?

? | Autor: luciana12

Link direct la acest mesaj

?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Interesant.
Face si in week-end ore doamna?

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Cururi de balet pot face copii incepand de la 3 ani la liceul de coregrafie tr capitan preotecu nr 9 tel 336 37 92 de doua ori pe aptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

As dori ca dna sa faca ore de balet si cu fetitza mea. Problema e ca Alexia are abia 2 ani si aproape 6 luni.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Mie personal mi se pare un chin baletul clasic pentru un copil de 3 ani. Nu reusesc sa-mi imaginez cum poti sa tii copilul concentrat pentru o ora sa execute anumite miscari. Ce anume se intelege prin "balet clasic" la un copil de 3 ani? E mult prea devreme. Parerea mea!

P.S. Luciana, fara suparare, dar mesajul tau era mai potrivit la "Mica pulicitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Nu face nimic. Si "doamna de dat" era buna de mica publicitate si a lasat-o. Pentru cei mici e o joaca, nu un chin, important e sa le placa, altfel, da, se poate numi "chin"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca profesorul e priceput, nimic nu este un chin, oricat de mic este copilul - iar chestia ASTA SE APLICA SI LA LICEU...

Fi-mea a inceput baletul de 3 saptamani. Inainte de asta imi cerea sa sculte in masina radio pentru copii, acum imi cere radiod Ro muzical (pentru ca este muzica asa cum are ea la balet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

bna eu as dori nr de telefon
mersi mult
mi-l poti da ori pe mai ori pe MP

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:
Originally posted by luciana12

Nu face nimic. Si "doamna de dat" era buna de mica publicitate si a lasat-o. Pentru cei mici e o joaca, nu un chin, important e sa le placa, altfel, da, se poate numi "chin"...

luciana

:) Nu inteleg cine e "doamna de dat". Oricum nu tin sa fac eu ordine aici.
Poate parerea mea e gresita pentru ca in realitate nu am asistat niciodata la o ora de balet pentru un copil de 3 ani. Chiar sunt curioasa ce anume face fetita acolo. Sa ne povestesti si noua!
Am ideea (preconceputa poate) ca baletul presupune prea multa disciplina, ca profesoarele sunt mai putin sensibile si mult prea drastice, pentru o varsta atat de frageda. Ca inceperea unei experiente de acest gen la varsta de 3 ani, cand piciorusele sunt inca delicate, ar putea duce la probleme serioase.
Dar, atat timp cat nu se trateaza de-o fitza de-a parintilor poate ca merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Noi facem balet de la 4 ani cu Jaqueline Bratu (scoala Educa).
Tariful este 150 RON/luna.
Mi se pare adorabila si ceea ce conteaza ca este f reata de fetite. Toate merg fericite acolo.
Nu stiu cum reuseste sa faca cu 100 de fetite un spectacol veritabil de balet cu brevet, intriga, etc.
Fata mea a fost inclusa in 2 spectacole superbe anul acesta si anul trecut. Pe scena Operei Romane din Bucuresti!

Face treaba asta de cel putin 15 ani si o recomand cu tarie!

Am auzit ca se mai fac spectacole f reusite la scoala La silfide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Si noi am inceput anul acesta tot la Educa. Am fost pana acum numai la vreo 5 sedinte, dar d-na Bratu mi-a facut o impresie excelenta, exact cum zicea si adi_dalma, copiii o iubesc nemaipomenit si asta este cel mai important. Scoala este in zona piata Galati.

In alta ordine de idei mie ortopedul mi-a spus ca nu se recomanda balet inainte de 4 ani.

Mergi la inceput