Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu imi beau cu voi, caci al meu sot, a plecat la 7 la birou, deh...nu putea sa doarma...e prea entuziast si din cauza asta.
chiar vorbeam aseara...nu stiu cat ne vedem anul asta...mai ales ca a inceput si un curs de evaluatori si se tine vinerea si sambata, pt. 3 luni. asta e...ce pot face?

Aseara am mers la mall, am luat papica si o pereche de blugi pt. mine si un hanorac pt. Clau.
marco a avut o energie de speriat, zici ca a baut un RedBull. se vede ca nu am iesit ieri din casa, nu a avut cum sa-si consume energia.
Sper sa iesim mai dupa amiaza, caci acum iar sunt noroaie, masina e la tati si mergem noi la el la birou dupa somnul de amiaza al lui Marco.

Vorbeste copilul meu la greu, dar poceste cuvintele: Cosmina= mina, Cosmin= manain, Clau=lalu, Mena=mima, Luca=uca,Ioana=nana. doar pe arde,barca, asa, si, vine le zice perfect. ma bucur ca pronunta bine pe s si r.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

si eu ador melodia lui Hrusca despre parinti. de fiecare data cand o aud. asta a lui paunescu nu o stiam.

Astery eu nu cred ca e varicela, alea sunt niste bubite ca niste lacrimi/picaturi de apa, nu pete. Daca Bee a zis ca nu e nici rujeola, atunci ori o fi alta boala, ori ceva alergie.poate de la carbonara.

ma pun sa citesc din urma, caci nu inteleg de ce mi-a dat Bianca link catre subiectul cu Mc Donald's.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Noi matinali ca doar e WE
Diana se uita la Alba ca zapada si metule p-aci
Mai inainte a zis caca pute ,am fugit la olitza,am pus-o si ... a tras doar un partz Mai si fraiera de mine nu m-am prins,ca doar a zis fata ca pute ... deci probabil stia ca va urma partzul
Am uitat sa va zic ca are ceva muci de aseara

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

S-a trezit pe la 2 azinoapte - de la muci - i-am pus Vibrocil si n-a mai vrut decat cu noi in pat.Vreo ora a vorbit incontinuu,dar vorbit ,nu asa De toate cele,gen :
miau da-te ios , miau papa acolo ,nu lupu,lupu padule ,vine goanga, tati fi binte (fi cuminte) , dia muci, vine nenea acolo ios ,ada late si toooot asa,nu-mi mai amintesc ca deja turbam,eu muream de somn ea nici vorba sa taca (si apropo URSULINO n-am facut treaba aia cu clopotzelul intre picioare )

Mergi la inceput

Moni probabil ai dreptate cu copii care au scapat de pampers si aveau bone/bunici mai in varsta. eu recunosc, ca nu insist defel. cu mama a reusit, la gradi la fel, doar eu las dupa el si nu-l pun pe olita, nici macar dim. dupa laptic cand stiu ca face kk.
Bianca pai alea sunt paturi cu baldachin, doar ca nu au mai pus partea de sus si perdelele. Prosoapele erau rosii, ca sa fie in ton cu hotelul, fetele de masa, pernele decorative, etc.
maraki nici Clau nu ma lasa sa-i iau carucior, si impinge Marco al meu la ele cand le gaseste prin parc sau la gradi de n-ai treaba. Conditiile sunt mult mai bune intr-adevar. Stii ce m-a mirat? ca era plin de nemti si rusi, nu erau italieni deloc. nu stiu de ce. si francezi, englezi am vazut cativa.
Bee ma bucur ca inca sunteti 2 in 1, sa vina si sotul din delegatie. sper sa iasa repede caninul Anei, ca sa te mai menajeze si pe tine.
Irina, Bombo .

ma bag si eu la aspirat livingul si la sters pe jos si praful, sa termin odata cu , ca-mi sta pe creier. si pe urma ma bag la calcat, doamne cate am!!!!

spor la munca fetele.

_

Mergi la inceput

Bianca tot nu stiu care e faza cu Mc Donald's.

_

Mergi la inceput

GIO probabil i s-a parut ca ai fatza de consumatoare

Mergi la inceput

eu chiar nu mananc nimic de la MC, doar cartofi prajiti, care ii papa si Marco. Clau e consumator, dar foarte rar.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neata si de la mine...m-am trezit la 8 si m-am apucat de strans pe aici, am pus mancarea la foc si acum am timp sa suflu.
Giova, ti-am dat linkul ala pt ca stiu ca voi frecventati MC cu Marco (te-am auzit de cateva ori ca ati fost, pe alte fete nu prea le-am auzit deasta ti-am pus linkul pt tine). Poate esti curioasa ce se mananca acolo, cu toate ca au gust foarte bun ai vazut ce se spune despre mancarea MC. Dani a mancat de vreo 2 ori hamburger dar nu intregi in rest mananca doar Sandra. Oricum...doamne cate prostii mancam si nu stim. Sandra ca e innebunita dupa Happy Meal.
Astery, du-l la medic sa vezi exact ce boala e. Pe supozitii nu merge. Sanatate lui Razvan.
Dana cum ai trecut ziua? Ce cadou ai primit de la Oana? Sau ai primit de la fete?
Irina, e o dulce Sabina .
Ce o fi cu Ali de nu mai intra deloc?
Maraki..aseara m-ai facut sa plang. Cu ocazia asta mi-am inchipuit cum era viata daca tatal meu traia sa isi vada nepotul care seamana cu el
Dani ne impusca iar si mananca struguri.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70

GIO probabil i s-a parut ca ai fatza de consumatoare

Cat de comica poate fi "rautatea " asta.
Rad cu lacrimi de crocodil...tot in sus imi curg lacrimile

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput