Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi cum mai esti cu stomacul? Nu ai pietre la fiere cumva?. De la crizele de fiere se fac gastrite urate si apoi ulcer. Soacra-mea nu s-a operat ani de zile si a tot indurat cu stoicism crizele cand apareau si dupa ce s-a operat tot a ramas cu gastrita. Eu m-am operat rapid dupa 3 sapt de chinuri si nu am absolut nimic...doar ca am luat in greutate..e caracteristic pt cele care nu mai au fiere

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Da Bianca mergem cam o data la 2 sapt. sau mai rar, depinde. dar ca sa manance Clau, eu cu marco doar cartofi prajiti servim, suc de porto sau salate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, stiam ca mergi mai des deaia ti-am si pus linkul pt tine.
I-am luat lui Dani sapt asta o pereche de pantofi cu glezna si umbla foarte bine cu ei, deloc nu indoaie piciorul in interior. Nu intotdeuna se vedea ca ar avea ceva la picior doar cu anumiti pantofi. Ii facem masaj zilnic. Pacat ca am cumparat ultima pereche si i-am luat pt cresa si sper sa mai aduca sa ii cumpar si pt casa.
De luni incepe distractia si trezirea la 7.20 pt el iar pt mine si mai devreme. Sora-mea mi-a spus sa nu ii mai dau laptele de dimineata ca nu va mai manca acolo mai nimic. Nu stiu..sa vedem dar e prea dependent de lapte, cand l-am imbracat dimineata pt exudat a plans si cerea lapte. Om vedea cum va fi, luni va sta pana la 10-10.30 si apoi merg la servici. Sunt foarte curioasa ce va face acolo, am sa stau ascunsa sa il urmaresc

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
noi...ascultam cleopatra, BIANCA se usuca la par ca plaeaca la un party pe la 2
multumesc de grija ...ma simt mai bine adica nu mai am crampe , dar nu m am dus la dr

DANA ENE la multi ani si sanatate alaturi de cei dragi(scuza intarziere dar n am avut net)

Mergi la inceput

Cosmi...Sandra invata la Ed Civica si la Stiintele naturii. Ieri si-a facut temele scrise, azi invata lectiile si sunt mult mai lungi ca cele din clasa a 3-a. Pe la 5 mergem si noi la onomastica prietenilor si iau si copii cu mine ca ii tine si la ala micu ziua de nastere. Sandra deabia asteapta sa se joace cu copii, cu sarbatoritul pe care il place mult.
Aseara cand ascultam melodia lui Hrusca era pe pat si se uita la TV. A inceput si ea sa planga cand a auzit cuvintele. S-a spalat pe dinti plangand si s-a culcat cu ochii rosii dupa ce m-a imbratisat si mi-a spus cat de mult ma iubeste. Am o fata foarte sensibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
DANA ENE, LA MULTI ANI! SA FII FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE DE TOT CE IT DORESTI IN VIATA! (si scuze, ca n-am apucat sa-ti urez ieri)

Eu am citit de 2 zile subiectul cu McD, dar noi am fost acolo acum cativa ani ultima oara. Si la Diana nu i-as da la asa o varsta produse de la ei. Cand va fi mai mare, o data la luna, nu pateste nimic. Cartofi da, chiar nu vad o problema.
Astery, si eu spun ca trebuie sa-l vada un medic pe micutz...Insanatosire grabnica ii urez si sa intri sa ne spui ce are.
Moni, nasol cu Dia, dar ce a avut de era asa de maraita? Si nici nu a mancat bine ieri...Parca ei i-au iesit toti dintii, nu?
Ursu, tare faza cu clopotelul...dar eu nu cred in superstitii din astea. Oricum, Raisa cred ca vorbeste, dar daca tu vrei romane
frumoasei tale!
Giova, in sfarsit are Clau firma lui! Te cred ca e bucuros...nu mai depinde de nici un sef. Ma bag si eu acusi la poze, ca sunt curioasa sa vad cum a fost in concediu.
Mirela, Doamne ajuta ca vine mama ta! Poate mai scapati si voi de problemele voastre...Dani ce mai face?
Maraki, vaz ca ati alunecat pe panta amintirilor aseara...dragoste mare aici pe forum
Of, trebuie sa o sterg la copil, revin eu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID da i-au iesit toti dintii Dianei (mai putin cele 4 masele ce ies teoretic dupa 2 ani),nu de aia a fost maraita ci de plictiseala.Cat timp a fost Mark aici a fost cumintzenia intruchipata,bine, nu cred ca si motanii au fost de acord cu mine ,vorbeam din punctul meu de vedere.Cu mancarea asa e de-o vreme ,nici azi n-a mancat decat un baton de branza in ciocolata si ceva stafide pe langa lapte.N-a vrut nici macar paine cu unt si gem sau miere.N-are decat sa ramana piticoata si slabanoaga si sa strige toata ziua NU POT! ba aia ba ailalta.
URSULINA zi mai odata de Bulgaria si pune pozele! ca vin si-l caftesc pe Tino,ca nu te lasa odata la PC ala

Cat desptre faza cu rautatea la gluma de adineaori,poate ar trebui sa dau niste explicatzii,ca simt ceva toane rele in aer.Pur si simplu m-am gandit sa adopt strategia inteleapta a lui BEE si sa nu mai comunic cu cateva persoane.Eu o fac nu din cauza ca nu stiu cum sa reactionez la ce zic ele ,ci din cauza ca m-am saturat momentan sa reactionez Atata vreme cat eu nu m-am luat de nimeni gratuit,am pretentzia ca nici altele sa n-o faca cu mine si incerc pe cat posibil sa imi tin parerile despre unele sau despre ce si cum scriu ,la cutiutza.Ca si eu am pareri destuule si n-ati vrea sa vi le expun.
Evident ca am unele exceptzii,sectante cu vechime pe statul de plata de la care accept orice.Chiar si sa ma raporteze cand au zi critica la bioritmul emotzional

P.S. sa nu uit sa completez jurnalul : ora 11,25 Diana a plecat cu taica-su in Parcul copiilor,eu am pus supa la foc si am apuc de conta.Deci sunt pe baricade!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni trimite si la noi putina supa. ar manca-o marco in 5 secunde, mai ales sa fie cu galuste de gris.
Cosmi ma bucur ca esti mai bine, nici eu nu am facut programare la dr.Dar se pare ca e pe terminate ciclul asta al meu.
Ingrid nici mie nu-mi place in general carnea tocata si gatita, sa nu vad eu cum arata. nici in Turcia nu am mancat nimic ce tinea de tocaturi. mai ales ca aia nu sunt cu porcul...si cine stie in ce consta compozitia aia.

Dupa ce am terminat curatenia, marco a luat o felie de cozonac si e pe tot parchetul din living. ma apic din nou de treaba.

si aici e soare si frumos, doar ca e noroi si nu putem iesi....sper sa fie mai bine dupa ce se trezeste Marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aproape am terminat cu tb prin casa , doar aspiratorul il mai pun dar deocamdata se joaca frumosul meu cu el

BIANCA n a scris azi , taman au venit s o cheme copii din spatele blocului cu care s a imprietenit nu demult si vin la usa toata ziua , a fugit fara s o vada STEF dar surpriza dupa 5 min fiind geamul deschis i a auzit vocea si striga la geam ...canca , canca , canca daca a vazut ca nu i raspunde ....bia , bia , bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gio chiar supa din aia fac Sper sa o manance,ca si ei ii place mult.Aseara a mancat un pilaf de orez,ca o lovise foamea pe madmoiselle.Merg sa vad de supa.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput