Romanii din Marea Britanie (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele daca vreti sa ne mai vedeti avem www.flickr.com/photos/13659422@N05/sets/72157602431958369/" target="_blank">aici poze noi din luna octombrie. Enjoy!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

cristina esti aproape si te inteleg ref la timp, eu am un copil si stau acasa si tot nu gasesc timp sa fac tot ce-mi doresc. Dar poate cind planuiti o pesire afara in parc ne spune-ti si venim si noi. Tare mlt as vrea ca Alex sa intilneasca copii care vorbesc romana....sa nu-ti spun ca e un mic fustangiu.Citi ani au fetele?

mada - am vazut minunea mica....sa va bucurati de ea si de toata perioada asta. Eu deja am uita-o si imi pare rau ca a trecut asa de repede timpul

seara buna

Mani si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Fetele daca vreti sa ne mai vedeti avem www.flickr.com/photos/13659422@N05/sets/72157602431958369/" target="_blank">aici poze noi din luna octombrie. Enjoy!

...e dulce tare blondina ta!!!! Daca ai si tu ceva sfaturi, indicatii, sugestii cu privire la "viata de copil in uk" , te rog impartaseste-le cu je

Cristina, pupici speciali back ...Tin pumnii sa fie bine totul cu Tara...Tare bine e sa mai auda omul vesti de la voi!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bunny, cu mare placere, numai ca eu nu am timp sa ies in parc cu fetele. Asta o face soacra mea, de regula, sau o fata care se mai ocupa de ele, part-time. eu rar le prind treze acasa,pentru ca sunt ocupata, in general, pana seara tarziu.
Fetitele mele au cinci ani, Iasmina, si zece lun ijumate, Georgia. Iasmina intelege foarte bine romaneste, insa nu o vorbeste. La fel e si cu farsi, limba sotului meu,care e iranian, de origine.
Sunt convinsa ca nici asta mica nu va vorbi romana prea repede.
Oana, abia astept sa vii. Poate voi reusi ,atunci, sa gasesc un pic de timp, sa ne vedem mai multe fete,eventual,insa nu promit nimic. Ca noutate de ultima ora, azi am aflat ca joi dimineata plec in Germania, pentru trei zile,si abia m-am intors din Scotia,insa astea sunt plecari de scurta durata. Aia mare se apropie.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ms pt complimente.
Oana ce sa iti zic, eu am ales sa stau cu fata acasa pana cand va incepe scoala full time pt ca e prea scump sa o dau la gradinitza, cel putin pt noi, eu nu reusesc sa castig pe sapt cam cat tre sa le dau lor la gradinitza ca sa o tina toata ziua plus tre sa platesc travelul si etc deci nu se merita asa ca stau eu cu ea. Plus noi mai vrem un bebe si am zis mai bine acuma mai curand ca oricum stau acasa cu ei si daca va fi nevoie am sa caut un ajutor vreo doua zile pe sapt ca sa mai reusesc sa tin pasul, oricum nu am curajul sa las pe cineva strain sa aiba grija de copii pt ca in ziua de azi parerea mea nu poti avea incredere in nimeni, ne-am gandit si sa aducem pe cineva sa stea cu noi o ruda ceva gen verisoara etc, adik cineva din familie dar nu prea avem pe cine deci tot eu raman sg solutie. Aici sa gasesti o dadaca e scump si mai este optiunea childminder adik duci copilul la tanti acasa si acolo ea are grija de un nr de copii un fel de mini gradinitza dar nici asa nu as avea incredere.
Referitor la playgroups eu in zona am gasit cateva dar nu prea mi-au placut de cate ori am fost erau putine mame, cateva jucarii si cativa copii adik vreo doi trei nu era multa lume si nu m-au incantat prea tare sincer. la biblioteca mai merge acolo e mai frumos se citesc carti etc.
In rest na normal ca as vrea sa ma intalnesc mai des cu cineva care are copii mai de varsta fetei ca sa aiba si ea cu cine se juca, m-am vazut cu cristina mai treceam eu pe la ea dar ea e busy si nu mai apucam sa ne vedem. Daca vii aici si vrei ne putem intalni. Nu ma deranjeaza distanta ca oricum nu fac nimic deosebit acasa si ma descurc cu deplasarile cu bebe.
Sfaturi de la mine despre viata cu bebe: nu stiu ce carucior aveti voi si daca o sa aveti masina aici dar daca nu te sfatuiesc sa iei unul gen maclaren pt ca o sa ai metroul autobuzuri si e greu cu un carucior mare, de multe ori tre sa il cari in brate pe scari si nu e usor de multe ori nu te ajuta nimeni si te chinui sg, si cu cat e mai usor caruciorul cu atata mai bine. Mai ales la autobuz ei lasa numai doua carucioare sa urce uneori sunt si mai draguti si te lasa chiar daca are doua deja dar pe mine multi m-au lasat pt ca aveam carucior mic si nu ocupam mult spatiu fata decele cu din alea 3 in unu care abia incapeau printre scaune si in locul destinat carucioarelor. Noi avem un maclaren si l-am luat la sfatul unei prietene de a mea si bine am facut ca la cat am mers eu cu fata cu metroul si etc daca aveam carucior mare creca eram operata de hernie deja.
Anyway nu ma mai lungesc aici ca am scris o multimea daca mai ai intrebari sau daca vrei sa vb da un pm sau un mail, sau daca ti-e mai usor intra pe messenger. ID-ul meu e acelasi ca si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

ChrysUK, nu stiu daca imi aduc aminte bine, sper ca da, parca ieri a fost ziua ta, nu?
La multi ani, sanatate, fericire si multa iubire!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Buna,
Am dat acum total intamplator de subiectul asta, din pacate n-am net unde stau acum si nu prea am cum sa rascolesc net-ul asa cum mi-ar place...
Sunt si eu prin Londra de cateva luni (NW), insa spre deosebire de lumea care nu se descurca cu timpul eu v-as vinde ceva timp liber de la mine ca am :( Lucrez doar part-time si ma plictisesc, mai ales far net (tot sper sa ne mutam ca acum am un lanlord idiot care crede ca internetul e ceva SF si nu-i bun in casa, ca si tv digital, evident)
Daca aveti idei de umplut timpul spuneti (am incercat in primel luni la cateva charity-shop-uri dar si acolo vroia pe cineva cu experienta ). Sau daca vreti vreo mana de ajutor cu ceva...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Cristina, multumesc pentru felicitari, abia asteptam si noi sa terminam cu toate formalitatileastea ca sa ne putem misca mai liber.
Mada, cea mica este ca un ingeras, sa va traiasca, sa se faca mare si sa fie fericita.
Bunny si celorlalte fete, va multumesc de sugestii, am sa incerc mancarea de la Sainsbury's pana sa ma avant sa gatesc eu in stilul lor. Voi nu ati gasit bucataria mediteraneana, cea turceasca, libaneza mai pe gustul nostru decat cea indiana? Mie asa mi s-a parut.
ChryssUK, nu stiam ca a fost ziua ta, dar am citit raspunsul Motanikai asa incat iti urez si eu La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Mess0804, bine ai venit. Stiu cum este fara internet, parca esti rupt de lume si cand si proprietarul se pune de-a curmezisul paraca iti vine sa pleci de pe insula . Exista solutii de internet fara cablu, wireless.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Daca e vorba de intalneala vreau si io Chiar daca nu stau in Londra imi ia doar aprox o ora sa ajung.

ella felicitari pt primirea documentelor - foarte rapid.
bunny, am citit ce ai postat despre gradi si playgroups cu sufletul la gura. Si eu am un baietel de 3 ani ce a ramas in tara la gradinita cu parintii mei dar pe care il vreau cat mai curand langa mine. Imi este frica doar sa nu platesc prea mult pt nursery, pt ca si asa ne rupe chiria iar eu nu am decat un job part-time. Sotul a reusit sa-si schimbe job-ul la 3 sapt dupa ce si-a declarat disponibilitatea iar eu nu reusesc deloc nici macar sa fiu sunata de agentii :(( Dar el e bucatar iar eu imi doresc o slujba de office ...
Mess0804 noi avem internet prin T-mobile - tot datorita faptului ca fostii propietari ai sotului nu vroiau sa instaleze internet. Pana la urma i-a prins bine deoarece s-a tot mutat prin UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

mada, admirand-o pe printesa ta roscatica(sau mi s-a parut mie??) m-a cuprins nostalgia dupa puisorul meu care tocmai a ajuns la 16.8 kg si 99cm Ce mai trece timpul ...

Fetelor, ce parere aveti de astia cu televiziunea analog // digitala?? De maine nu se mai vede BBC2 ?? Pe mine ma iau nervii pt ca in camera avem antena indoor pe care am dat 20 lire din cauza proprietarilor care nu erau pregatiti sa bage cablu. Si recent au bagat telefon si internet cu BT.

Mergi la inceput