Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ingerasa, imi pare foarte foarte rau...eu stiu cum e sa treci prin asta...Multa putere! Noi mai asteptam cu speranta vestile de saptamana viitoare.
Cand am trecut eu prin experienta asta dureroasa, am aflat seara vestea, iar dimineata era programata interventia, nu se mai putea astepta. Banuiesc ca daca pe tine te-au amanat o saptamana, mai exista o speranta. Doamne ajuta!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
donia tu esti o dulcica, dar.....daca cumva ma ating de mainile lui......... BALAMUC!!!!!!!!! de obicei ii dau telecomanda sau pachetul de serv umede, pt ca nu le baga in gura ci doar le studiaza si asa pot sa ii dau de mancare. dar cateodata nu vrea si pace. stiu, stiu ca nu rezolv nimic cu nervii, doar ca azi chiar nu am mai putut, intr-adevar ma afecteaza f mult alte chestii si stiu ca nu e drept sa imi vars supararea pe dani, ca nu are nici o vina, ca e mic si oricum nu intelege ce e cu mami si tot asa. dar.....uite mai am si scapari. a! de fapt nu esti dulcica.....cum adica asta e abia inceputul????????????????????????? asa ma incurajezi tu? ca am inteles ca la inceput invata prin bagatul in gurita, acum inteleg ca ii ies dintii, dar pana cand? pana cand?
tehnici de relaxare: tigara pe primul loc, rasuflat adanc adanc, iar cand simt ca nu mai pot il sun pe florin sa ma plang. saracul.....il stresez degeaba
dandusa in moldova mizerul e chestia aia cu 2 picioare cu care se face de ex maioneza. la voi nu e asa? a mancat.....de fapt, nu prea a mancat vesnicul piure de legume
taiatul unghiilor, sorry, nu mai stiu cine intreba, NUMAI LA RECLAME, ca si scosul mucilor, ca si pusul serului, ca si schimbatul pampersului in ultimul timp, ca si imbracatul pt afara.
bambo a cazut antonia???? mititica....totul ok? sa vaeti o noapte linistita si sa se trezeasca bine, vesela si mai ales sanatoasa!
ingerasa sa dea DD sa fie totul bine cu bb mic, iar daca nu atunci sa iti dea DD putere sa treci peste aceasta trista perioada. oricum, nu uita sa ii multumesti lui DD pt Maya

va pupic dulce, pe toate, fug sa dorm si sa ma relaxez pt maine

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

poze cu medaliata si cu grasa de Crinuta...

Laura,
si pe la noi tot cam asa-i zice la chestia aia...,da' sincer eu am refuzat sa ma gindesc la ala care face maioneza...(din ce pove tu),de ce?...,pai cum puii mei ii pasezi tu legumele si carnea cu ala?...ca io' nu inteleg...,cu asta al meu merge brici,are doua lame...,apesi si gata...,dar cu ala cu doua picioare,mi-ar zbura si farima de leguma din castron...,asa ca explain plizzzz

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna fetelor!

INGERASA...Doamne!imi pare nespus de rau,dar poate ai o veste mai buna saptamana viitoare.sa ne spui.iti sant alaturi cu ganduri pozitive si sper sa-ti fie bine.

A-DEJULE....nu ca ai inspira teama,teroare sau stiu eu ce spaime,dar un text poate fi interpretat daca nu auzi si tonul.mai ales ca se discutase de cum sint moldovenii priviti de catre bucuresteni si intrebarea mea era exact cand .....poate nu trebuia.ghini,si di undi esti,din moldova?asta-i curiozitate :):):)

RALUCA....eu cand am intrebat dc cat sa fie umiditatea in camera copchiilor,sau,ce ar fi mai bun pt ei.el mi-a raspuns asa:nici un umidificator nu este atat de bun decat niste rufe spalate intinse pe sarma(stender).si doar am niste recipiente si in sufra si in camera lor,pe care le umplu cu apa,dar de cele mai multe ori pe timp de iarna am rufe spalate in fiecare zi.ca pana se usuca unele,spal altele.si e si o metoda ieftina.pune niste pelincute umede.ba,asta am vazut si la clinica unde am stat cu ei.dimineata,dupa amiaza si seara,venea.....una,si le punea niste pelincute agatate de marginea patului.bine ca ei atunci nu le puteau trage sa existe pericole,plus ca eram staja langa ei.dar acum le poti pune pe un calorifer sau....gasesti tu o metoda in cazul in care vei incerca asta.

TEMA ZILEI:TAIATUL UNGHIILOR.eu le tai la copchii unghiile numai cand dorm,ca altfel nu am nici o sansa.ce misto ca motanu' lu' ADEJU sta la taiat unghiile asa cum povesteste.eu nu am mai vazut copchil stapanit la operatiunea asta.faceti film si trimiteti sa invete si baba.la pascal mai merge dar la sophia......oricat de adanc ar dormi tot isi trage mana.

am mai citit asa,am vazut ca si LAURA a postat,cum ca daniel sta la taiat unghii numai la reclame.intrebare?lasati copii vostrii sa se uite la tv?eu le-am mai pus desene animate,dar raaaaaaaaaaaar si sa zic asa,ca de vreo 2 luni,la o distanta maaaaaaaaaaaaaaaaare de tv(eu am o sufragerie fooooooarte mare) si nu mai mult de 10 min.si asta pt ca nu vroiau sa pape.doar asa i-am pacalit.

mi-am mai adus aminte unul din numele pe care le retine sotul: BOMBOLETA(asa ii zice el lui BAMBOLETA)....

azi mi-am cumparat o geaca de iarna nike,nu zic firma sa ma dau buna,dar parca imi pare rau ca am luat-o.e bleumarin si sotul mi-a spus ca e mai mult barbateasca.desi e nr meu....geaca....dar cand o bate crivatul in parcul de langa casa si eu tre sa ies cu sandokanii incotosmanata,se mai uita careva ca e bleumarin?ma mai duc maine la magazinul ala,ca mai avea niste tricouri meseriase tot de la firma respectiva si ma duc sa-mi iau.am vrut sa-mi iau tot azi dar erau sandokanii obositi si nu mai aveau rabdare.ma duc negresit ca eu sant moarta dupa nike si dolce&gabbana........sa va iau ceva?

maine mergem la socrosenie la masa.e tot familionul,sorsa venita din germania cu barbacsu,tacsu iesit dupa 3 luni din spital,cumnata mea(nevasta lu' fracsu....stiti voi care).....clar impreuna cu fracsu si cu roscata de fiisa.....plictiseala.cand te gandesti ca in mod normal un om ar trebui fi fericit cand se intalneste toata familia....eu nu!

nu stiu daca si cand voi mai intra zilele astea,dar va doresc totusi un sfarsit de saptamana splendid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ASIZA ..mie mi-a dat dr sumetrolim pt diaree..in nicun caz pt ragusheala...

multumesc pt raspunsuri la toata lumea

lavinia, scaunelul cu masutza ..no name

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Bambo, oare cum a reusit sa sara din patut? Bine ca nu a patit nimic. E tare nazdravana minunea.[pup

Ingerasa, sa dea DD sa fie bine!

Ada a spus azi tai-tai. Era sa o mananc de bucurie. Eram la parintii mei, ne pregateam de plecare si toata lumea spunea tai-tai, ea face cu manuta si spune. Un sentiment minunat, e unul din primele cuvinte, pe langa mama, tata, baba.
S

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara feetelor,ne-am intors si noi aseara dupa minunatul concediu.a fost super frumos,Elisa s-a comportat exemplar,minunat.din pacate,nu am nici o poza ptr k in partea a 2a a concediului,in Italia,am reusit sa pierdem aparatul.
in alta ordine de idei,Asiza,ptr raguseala Homeogene,med homeopat,poti incerca !!!!
cu unghiile la fel si noi,numai in somn!
in schimb cred k Elisa e cel mai lenes fulgulet,nu merge in patru labe,nu se ridica singurica,nimik frate!sa ma ingrijorez...????
incerc sa recuperez acum.e ceva........
va pup,noapte buna!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ingerasa ne rugam sa fie totul bine
Mamaana unghiile le taiem numai cand Dani doarme. La picioare i le mai tai in masina...dar raaaar ma lasa.
Uitatul la tv ii mai arat cate un desen animat, un cantecel un animalut, dar mai mult de 20 de segunde nu sta...se plicti prea repede.
Dandusa vizionat poze nudcu frumusica.
Donia tehnici de relaxare...din parti! trimit pruncu la plimbare cu tac'su si ma arunc pe canapea. Inchid okii si incerc sa ma odihnesc...vreo 15 minute imi tine figura...ca se intorc ai mei de la plimbare
umidificatorul....bata-l vina, eu am unul de la Chicco de abur rece, si nu prea-i vad efectu. voi ce stiti ? ce-i mai bine? abur cald sau rece ? Maine pun o oala cu apa fierbinte si-un plic de ceai de menta sub pat. Si ca sa tina aburul pun oala pe un grill si de dinjos pun 2 lumanarele, d'alea in paharele metalice. Ce parere aveti ? cu atata tehnologie si eu am luat-o napoi pe vremea lu pazvantic chioru ...cu lumanari cu tot...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by kokorina

azi mi-am cumparat o geaca de iarna nike,nu zic firma sa ma dau buna,dar parca imi pare rau ca am luat-o.e bleumarin si sotul mi-a spus ca e mai mult barbateasca.desi e nr meu....geaca....dar cand o bate crivatul in parcul de langa casa si eu tre sa ies cu sandokanii incotosmanata,se mai uita careva ca e bleumarin?ma mai duc maine la magazinul ala,ca mai avea niste tricouri meseriase tot de la firma respectiva si ma duc sa-mi iau.am vrut sa-mi iau tot azi dar erau sandokanii obositi si nu mai aveau rabdare.ma duc negresit ca eu sant moarta dupa nike si dolce&gabbana........sa va iau ceva?

Iami si mie o jecutza roz

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.....mai lamuriti-ma si pe mine cu aparitia lui Mark in revista "Mami"....voi nu il confundati??????Ca eu nu stiu nimic...pe cuvant!!!Asa ca fetele care au vazut revista luminati-ma plsssssssssss!
Ingerasa...ne pentru tine si sper ca totusi sa fie ok...sa fii tare si sa ne aduci vesti bune...
Roxanica...il pupa mama cu foc pe el morosan frumos....ce fecior ai...frumusel foc...are cu cine sa semene...
Maine am si eu onoarea sa pap o portie de sarmale la nunta...asa ca maine voi absenta....sper sa ma motivati si promit sa ma gandesc la voi atunci cand le pap....
Apropo de mancat....nici Mark azi nu a vrut sa manace...a baut numai laptic....daca apuc sa ii bag in gura...scoate limba si cu mana isi scoate afara mancarea...eu dau vina pe dinti...sper sa nu ma insel!
Mie chiar imi vine sa-mi iau campii cand vad ca orice ii fac nu mananca....poate is eu de vina...nu gatesc bine.....desi nimeni nu se plange...!
Taiatul unghiilor...nici cand e treaz...nici cand doarme...numai daca unu il tine...altul ii danseaza si canta...si eu transpir!
Felicitari mamicilor de bebei care au ocupat locuri de frunte la mersul de-a busilea......Crinutza,Maria Cristina,Cristi!!!
Korinutza...si eu vreau...da marimi mari au????...
Gata v-am pupat si va urez i noapte cat mai linistita....fug ca iar ma taie Marius de la portie......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput