Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da Alex, saracutzii. Petra avea cate-o criza de colici o data la 2-3 saptamani, dar era groaznica, 1/2 ora tipa incontinuu...phaiii
Veronika, eu am luat no-spa pe toata perioada sarcinii. Sa stai linistita

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-la noi a tinut putin perioada colicilor, cam 2 saptamani, cred. o sa treceti peste, stai linistita, si chiar poate ca nici nu veti face.la noi a tinut caldura pe burtica si masajul intre timp.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

redai-cum e piticul?l-ai mai cantarit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex, felicitari ca ai reusit sa il "cresti" pe bebe pana la capat! miercuri ramane in principiu ziua cea mare???

meli, asteptam atunci noi pozici cu bebelina ta!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

delia - te asptam cu vesti bune!

raluca - se pare ca si noi suntem aproape!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

chiar ca e super afara

multumesc de raspunsuri deci Cristina Ghervan si Ana Valea-unde e pe Horea?poate merg la amandoua...ma gandesc daca nu cumva pot fi modifcate analizele fiindca alaptez...dar mi-au iesit valori aberant de modificatedeci clar e ceva...

am fost si noi la plimbare ca papa am primit de la mamaThea a ramas la ai mei sa-l calareasca pe tata alias bicu dupa masa
cu mamarutza noi de cateva zile avem alta problema, plage f rau inainte de nani si nu a fost asa pina acum.nu o tin pina nu mai poate de somn pur si simplu urla vreo 5 minute si apoi adoarme.da urla si in brate si in pat si apoi cade epuizata.asta in timpul zilei ca seara e ok..

Alex nu e musai sa aveti colici, noi nu prea am avut decat vreo 3 zile, si jumate de ora seara de plans dar de oboseala si incarcare nervoasa.

si cumnata mea a intrat in 38 de saptamani, naste cu Cruciat la Gine 1.poate va intalniti careva cu ea, Ioana o cheama si asteapta un baiat Serban.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI in afara de faptul ca ma cam intzeapa din cand in cand jos sunt OK
E NORMAL SA simnti asa oare ?

TU fetelor ma tot intreb de ce saracia vrea doctorul asta sa mi provoace sarcina la 39 de sapt.si 4 zile ,chiar nu poate sa ma lase pana la 40
poate e mai usor sa nasc la 40 de saptam
nu stiu ce sa zic ....ma intreb de ce nu mai asteapta cateva zile

38 de sapt si 5 zile Tiadris Andreea

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MIERCURI e ziua cea mare
OANA nu stiu cum am reusit sa mi tin bebelasha atat ,toata lumea imi zicea ca o sa nasc mai repede daca nu ma potolesc dar uite ca n a fost asa

DELIA pe unde esti ?????,
n ai mai dat nici un semn

SA stiti ca mi a mai vb o mamica de colici si intradevar cica nu toti bebelashi fac ....o sa vad eu

oricum fetelor NU MAI AM RABDARE de abea astept

Ma duc sa ma intind un picutz ca iara am umblat azi cateva ore bune si is ca un butucel

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

alex - ma bucur ca esti bine!

carrie - cred ca e num ai o chestiune de moment cu plansul!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Antoni tot 5.710 are. A pus din 3 septembrie numai 360 de grame
. Nu ma stiu ce sa fac cu el. Nu mananca mai mult de 690 ml de lapte pe zi. Abia astept sa vina doctora din concediu. mai sunt 2 zile. Sunt foarte ingrijorata. Voi nu stiti ce se da la bebeii care nu iau in greutate? Am fost aseara in Cora sa vad daca nu sunt ceva cereale care se pot da mai repede, dar toate erau peste 4 luni. Nu v-ati confruntat nici una cu problema asta?

mamicutza lui David

Mergi la inceput