Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Nu am mai intrat ca am fost tare ocupata cu lucrul. Maine dimineata plec din oras, si pana joi nu cred ca voi mai avea ocazia sa intru pe-aici.
Imi pare tare rau pentru alina si ingeras. Va doresc sa treceti cat mai repede peste pierderea suferita ca sa va apucati cat mai repede de proiectul bebe.

Deocamdata eu nu am greturi, dar ma balonez f tare. Seara abdomenul meu e tare umflat (probabil asa ar trebui sa fiu prin luna a 3 -a ). Se pare ca m-am si ingrasat cu un kil si ceva intr-o saptamana Sper sa nu pun in fiecare saptamana cate un kilogram pe mine Dar oricum nu o sa ma abtin de la mancare (si ma straduiesc sa mananc cat mai multe legume si fructe, desi nu sunt preferatele mele ).

Eu ma duc la culcare ca pic pe tastatura de somn . Si saptamana viitoare sper sa citesc doar cat de bine se dezvolta sarcinile voastre si cat de bine va simtiti.
Un weekend si o saptamana cat mai reusite.

Lili 5+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi burtici, noi am fost plecati o vreme la ocean sa ne relaxam.
Imi pare atit de rau cind citesc de sarcinile oprite in evolutie, incit imi vine sa pling. Si eu am avut o singerare dar s-a oprit, a fost doar odata cit de marimea a doua nuci.
la prima sarcina am avut o singerare mica,mica cit o aluna si inchisa la culoare.
aici nu ti se da nimic pentru mentinerea sarcinii, nu e ca in RO.
pentru greata aici e la moda sa maninci crakersi adica stiksuri sau biscuiti sarati pe care pui unele alimente si maninci la bufet suedez. sper ca ati inteles ceva. am incercat si eu si merge. chiar cu covrigei sarati sunt eficienti in combaterea gretii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ma gindeam ca la prima sarcina nu am intrat chiar asa de devreme pe forum si a fost mai usor. Nu m-am gindit nici o clipa ce greu este pentru cele care au oprita sarcina.... ma doare sufletul.
Sper sa fiti tari, puternice caci peste trei , patru luni am sa va aud cum sariti in sus de bucurie!!!!
singura tragedie a fost cind una din mamici a pierdut ingerasul fiindca i-a murit.... acum a intrat si ne-a aratat minunea de fetita pe care o are si pe care o adora!!!!
As fi vrut sa spun mai multe dar poate alta data.
Sper sa fiti bine acum am si eu greturi si nu ma intreaba nimeni de ele ci doar ce maninca, ce imbraca, cite camasi calcate mai sunt... oricum is toate vraiste!
Ne vedem curind fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ingeras, nici nu stiu ce sa-ti spun, atatea vesti triste...iti dau multe floricele si te rog sa te repui repede pe picioare, pt ca ai toata viata inainte! Sunt alaturi de tine, cred ca as suferi enorm daca as fi in locul tau.

Pt mine, nici nu stiu ce sa gandesc, pe de-o parte sunt atasata afectiv de bb-ul din burtica, m-ar durea f tare sa mi se spulbere toate sperantele si de data aceasta, pe de alta parte, incerc sa raman realista si sa ma pregatesc si pentru variante mai sumbre, pt ca se pare ca probabilitatea este mare. Marti voi mai face si eu o eco si incerc sa ma pregatesc psihic pentru orice... este foarte dureros sa te pocneasca vesti de genul acesta out of blue si incerc sa ma pregatesc intr-un fel. Intre a avea un copil incapabil sa se dezvolte cum trebuie si sarcina sa-mi fie o mare chinuiala, parca totusi as prefera sa se clarifce lucrurile intr-un fel mai repede. Sa ma agat cu disperare de sarcina, inseamna sa nu tin nici la mine nici la copil.

Doctorii nu pot explica exact cauzele pentru majoritatea avorturilor spontane dar se pare ca de cele mai multe multe ori este vorba de probleme legate de dezvoltarea normala a fatului. Cel putin jumatate din pierderile de sarcina īn primul trimestru, sīnt cauzate de anormalitati cromozomiale care īmpiedica dezvoltarea normala a copilului. Infectiile, diabetul, probleme ale tiroidei, dezvoltarea anormala a fatului si producerea de catre mama a unor anticorpi sīnt cauze ale pierderii de sarcina īn primele saptamīni.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=33

Va doresc multa sanatate si multa putere fetelor care sunt in suferinta acum!

Catalina 7+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata fetelor

Doamne, numai vesti proaste...a fost o saptamana tare tare aiurea...sper sa nu mai fie nici una asemenea...

Eu fetelor pot sa anunt ca deja de dimineata(rapiditatea cu care a venit si violenta ei....iacc...). Tocmai imi luasem si eu vitaminele pentru bebe ... Si cand ma gandesc ca m-am trezit asa de bine dispusa si chiar ma simteam foarte foarte bine..
Acum am ramas cu stare de greatzaaa.... Simt inca ca mi se invarte stomacul, mai ca nu as manca nimic...

Ca sa inteleg ca perioada aiurea a inceput deja... Cum zicea si BillyBilly : ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!!!

Hai ca v-am pupat pe toate fetele si sper sa nu mai auzim nimic de rau de azi inainte...numai bebei sanatosi si gravidutze fericite si fara stari aiurea... chiar nu doresc la nimeni...

Felicia 5+ viitoare mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicia, draguta, incearca sa iei vitaminele dupa ce ai mancat ceva, nu pe stomacul gol!!!
pupici

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4-5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor...
Pai eu cind am spus ca sunt lucruri mai nasoale decit greturile, am avut mare dreptate...Fetele care ati pierdut bb-lusii imi pare tare rau pentru voi. Dar ce sa facem? Nu putem decit sa mergem inainte.
Va pup pe toate, mi-e cam rau si nu stau prea mult la calculator....Vin ele si vremuri mai bune.

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor imi pare rau pt pierderiile suferite de voi. Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute sa o luatzi de la capat. Curaj, va fi bine.

CamiM ma bucur ca e bebelusul bine. Pupici SOfiei.

Cenia sa-ti fie de bine vacanta la ocean.

Anasol tu cum mai esti? Stai in patutz cat este necesar, la fel toate fetele care au nevoie sa stea in pat.

Simonacip,BillyBilly, Ylari, Lelleo, Mihaser si la toate fetele scuze ca nu va numesc pe toate multzi si avetzi grija de voi.

Noi suntem bine,cu Nicole toata ziua pt ca al meu sotz lucreaza dupa-amiaza si nu prea am timp de nimic. Bebe din burtic cred ca e bine, imi da stari de greatza non stop dar ma bucur intr-un fel pt ca asa stiu ca-i bine
weekend placut tuturor.

Diana 8+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor, imi pare tare rau sa aud de fetele a caror sarcini sau oprit din evolutie, sper sa auzim de acum numai de bine.

Eu am fost internata cateva zile iar acum ma simt mult mai bine, nu mai am greturi si nici nu mai vomit. Fetelor care se simt asa rau ca mine, va recomand sa faceti la fel, merita umpic sacrificiu ca sa te simti macar cateva zile mai bine. Eu am avut probleme cu corpi cetonici, dar dupa trei zile in spital iam eliminat si acum totul e ok. Acum plec, si data viitoare cand intru sper sa aud numai de bine.

Anasol, Alish, , cum mai sunteti ? In fine, sper sa fim toate fetele ok ca meritam, numai bine.

Geta 7+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dupa ani de incercari... BINE V-AM GASIT!
DN: 14 dec. 1976
UM: 29 aug. 2007 (nu sunt sigura, dar asa se pare, dupa echo)
DPN: 4 iunie 2008.

_
4+

Mergi la inceput