele care sunt se schimba dupa partidele la putere...Comparativ insa cu alte probleme grave din societatea romaneasca asta e o problema minora,zic eu.Sunt atitea vedete care dau copiilor nume traznite ori ridicole si chipurile ei au alt nivel...Asta se intimpla si aici si in S.U.A si in multe alte locuri.Cit despre opinie personala fiecare are una,fireste,eu am gasit nitel exagerata reactia ta,atit !Si daca am fi toti de acord ar fi plictisitor,cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Saracul copil! Asta-i nume de pus ?!
Merita si el sa aiba un nume obisnuit. Din pacate, nu putini vor fi aceia care il vor ridiculiza, parintii ar fi trebuit sa-si dea seama de asta.

Mergi la inceput

Pai tocmai asta e, ca va fi fara indoiala ridiculizat, si asta il poate afecta mult pe copil. Oare parintii nu s-au gandit si la acest aspect extrem de important?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput