Gravidutze si mamici din CLUJ - 19
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Seara buna fetelor!
redai - am cautat sticulta cu medicamentul de care ti-am zis si am descoperit, cu stupoare, ca Vladut mi-a ros toata eticheta, asa ca mi-i imposibil sa citesc ce scria, asa vag, din amintiri, parca era ceva gingival plant, sau gingi plant, chiar nu-mi amintesc bine. Poate daca intrebi la farmacie, o sa stie sa-ti arate. E o sticluta mica, iar dopul de la ea e prevazut cu o pensula, cu care dai pe limbuta la copil.
meli - nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi cu obiceiul piticutei de a adormi. Cred ca e chiar mai bine asa, ca a gasit ea singurica metoda de a adormi singurica! Asa n-o sa te mai chinui s-o adormi.
fetita inteligenta.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
as vrea sa mai consult un endocrinolog, aveti vreunul bun de recomandat?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
CristinaGoji spune:
Carrie- imi pare rau pentru diagnostic. Dar macar bine ca ai aflat si ca exista tratament de sustinere. O sa fie bine. Nu cunosc din pacate nici un endocrinolog.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
laviniaN spune:
Ramona condoleante pt bunicul tau...ai grija de tine
Cristiana,medicul la care am fost si eu ,am inteles ca e foarte buna Cristina Ghervan..o gasesti la clinica particulara din incinta spitalului unde am nascut,nu mai stiu cum se numeste,dar cum intri pe poarta este in partea stanga in capatul curtii,iar in dreapta in capat se afla gine1.
Gabriela cu intarziere felicitari pt aniversarea primei luni...sa cresteti mari si sanatoase.
Veronica gandeste pozitiv si eu am fost cu probleme din saptamana 16,cu iminenta de avort si uite ca am nascut exact la 40 de saptamani..incearca sa nu te stresezi si stai cat mai mult in pat intinsa pe partea stanga si sa iei no-spa pt contractii...o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Raluca cum stam?ceva semne?
Meli tu de ce ai oprit lactatia?la mine nu functioneaza nimic,nici ceaiuri,nici galactogil nu mai stiu ce sa mai fac,nu am sa-i dau la fetita decat o masa de la san.
Noi nu am fost prea bine zilele acestea ne cam chinuie colicile,fetita e destul de agitata.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Pentru colici eu va recomand un remediu (dupa mine singurulk remediu impotriva lor): calcati cu fierul niste prosoape sau finet, ca ssa le incalziti, si le puneti pe burtica bebelusului, dar vedeti sa nu-i ardeti. Si sa vedeti ce bine o sa se simta..:))
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Raluca spune:
Buna dimineata,
Redai, cred ca e vb de Planta gingival...solutia ce ti-o recomanda \Cristina, e f. eficienta!
Cristiana, eu si multe cunostiinte de-ale mele am/au fost la Ana Valea...oricum merita sa vz inca un dr. Sanatate!
Lavinia, am ajuns la 37sap, nu-mi vine sa cred. Sper sa nu cad in cealalta extrema si sa nasc cu intarziere ca nu prea mai am rabdare...pupici Mirunei!
Ramona,[flo]-odihna vesnica bunicului tau!Dumnezeu sa-l ierte!
O zi frumoasa doamnelor,eu o sa iau oasul la pas....
Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
OanaAlina spune:
buna dimineata! se anunta o zi frumoasa!
cristina - sper sa nu fie chiar asa de grav totusi cu tiroida ta... imi pare rau pentru ca zilele astea ai o bebita rauta!
lavinia - nu iti fa probleme ca si laptele praf este ok! iti inteleg durerea ca nu o poti alapta mai mult de la san!OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Raluca spune:
Ripley, ai fost la control.........?
Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Lavinia-incearca ceai de fenicol. si eu am avut probleme la inceput, dar dupa am explodat.parca se facea mai repede decat puteam scate.eu am avut noduli mamari inainte si cica din cauza asta imi erau infundate canalelel, nu le puteam desfunda, nici moasele care erau tare dragute si au vrut sa ma ajute, si mi-au oprit lactatia. incearca cat mai multe lichide si sa incerci sa te relaxezi. daca nu, si laptele praf e super ok, nu va fi nici primul, nici ultimul bebe lapte praf.
Carrie-imi pare tare rau, du-te neaparat inca la un medic, parererea mea, dar sigur va fi bine cu tratament. fetele nu-i sigur ca vor mosteni, nu te gandi la ce-i mai rau.
Cristina-poate ai dreptate.oricum nu pot face nimic ca ceva tot gaseste si si-o trage in cap, dupa care inca tipa parca una de satisfactie ca e bine totul acum si poate sa doarma. e o dulceeeee!
va pupic fetelor si un weekend frumos va doresc
Meli+Timea-Larisa
soanso spune:
buna dimineata si weekend placut!
iar m-a trezit Sorana la 7 ,uffffff ce sa fac cu ia sa doarma mai mult dimineata?
Carrie, am fost si eu pacienta D-nei Ana Valea ,eu am fost la cabinetul de pe Horea Terra Med ,dar lucreaza si la clinica de Endo.
eu am fost foarte multumita de ia si am recomandat-o si altor cunostinte .
ar tb sa-mi repet si eu analizele (FT4,TSH) sa vad cum mai sunt dar am tot amanat si rau am facut!
oare asiza ce mai face ,s-a suparat pe noi?
SOSO (20 dec 2005)