Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Aseara nu am mai avut puterea sa intru ma terminase Antonia l-am sunat pe tasu bocind sa vina acasa ca nu mai pot cand a venit el era ingeras nu mai targea de prin sertare,nu mai scotea cablu din prize cred ca imi facea mie in ciuda

Deci sa ma consolez ca vine perioada si mai grea? [omulet care isi smulge parul din cap]

Mamaana-unghiile i le tai cand se trezeste din somn e mai linistita ii explic cum ii tai unghiile ca mai am 3 degetele si ea se uita f mirata ce fac acolo

A_deju-ce face motanu?azi a papat?

Laura-chilotei libero ai luat la pachet mare?sau mic din selgros? eu am gasit numai mic la 22 buc,oricum sunt mult mai faini decat pampers chilotei

Ingerasa-imi pare tare rau,poate pana sapt viit.e totul ok

Donia-da stiu ca ziceai de Antonia fetita paianjan dar rezolvasem treaba intr-un fel si nu mai putea sa urce,uite ca de data asta nu mai am ce face,o sa stea in patut la somn si in rest supravegheata
buna metoda de calmare cu respiratul pana la 10,o voi pune in aplicare

Tema zilei:-metode de calmare:
-forumul
-o puneam in patut si ieseam pe balcon la o gura de aer(acum nici in patut nu o mai pot lasa )
-cand ma enerva prea tare mai tipam (promit sa nu mai tip)
-de fumat nu am fumat niciodata(poate ma apuc acum )

Miki04-felicitari pt locul 1

Dandusa-deci nu a vrut Crinuta sa mearga imi inchipui cata galerie a avut iti vine sa o mananci de scumpa ce e ce tunsoare beton ti-ai tras

Daphna-bine ati revenit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Dianarus-deci inregistreaza tot astia mici
de abia vine greul?intre 1.5 - 2.5 ani valeu

Ralcua_u-Adinuta pt noul dintisor

Marani-presa

Alexandra-deci Mark chiar era in revista "Mami" si tu nu stiai

Madaluta-stiu ca e greu dar o sa treaca si perioada asta dupa cine va fi mandra cu frumusete de fetita

luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Hai Jojo-miha
Nastere usoara

luna 11

Mergi la inceput

Hellouuu ???Hellouuu ??? Anybody there ??? unde ati toate?

Antonia doarme de 1 ora si jum

Hello Iasul la apel

Cand o punem de-o intalnire cu fulguletii?

luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bamboletta - stiu ca tu ai facut analizele alea de intoleranta la lapte proteine si ce mai contine igh sau cum i.o zice ca nu ma pot uita acu pe trimitere, sunt curioasa cum e, le ia sange sau cum.

metoda de calmare nu am si as fi tare curioasa ca ma iau niste crize de.mi vine sa ma pun jos pe spate si sa dau din picioare ca gandacu

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

bamboletta - stiu ca tu ai facut analizele alea de intoleranta la lapte proteine si ce mai contine igh sau cum i.o zice ca nu ma pot uita acu pe trimitere, sunt curioasa cum e, le ia sange sau cum.

metoda de calmare nu am si as fi tare curioasa ca ma iau niste crize de.mi vine sa ma pun jos pe spate si sa dau din picioare ca gandacu

http://community.webshots.com/user/dayannara

da noi am facut analiza,le ia sange din vena noua ne-a iesit "reactie foarte slaba,frecvent fara semnificatie clinica in cazul unei sensibilizari existente" ,oricum acum nu mai avem probleme,papa iaurt,branzica calcica,lapte Humana si nu mai face deloc alergie,cred ca am scapat
poate in spania le ia sange din degetel

luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mie-mi place vorba: "Fotbalul e un joc de gentlemeni jucat de golani, iar rugby-ul este un joc de golani jucat de gentlemeni".

Si noua ne place rugby ul iar mie mai ales din cauza citatului de mai sus. Noi vrem sa l facem rugbist pe Dragos, bine daca o vrea el. Asta e ideea lui tata sau dar nici mie nu mi displace ideea. Adevarul e ca este un sport spectaculos. La un moment dat un jucator a faultat si si a cerut scuze arbitrului: 'Im sorry, Sir!'. M a impresionat.

In alta ordine de idei, eu va salut din Tarragona. Aici inca ploua dar e bine si acasa. Am facut totusi o baie in mare, apa inca e calda. Mi e dor de Dragos iar mama s a enervat ca cica o sun prea des. M a ofticat cu chestia asta mai ales ca eu chiar m am straduit sa o sun destul de rar. Oricum se descurca bine mai ales tata care este responsabil cu culcatul copilului.

Va pup. Plecam sa cumparam peste.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare

am intrat si eu sa-i fac galerie lui Jojo-miha.
Ati mai aflat ceva? Cum e? A nascut deja?

Teme ale zilei:
- unghile i le tai doar treaza - tinand-o in brate. Deocamdata sta la taiat de unghii - a stat dintotdeauna fara probleme.
- metode de calmare? I-o predau lu ta-su. In general nu avem scene de enervare decat seara cand e rupta si cand sunt si eu terminata - si spre norocul meu - suntem 2 atunci. Am mai scapat si eu pe langa cu cate un zbieret si o ridicare de voce - dar sunt atat de rare - ca zau nu-mi aduc aminte cum m-am calmat - probabil singura - iesind din camera in care e ea.

va pup pe toate.
felicitari fulguletilor ce au mai facut ceva progrese, celor ce le-au mai iesit vre-un dintisor, pupici sarbatoritilor zilei ... si cam atat.
v-am pupat

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Monicabb
Si noua ne place rugby ul iar mie mai ales din cauza citatului de mai sus. Noi vrem sa l facem rugbist pe Dragos, bine daca o vrea el. Asta e ideea lui tata sau dar nici mie nu mi displace ideea. Adevarul e ca este un sport spectaculos. La un moment dat un jucator a faultat si si a cerut scuze arbitrului: 'Im sorry, Sir!'. M a impresionat.

In alta ordine de idei, eu va salut din Tarragona. Aici inca ploua dar e bine si acasa. Am facut totusi o baie in mare, apa inca e calda. Mi e dor de Dragos iar mama s a enervat ca cica o sun prea des. M a ofticat cu chestia asta mai ales ca eu chiar m am straduit sa o sun destul de rar. Oricum se descurca bine mai ales tata care este responsabil cu culcatul copilului.

Va pup. Plecam sa cumparam peste.

Hi, hi poate-l facem coleg de echipa cu Grigore. Mi-ar placea ca unul din baietii mei sa faca acest sport. Si cum Matei este mai degraba longlin.. poate, poate Grigore. Oricum Dragos promite si daca mai mosteneste si structura de la tati..

Cu stresatul mamei cu telefoanele.. si noi patim la fel. Asa ca incerc sa sun maxim de 2 ori/zi si n-o pun neaparat sa-mi dea raportul: cum a mancat/dormit/etc. Daca mama imi zice "suntem in parametrii" inseamna ca-s o.k. Normal ca mai suna si ea sa ne zica de chestiile mai hazlii, mai deosebite sau eventualele pb.. da nici ea nu suporta s-o chestionez in amanunt.

Peste, vorbiti de peste??!! Mmmmmm si peste de la mama lui..
Sa ne povestesti ce si cum ati papat.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

hai JOJO_MIHA !

BAMBO, dulce, dulce, dulce! simti dulceatza?

vreau de sapt viitoare sa-i dau peste. Stiu ca la un moment dat s-a discutat despre peste dar cu rusine va zic ca nu ma interesa la momentul respectiv asa ca nu am bagat la cap. La Durau avem pastravarie, e ok sa-i dau pastrav? sau sa cumpar congelat din oras? dar de care? fie-va mila si-mi spuneti....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput