Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Romania - Noua Zeelanda, la Cupa Mondiala de rugby
Uraaaaaaa!! Am reusit si noi sa punctam, eseu. Totul e sa rezistam; sa nu ne manance de vii all blacks.
Hai Romania! 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Laura13 spune:
dianarus eu mai fac acasa asa: cartofi mai mari spalati bine bine, pusi la cuptor, se coc, apoi ii crestez, tai pe din doua, ii despart dar nu de tot (ai priceput?), apoi amestec cartoful cu unt, sare si cascacal ras pe razatoarea mica, amestec bine bine cu furculita, de topeste si cascavalul. hmmm, ce buuun e! apropo, bb au voie cascaval? ca i-as face si luii dani dar fara sare![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
stiti vorba aia cu... "man, you have an obssesion!"
e, am si eu obsesia mea:
dandusaaaaa, cum ii tai (rondele, cuburi, betze - mari, mici...) si cu ce condimentez cartofii aia cupti (varianta curatati si cu un pic de apa la cuptor). si cu ce ii servesc? pun smantana pe ei in farfurie, sau cand sunt inca la cuptor?
repet, n-am mancat/facut niciodata cartofi copti. copti in vreun fel, oricare o fi ala. asa ca suportati-ma...
si-mi sta gandul la ei... cam de fiecare data cand ziceit voi ceva io balesc...Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
sa-nteleg ca voi mincati mai mult prajit?...asta nu-i bine deloc...
deci :
cureti,speli apoi tai cum vrei tu...,cu cit sint mai mici cu atit se fac mai repede(dar nu taiati cubulete mici
eu de obicei pun din toate legumele la cuptor,nu numai cartofi...si le tai mari cit jumatate de nuca pe toate,pun in tava,pun ulei de masline si apa cit sa nu le acopere de tot,bag la cuptor si gata...
dupa ce s-au racit pot sa le fac in combinatie cu smintina/brinzica/piept de pui fiert/galbenus de ou/iaurt...,toate aste le poti da in combinatii care mai de care...,cum crezi tu ca-i place...
poti face legumele cu smintina si piept de pui sau legumele cu iaurt si galbenus sau legumele, smintina cu brinzica,oricum doresti
daca le vrei si mai coapte, poti pune mai putina apa si se rumenesc de-ti vine sa le papi pe toate...
data viitoare cind am sa fac,pun poze sa vezi exact cit de mari sint legumele,ok?

eu nu-i pun nici un fel de condimnet Crinutei,dar azi de ex...,am facut legume la cuptor cu pulpe de pui(toate puse in aceeiasi tava) si am pus cimbru si putina vegeta...,a iesit beton,am mincat de-am spart
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
reteta cu legumele pulpele si cimbru este pentru mine,da?,nu pentru Crinuta...,nu inca...![]()
Ionut
/Teo
madaluta spune:
salut!..ne-am intors si noi de la bunici..dar prea multe noutati nu avem...aceeasi stare de rau, greata, voma..am slabit 3 kg intr-o saptamana..am facut perfuzii...am zacut in pat cat erau ai mei acasa, apoi ma taram pe jos dupa darius pana veneau ei de la serviciu...
darius e tot la fel..mi se pare k nu mai creste, k nu mai evolueaza ,k nu ii mai iese niciun dinte, nu ii mai creste niciun fir de par, nu mai scoate niciun sunet nou...probabil de la starea mea nu mai vad nimic...
La 18 astept sa vina in vizita o potentiala bona...ce pretentii sa am? Habar n-am ce trebuie sa-i spun si ce nu, ce sa ii cer sa faca .. ce conditii tb sa indeplineasca ...daca nu imi place sau imi cere prea mult cum as putea sa o refuz??
poate ma ajutati si pe mine cu cateva idei....
imi pare rau k nu pot sa stau la calculator si sa citesc din urma..dar ma fac eu "mare" si revin...
Madalina
7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
astazi este programata la cezariana JOJO_MIHA
Pt cine vrea sa-i ureze cate ceva o puteti face la mamici si gravidute de C-ta, sau chiar aici la fulguleti
Sa dea d-zeu k de data asta sa reuseasca si ea sa-si tina in brate copilul mult asteptat!
Madalina
7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ruxandra_sb spune:
Scor final Romania-Noua Zeelanda 8-85. 
Onorabil daca ne gandim ca la aceasta editie a Cupei Mondiale echipa Noii Zeelande (zisi si "all blacks") a mai spulberat: Portugalia (108-13), Italia (74-14) si-a umilit Scotia (40-0).
Rugby sau rugbi (din cuvāntul englez rugby, pronuntat aproximativ ragbi) este un sport cu balonul, originar din Anglia. Numele jocului provine de la orasul englez omonim, locul unde s-au formalizat prima data; regulile acestui sport. Mingea cu care se joaca; rugby-ul este de forma ovala, motiv pentru care sportul mai este uneori numit "sportul cu balonul oval"
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rugby
Mie-mi place vorba: "Fotbalul e un joc de gentlemeni jucat de golani, iar rugby-ul este un joc de golani jucat de gentlemeni". ![]()
(cuvantul golan, dupa Pta Universitatii, nu este cel mai adecvat, da n-am fost in stare sa gasesc un inlocuitor potrivit)
Niciodata in acest sport n-ai sa vezi comentarii la deciziile arbitrului, totul este o lupta aspra, barbateasca. Zicea cineva.. astia masculi adevarati, cu "cohones".. ![]()
All blacks sunt cunoscuti, in afara ca joaca un rugby nemaipomenit, si pt dansul cu care incearca sa-si intimideaze adversarii inainte de fiecare partida: celebrul Haka, dansul de lupta al triburilor Maori. Merita sa-i urmariti www.youtube.com/watch?v=V8DX_8-uXUk" target="_blank"> aici si www.youtube.com/watch?v=kd0kDxP04eI" target="_blank"> aici . Iar filmul www.youtube.com/watch?v=eJuoP_4Ubp8&mode=related&search=" target="_blank"> acesta , cu cei din Tonga, e bestial.
Azi mama si baietii au venit mai devreme din parc sa nu-l piarda pe Haka. ![]()
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Madaluta multumim de vestile despre jojo_miha. 
Off, pare rau ca iti e asa rau. Sper sa treaca repede aceasta perioada. Si stai linistita, Darius evolueaza si creste in fiecare secunda.. numa ca, cateodata, este totul mai pe ascuns. Asa surpriza va fi mai mare.
Cat despre bona, ce ar tb sa faca:
- sa-i pregateasca si sa-i serveasca masa lui Darius
- sa-l duca la plimbare (chiar si de 2 ori/zi daca o vei avea la program lung. Asa vei sta si tu mai mult linistita.)
- sa stranga dupa el (masa, jucarii, haine)
- sa faca mici cumparaturi
- sa se joace cu el, sa-l supravegheze, sa-l imbrace/dezbrace, sa-l schimbe, sa-l spele pe maini
- eventual sa-l puna la culcare/sa-l adoarma
Gandeste-te care este programul zilnic a lui Darius si asa vezi ce ar tb sa faca. Eventual sa preia si o parte din treburile casnice (gatit, curatenie, pus la spalat/intins rufe, calcat, cumparaturi, etc.)
la ce ar tb sa fii atenta:
- intreab-o daca are copii si daca i-a crescut ea cand erau mici
- sa fie curata
- sa aiva rabdare, sa se poarte o.k. cu Darius (nu zice nimeni sa-l iubeasca, dar sa fie o persoana calda, sa nu-l bruscheze, etc. Vezi cum reactioneaza fata in fata cu Darius.. mie nu mi-ar place o tanti care sare gramada pe copil, da nici sa nu-l bage in seama.)
- sa asculte de ce-i spui tu, respectiv de regulile casei voastre, sa nu te comenteze, caci TU ESTI SEFA!
- daca fumeaza
.. ma mai gandesc..
Grigore
dandusa spune:
Ruxandra,
nu m-as fi uitat niciodata la un meci de rugby,asa ca multumesc de filmulete,ft interesante si parca as fi vrut sa ma uit si la meci,putin...
Madaluta,
lasa ca trece si perioada asta si o sa fie bine ,ai sa vezi...
,puupam pe Darius
Ionut
/Teo
ruxandra_sb spune:
Hai jojo_miha, hai mamica curajoasa! 
Grigore

Ianis (14.09.04)