Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare!! facem bine, multumim de intrebare, mai avem niste pui de mucosi care nu vor sa plece la mama lor, mai o tuse, dar in general..bine. a mancat binisor, sa zicem, dimineata mai greu, ca n-avea cine sa faca spectacol, la pranz (..pe la un 3 juma'...) fooooooarteee bine (..cred si eu, probabil era rupt de foame) si seara cat de cat ok, aproape tot castronu' de cereale... neimportant, pt ca a fost o zi frumoasa, ne-am plimbarit si ne-am distrat, ceea ce a contat de zece ori mai mult decat sapte castroane pline cu... ce vreti voi.. :))) am si dovezi, ia bagati un ochi aici daca va tenteaza :))

aaa... kokorina, sa nu uit, galateanca sunt. stiu ca poate nu e chiar moldova 100% din pdv geografic, dar din orice alt unghi privit...este!! oricum, eu sunt mandra ca-s moldoveanca si in afara de faptul ca pretenii se distrau de accentul meu (..pierdut si el de-a lungu' anilor) alte probleme n-am avut :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

marani, da, e foarte ok pastravul, si chiar mult mai bine ca-l poti lua proaspat. de inceput e peste alb (pastrav, salau... si mai era ceva parca, da' habar nu mai am..). eu ii dau salau, cumpar de la metro/real file de salau proaspat, il tai in 3, si-am rezolvat meniul pt 3 zile :) (..pastrav..mai complicat.. gasesc si de-asta proaspat, dar trebuie curatat, portionat.. prea mare bataie de cap :)) )

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici minunate si fulguleti nazdravani

Multumim tuturor pentru aprecierile frumoase

Noi tot muciosi suntem, ne tratam doar cu ser fiziologic si sters cu batista ce iese pe afara, doctorita noastra a spus sa nu umblam mai mult; dar tare incapatanata e Zara, nu suporta sa ii umblu la nas, tipa si plange de parca cine stie ii fac. Cam in cat timp trec probleme mucioase?

Si noi taiem unghiutele in somn ca altfel nu se poate, e tare neastamparata, nu sta deloc, si scutecul abia i-l pun. nu sta nici la imbracat. Oare cat dureaza perioada asta?

Si eu simt cateodata ca explodez, mai ales in zilele cand e foarte maraita, plus nu ma lasa deloc sa o ajut cum ar fi cu picaturile de ser fiziologic; in astfel de situatii simt ca poate nu am fost suficient pregatita sa am un copil, sa am rabdarea necesara; incerc sa ma calmez gandindu-ma ca ea nu are nici o vina, la mine e problema ca nu am suficienta rabdare.

De cateva zile ii arat si ii citesc Zarei dintr-o enciclopedie pentru copii despre animale, primita de la bunici; nu foarte mult ca vrea ea sa puna stapanire pe carte dar asa am invatat cateva chestii noi.

Stiati ca

- puiul de cangur masoara la nastere doar 2cm si cantareste mai putin de 1g, iar in primele 6 luni nu iese deloc din marsupiul mamei

- pasarea colibri, cea mai mica din lume si singura care poate zbura cu spatele

- puiul de girafa masoara 2m la nastere, iar la 1 an 4m

- puiul de balena cantareste 90kg la nastere

nu am citit nimic de azi, am zis sa scriu intai si apoi sa citesc si ultimele pagini;

la mamici si copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by marani
vreau de sapt viitoare sa-i dau peste. Stiu ca la un moment dat s-a discutat despre peste dar cu rusine va zic ca nu ma interesa la momentul respectiv asa ca nu am bagat la cap. La Durau avem pastravarie, e ok sa-i dau pastrav? sau sa cumpar congelat din oras? dar de care? fie-va mila si-mi spuneti....

spaniolii zic peste de 3 ori pe saptamana, seara ca cina. Peste alb. si e foarte ok si pestele congelat. pup

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ADEJU, DBUNNY, multumesc minunatelor , am bagat la cap!

noapte buna, ma duc sa-ntind rufele!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Monicabb-distractie placuta

Marani-se simte
e ok "pastrav",noi papam "cod"

A_deju-tare frumos "motanu" cred ca si la el stau la coada fetele nu numai la tasu (parca o vad pe mama pisica cu )

Sbogdana-f interesant nu stiam ca "puiul de cangur masoara la nastere doar 2cm si cantareste mai putin de 1g, iar in primele 6 luni nu iese deloc din marsupiul mamei"
falcute de Zara

Dbunny-3 ori pe sapt? hmmm Antonia papa 1 data pe sapt,Dani papa carne si peste in aceiasi zi?cum,ce il combinati?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

seara buna,

repede ca nu ma lasa fetele astea ca au inceput sa o ia in sus pe scari
cine canta 'mielul' ??:
un' te duci tu mielule ?
la pasune domnule...

am inceput sa le cant afara ca erau prin iarba amandoua si asa mi-am adus aminte de mamica, de camera mea, offf

sper sa mai pot intra sa citesc ca nu am apucat de loc

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

seara buna,

repede ca nu ma lasa fetele astea ca au inceput sa o ia in sus pe scari
cine canta 'mielul' ??:
un' te duci tu mielule ?
la pasune domnule...

am inceput sa le cant afara ca erau prin iarba amandoua si asa mi-am adus aminte de mamica, de camera mea, offf

sper sa mai pot intra sa citesc ca nu am apucat de loc

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

florian pittis??? acuma daca facea parte dintr-un grup de folkisti... asta nu mai stiu... dar parca el, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RUXANDRA,ce nostalgica sunt cand vine vorba de rugby,tatal meu a fost rugbist,a jucat in echipa nationala la timpul lui,D-zeu sa-l ierte,mi se face un dor de el.....
Sorry pt lipsa de activitate pe forum,ca nu sunt alaturi de voi mai des,dar cine imi da o reteta despre cum sa obtii timp liber????!!!!
noi suntem bine,papam bine,tot doi dinti avem,pasi facem dar destul de timid,in rest...mai e o luna si facem un anisor,nu imi vine sa cred!
pupici MINUNATELOR

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

'na sara! Ba, da scrieti intr/un hal...de nu se poate tine omu dupa voi...Mai, eu am citit ceva p/aici...am trecut pe langa problemele de mate, ca mis satula ( am vecini care profita de faptul ca sunt educatoare/invatatoare/profa geogra/engleza/ traducator autorizat/ghid - - si tot vai s/amar de capu meu, cu 6 milioane salar - am ramas fixata pe o discutie ce am avut/o azi ci cineva)...bun, deja delirez...da ma gandeam la 60 de milioane salar, as innebuni

A_DEJU felicitari pentru 3 stele, nu mai zic nimic de ele( adica d/alea ca tu erai de 3 stele...ca poate/mi aud si de la tine cum mi/am auzit de la DIANOCICA, pe care incercam s/o perii putin, da n/a tinut )...vazut poze de motan , silueta de mama motaneasa, si profil de tata motanesc...cat despre moldovence: toate moldovencele astea sunt frumoase ( acu nu te perii ) ati bagat de seama?
INGERASA sper totusi sa fie totul ok. pentru tine si sufletelul din tine!
DIANARUS ma bucur ca sunteti mai bine. Ati primit pachetul?
ASIZA, YAGMUR primit si voi?
BAMBO luni intrati pe ultima suta de metri...vine chefuuu!!
JOJO_MIHA
Nu mai stiu cui vroiam sa zic si ce...da revin

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput