Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 13
ella_64 spune:
Mada, Bunny, felicitari si sarcina usoara . Mada, poate de data asta este baietel.
Andra,iti doresc multa sanatate si sper sa mearga bine tratamentul .
Fetelor, va doresc un week-end placut .
mammy2706 spune:
Felicitari mada!!! sa ai o sarcina usoara si nasterea unde iti doresti tu Si eu mi-am dorit copii de varste apropiate dar nu a fost sa fie.
ella, avem aceleasi gusturi Inca mai am plicuri de bors de la Knorr si am descoperit si noi branza feta din Lidl (e cea albastra cu 2 bucatele la pachet, nu??)
Andra succes cu tratamentul - sa auzim vesti bune in ianuarie
bunny, asiza multumesc de incurajari - din pacate nici-un raspuns si inclin sa cred ca nu voi reusi
bunny spune:
ella -...as vrea eu... chiar ca am 40 sa mai fac unul dar deocamdata...pina luam casa/etc nu incepem actiunea bb2. Eu ma refeream la primul baiat care s-a nascut pe 4Julie2004.
motanik - din tot sufletul tinem pumnii, sa fie bine si sa te pregatesti de gemeni de pe acum. Prietena mea a patit la fel....i s-a spus de dr de aici/State/Ungaria ca nu si nu ...a facut 2 gemeni dupa care nu s-a protejat , ca deh nu avea de ce . Dupa 1 an cine ma suna ca e gravida....cu al; 3-lea copil, venit ca o minune sa infirme toate cele doftoricesti. inca o data multa rabdare, nu te stresa ( usor de spus ) , si bucura-te de toamna asta frumoasa.
Mani si Alex
MissJJ spune:
Ella, Mammy ms de urari. Pupici!
Noi azi vem sa iesim oleaca pe la magazine nu sa ch banii ca nu prea avem acuma da asa sa ne clatim ochii si se pare ca va fi o zi frumoasa deja a aparut si soarele. Ca zilele astea ultimele au fost cam triste.
Anyway acuma ma duc sa mai fac treaba prin casa ca am un munte de haine si niste astenuturi care trebuiesc schimbate plus printesa care dorste atentie maxima.
Va pupicesc pe toate si ne auzim mai pe seara!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
mammy2706 spune:
mada plimbarica placuta.
Aveam si eu planuri de iesit azi - tot la "clatit ochii" - dar ziua a debutat catastrofal; sotul meu are chicken pox. Asta nu inseamna decat ca very soon o sa am si eu. Si ne cam loveste si la finante - de sambata incepe un nou job (va dati seama cum pica)unde salariul va fi lunar spre deosebire de actualul unde lua banii saptamanal si la care tocmai a pierdut o saptamana de plata.
bunny spune:
Neata
e duminica, s-a schimbat ora dar copilul meu nu stie ca ar fi frumos ptr mami si daddy sa stea o ora in plus in pat/camera lui....asa ca imi umplu timpul
mammy - sanatate si recuperare rapida sotului si sa speram ca nu iei si tu
noi plimbarici- am fost la Clown Town cu piticul, la swiming pool...dar tot e plin de energie, asa ca la sfirsit de half term suntem mai obositi decit de obicei. Dar ma bucur ca de miine are iar program de gradi si intra in rutina de zi cu zi, cu care s-a obisnuit.
O duminica frumoasa, noi mergem la biserica apoi masa de prinz si apoi park dupa -amiaza. Va pupam,
M
Mani si Alex
asiza spune:
Bine v-am regasit!
N-am avut net vreo 3 zile si abia am asteptat sa se rezolve problema sa intru sa vad ce mai faceti...si ce-mi vad ochii...Mada, insarcinata cu bb2....bravoooo, felicitari ...stiu ca-ti doreai!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!!! Am savurat si pozele...e absolut minunat...niste peisaje tomnatice foarte foarte frumoase, de voi nici nu mai zic......Pupici
Mammy, sanatate multa sotului tau!
Motanik, tin pumnii sa fie bine cu tratamentul si sa aveti bb curand!!!
Vai, fetelor, sa vedeti ce-am patit aseara...am fost plecata cu denis la o petrecere si cand am revenit acasa, in jurul orei 9 pm, ghiciti ce vizitator aveam in apartament!!!! Un liliac!!!..Era sa fac infarct...noroc ca m-au condus niste prieteni acasa si s-a ocupat tipul de scoaterea lui afara ca altfel cred ca dezertam de acasa definitiv...si acuma mi se face pielea de gaina cand ma gandesc si ma tot uit prin toate cotloanele sa nu mai am vreo surpriza...Brrrr...
O duminica faina!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
MissJJ spune:
Mammy sanatate multa sotului si poate nu te molipsesti si tu. Referitor la salar si noi suntem obisnuiti sa fie sapatamanal nu stiu cum ne-am descurca daca ar fi lunar ca tare prost ne-am obisnuit asa.
Bunny si noi speram ca fata sa mai stea dum sau samb macar o ora in plus cuminte in pat da de unde.. Nu avem noi norocul asta.
Oana multumesc de urari! Valeu lilieci nici mie nu imi plac si nu suport nici un fel de gandac insecta si alte asemenea. Bine ca ati scapat de el.
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Ce faceti?
Sper ca sunteti bine. Noi suntem ok ieri am lenevit toata ziua ca is cam somnorici de la sarcina si dim eu l-am lasat pe Flo sa faca nani si la pranz el a luat fata si au mers la tesco si eu am putut sa dorm sa ma odihnesc si aseara dupa ca am facut baie la fetitza am facut si eu baie cu spuma si lumanari si tot tacamul si bine a mai fost, am si uitat cum e.
Si minune minune de doua notpi fata noastra doarme fara sa se trezeasca pt milk sau ceai sau ceva. O mai chinuie dintii dar uite ca nu s-a mai trezit ci a dormit non stop, eu m-am tot trezit sa ascult sigur e ok ca nu is obiosnuita cu asa liniste.
Ce zi frumoasa e azi la noi e soare de dim si un cer senin f frumos creca o sa scot fata in oras sa ne plimbam ca e prea fain afara.
Vai deja am emotii maine tre sa merg la gp aici sa vad ce rezolv cu trimiterea la spital. Vai sper sa fie bine.
Cam atata de la noi va doresc o sapt minunata si plina de bucurii si soare pe cat se poate. Pupici multi de la noi!
cristina1974 spune:
Buna, fetele!
Mada, inca o data felicitari pentru bebe2! sa dea dzeu sa fie sanatos, ca asta e cel mai important,sa fii si si tu sanatoasa, ca sa poti sa-l cresti, si fetita sa fie la fel , tot sanatoasa, si nu in ultimul rand, si Florin. Fetita, baietel, sa fie ce va doriti voi, insa stiu ca nu sunteti cu prea multe pretentii la capitolul asta.
Bunny, si noi am fost in Clown Town sambata dupa-amiaza, insa nu am stat mai mult de doua ore, pentru ca nu avem timp, in general.Iasmina s-a agitat la greu, am avut si un conflict cu un baietel care o cam pocnea si o facea sa planga, insa, in general, totul a fost ok si incidentul s-a uitat. Seara ,de fapt, noaptea, am fost la o petrecere super adevarata in Brighton, pe care nu am sa o uit asa repede. Prea multe detalii nu pot sa dau acum.
Oana, cred ca liliacul ala era ultimul lucru care iti lipsea in casa. Imi imaginez cat de tare te-ai speriat........ cand veniti aici?
Acum ma duc la ale mee treburi, ca am la greu din astea, insa promit sa intru mai des,chiar daca nu voi avea timp decat sa va citesc.
Pupici la toata lumea si o saptamana cat se poate de buna!
Ajutati-o pe Sonia