Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
ina78 spune:
Buna seara fetelor, trec pe la raport. Noi sintem bine, sper, asa sa ma auda Dumnezeu, nu am greturi, dar maninc si dorm... Marti merg la doctor. Sper sa fie totul ok.
Imi pare rau sa aud atitea vesti triste. se rupe ceva in mine la fiecare sarcina pierduta.
eu - Ina
- puiutul meu
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Imi pare atat de rau sa aud vesti din astea...imi amintesc de pierderea suferita in primavara..si va inteleg prfect...dar fruntea sus...si cu Dumnezeu inainte.'
Eu sunt in pline mutari...si din cauza efortului ... adica stat in picioare si strans tot felul de maruntisuri...ma cam doare burtica dar...nu f tare. Am luat un Nos-pa preventiv si acum nu mai fac nik...
E cam pe final...mai are tati de carat ceva saci si sacosele...si gata. Partea mai grea vine acuma ca vom locui la mama pana e gata ap nostru de care sper sa ne apucam curand.
Va poop si numai bine tuturor!!!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cory74 spune:
salutare fetelor!
sunt noua pe forum. dar sunt putin derutata si sper din tot sufletul sa ma lamureasca cineva.mi-am facut sapt trecuta 2 teste si au iesit pozitive, deci e clar sunt insarcinata dupa multa munca.ultimul ciclu l-am avut pe 22august si am gasit o groaza de calculatoare pe net dar la fiecare imi arata alata sapt de sarcina.unul imi zice ca am 3 sapt altul imi zice ca am 5sapt.oare care e cel bun? cand ar trebui sa merg la control? e prima sarcina si nu stiu mai nimic.
va multumesc din suflet si bafta
mmvd spune:
a
salutare am si eu o intrebare. sunt insarcinata de 10 sapt si am luat in greutate 3 kg. e normal?
lilianaFi spune:
cory74 ..felicitari si sarcina usoara...cit despre calcul ...numeri saptaminile incepind cu prima zi a ultimului ciclu menstrual si la saptamina 5 de sarcina,virsta embrionului e de 3 sapt...in unele parti vorbesc de virsta concreta a embrionului (care incepe dupa ovulatie) iar in celelalte virsta sarcinii calc.din ultima zi a CM (respectiv 22 la tine)
Numai bine tuturor...!!!
CamiM spune:
Salutare burtici!! Sper sa incepeti o saptamana si luna super cu bucurii si fara probleme!!
Off Alina_1980 imi pare tare rau.. ce trist si nedrept si chiar acum de ziua ta( si eu am patit acelasi lucru de ziua mea acum trei ani si stiu ca e tare greu) iti doresc la multi ani si ca anul asta sa iti tii in brate puiutul mult dorit!!
Ingeras suntem alaturi de tine oricare ar fi situatia, sper totusi ca DD sa faca o minune si bebe mic sa fie bine.
Bine ati venit fetele noi: Desiree2002 si Cory74, sedere placuta si nasteri usoare cu bebei sanatosi!!
Cory cum ti-a raspuns Liliana ai 5 saptamani de sarcina respectiv 3 saptamani de la conceptie. In ceea ce priveste mersul la medic eu zic sa mergi cat mai curand e bine sa te ia in evidenta ( vezi cum ti se pare medicul.. daca ramai la el sau nu) sa faci analize si sa iti lamureasca orice nelamurire ai avea.
Diana79 merci si voua si sper sa te lase greata cat mai repede. Voi ce vreti sa fie bebe 2? Aveti preferinte?
Danangie multumim pentru sfaturile contra .
Eu inca ma lupt cu inamicul ; la mine nu functioneaza deloc biscuitei de dimineata sau asa ceva in schimb in ultima vreme functioneaza guma de mestecat( de care altminteri am oroare) dar acum e cel mai bun prieten!!
Eu inca nu am facut analizele de sange, urmeaza sa imi dea trimitere data urmatoare cand merg la control. Cu primul copil aici nu mi-au facut translucenta nucala si probabil ca nici acum nu o sa o facem.
Mmvd cu geutatea e greu de spus: depinde de la ce greutate ai plecat, daca erai sub sau peste greutatea ideala inainte sa fii , in plus fiecare viitoare mamica este diferita( in primul trimestru unele pierd, altele iau cateva kg iar unele raman la greutatea initiala. Personal nu cred ca e ceva de care sa te ingrijorezi dar ca sa fii sigura ai putea sa intrebi medicul.
Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Ioi... catamai mesajul am scris...... m-a lovit logoreea se pare!!
Gata ma opresc aici va doresc la toate numai bine, sa intru mai pe seara si sa citesc numai vesti bune sper din tot sufletul!!
Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
simonacip spune:
buna fetelor...din cauza greturilor n-am mai intrat... Ce-i mai rau e ca de azi sunt la serviciu, ceea ce presupune ca trebuie sa fiu foarte atenta ce maninc si sa plec mai repede de la serviciu ca sa nu ma prinda raul mare pe drum.
Astept sa treaca astea 2-3 saptamini sa ma simt si eu mai bine.
Imi pare rau pentru sarcinile pierdute ale atator fete.
Denisa, ai grija cu hemoragia..dar cred ca stii cum s-o gestionezi daca si la prima sarcina ai patit la felsanatate multa1
Bun venit cory si mmvd. Va doresc burtici sanatoase.
Cory fetele deja ti-au raspuns...dar daca nu te lamureste nici un calcul de aici, calculeaza singura 40 de saptamini din prima zi a ultimei mestruatii si vei avea DPN-ul
Mmvd...ai luat destul de mult in greutate...Normal intr-o sarcina trebuie sa se ia cam 12 kg maxim, dar cele mai multe se vor acumula in ultimul trimestru...prin urmare ai grija, maninca cit mai sanatos si fara multe dulciuri...De altfel cami avea dreptate, daca esti sub greutatea normala de obicei se ia mai mult in greutate in astfel de situatii fata de cele care au greutatea peste medie.
Getutza, scriai ceva de corpi cetonici. de unde stii ca i-ai avut? Ce anume a iesit la analize? si de unde stii ca i-ai eliminat? ma bucur ca te simti mai bine
David (10 nov 2004) si
Simona 10+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ioanara23 spune:
neatza fetele....
nu vreau sa va stric ziua...doar va rog sa ma scoateti de pe listutza cu gravidutze....se pare ca samburelul meu s-a oprit din evolutie...tre sa astept Cm...va pupu mult pe toate....multumesc de sustinere!
ioana