Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by fecian
Eu fetelor pot sa anunt ca deja de dimineata(rapiditatea cu care a venit si violenta ei....iacc...). Tocmai imi luasem si eu vitaminele pentru bebe ... Si cand ma gandesc ca m-am trezit asa de bine dispusa si chiar ma simteam foarte foarte bine..
Acum am ramas cu stare de greatzaaa.... Simt inca ca mi se invarte stomacul, mai ca nu as manca nimic...
Ca sa inteleg ca perioada aiurea a inceput deja... Cum zicea si BillyBilly : ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!!!
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
Wow! Sa inteleg ca te-ai linistit?
Stii care-i partea simpatica? Ca eu nu mi le doresc si chiar nu vreau sa aud etc si sambata ma apucasera niste valuri de caldura cu greata si cu stare de voma, de n-aveam aer! Noroc ca a fost o chestie pasagera, dar mai stii? Oricum, sunt "vesti bune" la o adika!
Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
BillyBilly spune:
Cory si mmvd bine ati venit! Sarcini usoare sa aveti!
Cory, varsta bb-ului se calculeaza incepand din prima zi a ultimului ciclu menstrual.
mmvd normalitatea tu o stabilesti dar mie doctorul mi-a indicat sa ma feresc sa iau prea multe kg in sarcina pt ca ulterior scap greu de ele. In primul trimestru, bb-ul nu ia in greutate mare lucru, deci ai grija nici tu sa nu. Mie mi s-a recomandat sa ma feresc de alimentele care in general ingrasa. Sa mananc orice am pofta, mai ales fibre dar sa nu exagerez cantitativ pt ca nu-i nevoie. Grasimea duce la colesterol, colesterolul la probleme cardiace si daca tu ai probleme cardiace (hipertensiune) bb-ul nu mai este oxigenat si hranit corespunzator si nu se dezvolta cum trebuie. Sanatate multa!
Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
Alysh spune:
Buna dimineata burtici!
Desiree si Cory, bine ati venit! Felicitari si sarcini usoare!
Fetelor, vineri v-am spus ca aveam dureri ca la cm si m-am speriat: am ajuns seara la dr mea cam speriata si mi-a facut eco: bebele era super, super bine. Crescuse mult fata de acum o saptamana jumate cand l-am vazut. M-a pus sa-i ascult inimioara: Doamne cat de emotionant a fost, m-a bufnit plansul. Am fost atat de fericita apoi, sper sa fie totul bine in continuare. Mi-s spus ca am vezicula de 3 (nu stiu exact ce exte , o sa caut acum), adica e sarcina foarte buna.
Asa ca fetelor, dupa cum vedeti suntem foarte diferite: puteam avea greturi si sa fie totul bine sau pot sa ne lipseasca si sa fie la fel de bine. Si viceversa. Organismele noastre difera. Asa ca pt cele fara greturi ca mine, va sfatuiesc sa va linistiti, totul e mai mult decat OK.
Abia astept si rezultatele de la analize.
Pt durerile acelea mi-a dat no-spa injectii: dar n-am reusit sa fac decat patru ca ma doare funduletzul de ma urc pe pereti. Si acum iau 2 no-spa la 8 ore.
o saptamana fara probleme va doresc!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Ce de vesti triste...imi pare tare rau...si de asta imi este si mie frica si ezitam sa intru asa devreme pe forum...dar cu Dumnezeu inainte ca speranta moare ultima...
Vad si fete noi - desiree, cory, mmvd - felicitari si bine ati venit!
Mmvd - sper sa nu te superi, dar pe mine m-a distrat intrebarea ta pentru ca mi-a amintit de mine - la sarcina cu Stefan am luat 9 kg de cind am aflat ca eram gravida si pina la 12 saptamini...asa ca e normal - nu e bine, dar e normal...
Mi-am facut si eu programare pentru lunea viitoare ca sa-mi dea trimitere la analize - parca nici nu am chef sa le fac, dar am sa ma duc, ce e prea important...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Imi pare rau de vestile triste si sper din tot sufletul luna aceasta sa fie numai cu vesti bune si fara alte pierderi.
Si eu stau ca pe ace din cauza pierderii suferita in primavara....si mai am o pasarica dar...sa nu radeti, da??? Mai demult...acum cam 1 an, o doamna mi-a facut un test din ala cu vergheta atarnata de un fir de atza....deasupra mainii si care iti spune cati copii si ce sex au. Mie mi-a iesit doar 1 si baietel. pe care deja il am. Asa ca...atunci cand am pierdut sarcina n primavara....mi-am amintit de acest test si am inceput sa ma tem pt ca imi doresc enorm al 2 lea copil. Asa ca...acestea sunt temerile mele...si la cea mai mica durere de burtica....ma gandesc sa nu se intample vreo pierdere.
Alish felicitarile mele pt vestile minunate...si sper ca toate sa venim cu astfel de vesti.
Va poop si mai revin!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Uitasem sa imi schimb semnatura asa ca....avem 9 sapt si 2 zile...deja!!!
Diana 9+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
fecian spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
felicia, draguta, incearca sa iei vitaminele dupa ce ai mancat ceva, nu pe stomacul gol!!!
pupici
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 4-5 sapt!!!!
Draga Yasmi saru'mana de sfaturi... De obicei nu aveam nici o problema...In ziua aceea nu am mancat nimic pentru ca ne pregateam sa mergem in piata sa mancam peste prajit... M-am spalat pe dinti si am folosit si apa de gura, cum fac de obicei... Se pare ca asta din urma nu o mai suport deloc, asa ca am aproape imediat dupa aia... Iaccc... De aceea nu mai folosesc deloc apa de gura... Nu mor dupa ea.
BillyBilly scuza-ma te-am confundat cu simonacip...Am incercat sa evit confuziile si tot degeaba...
Bine ati venit noile gravidutze : desiree2002, cory, mmvd . Sa aveti o sedere cat mai lunga si cat mai placuta
ioanara23 imi pare tare rau sa aud asta.Multa putere sa treci inainte si multa multa sanatate de acum inainte.
quote:
Originally posted by BillyBilly
Wow! Sa inteleg ca te-ai linistit?
In principiu da. Oricum starile de rau deja s-au instalat,din pacate. Desi nu e tot timpul, o zi e foarte bine, o zi nu. Azi nu am mancat nimic, nu pot sa mananc nimic. Totusi imi iau o banana si beau si un ceai si poate o sa imi mai treaca starea asta aiurea.
Alysh ma bucur ca ti-ai vazut samburelul si ca e bine.
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
Alysh spune:
Multumesc fetelor. Sper din suflet sa avem numai vesti bune de-acum inainte.
Felicia, sa inteleg ca ai iesit din grupul fetelor fara greturi???? Offff, sper macar sa nu fie prea dese si sa treci repede peste ele.
Oricum fetelor, sa stiti ca eu, cu toate ca n-am greturi decat foarte rar, nu mai suport deloc carnea, n-am mai pus gura pe ea. In schimb ador dulciurile, v-am mai spus, si inainte mie chiar nu-mi placeau: nu stiam ce-i aia ciocolata, prajiturica, tortuletz!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Fetelor, stiu ca mai intreba cineva la un moment dat - voi ati anuntat la servici? Si daca da, cam cind? Eu ma gindeam sa anunt dupa urmatoarea ecografie, dupa ce vad bataile inimii si ma mai linistesc...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.