Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex stai linistaita in privinta sagetaturilor, si eu am avut asha ceva. Daca nasti cu cateva zile mai repede nu are nimik. Eu am nascut la 38 de ssaptamani, daca mai statea 2 saptamani nu cred ca mai incapeam la volan sau nu ami iesea singur, si asha a fost mare ca a fost de 3800 si 57 cm. Eu am condus pana in ziua dinaitea nasterii, ca mama ma suna incontinuu sa nu cumva fata ei sa nasca in masina .
A avut si circulara de cordon, recunosc ca m-am speriat un piculet cand am auzit ca nu plange , dar dupa ce i-a taiat cordonu a tzipat cat la tzinut curitza. Si a luat si primul 10 din viata lui.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

carrie si al meu face la fel. saptamana trecuta a facut 3 zile si aseara iar a facut. Plange si in pat, in brate,la carusel, pe burta in sus... in toate pozitiile. L-am schimbat,i-am pus cald la burtica,i-am dat picaturi de colici,l-am dezbracat sa nu-i fie cald pt ca la plans transpira tot,i-am stins carbuni (sa nu fie deochiat), l-am dat cu mir, toate i le-am facut si nimik. Plage foarte urat pana adoarme instantaneu cu mainile in sus ca si cum s-ar preda. Ma doare sufletul, dar stiu ca am facut tot ce mi-a stat in puitinta sa nu mai planga.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am pus poze cu David in album.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

carrie, tu ai luat pe timpul sarcinilor supliment de iod?
cumnata mea dupa 2 copii a descoperit tot asa ceva la tiroida..si i s-a spus ca sarcinile i-au epuizat iodul din organism si de aceea. acum ma uitam la elevit si vad ca nu are iod.
asa ca eu pun acum sare fina iodata la toate mancarurile, desi sotul meu e cam anti sare.
cam ce alte alimente contin iod?

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

delia, te asteptam cu vesti..bune..:)
diana, pt pilates trebuie sa-mi iau haine de schimb, avand in vedere ca eu in 5 minute ajung acasa???

34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Mersi mult REDAI deci sunt normale intzepaturile astea ce am inceput sa le am si eu
saracutzu David
unde ai pus poze?

38 de saptam si 5 zile TIADRIS ANDREEA

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Salutari mamicilor si burticilor,

NOI AM DORMIT AZI IEPURESTE....imediat baita sa speram ca dpoarme mai bine la noapte.
Cristiana eu cand am fost la ghervan m-am dus cu un diagnostic dat de un medic ginecolog total aiurea,intradevar imi iesise prolactina marita si mi sa spus ca s-ar putea sa am tumoare pe hipofiza...asa ca iti dai seama cum am stat pana am ajuns la endocrinolog..sa apucat doctorita de ras cand i-am spus ce diagnostic mi sa pus...asa ca merita sa mai faci o incercare sau 2( aveam prolactina marita pe baza de stres nicidecum din alte cauze)

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

in album.

Vedeti ca este la cora o crema de vanilie cu fructe super.
Scuze pt cele insarcinate dar merita incercata.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Vai ce ochisori frumosi are ,e un scumpic
pai cum zici ca nu mananca ,e un voinic in toata regula

Mergi la inceput

of tu fetelor ,azi era seara noastra de iesit la restaurant cu prietenii ,dar sincer n am mai putut ,imi este cam greu cu burtoiu asta
dar mergem maine la plimbare in parc si ne intalnim si cu nasii fetitzei ,de abea astept

Va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi
pe maine
pa pa

38 de saptam TIADRIS ANDREEA

Mergi la inceput