Gravidutze si mamici din CLUJ - 19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

eu sunt cam suparata si speriata. de doua zile mi asa de tare burtica si parca nu se relaxaza.ieri m-a si durut iar durerile in vagin persista . am fost de dimineata la medic si s-a uitat la col si a zis ca ii ok , am descoperit si infectie urinara dar numai o steluta asa ca pana luni sunt pe ceai de codite de cirese si apoi repet analiza si daca nu-mi trece antibioticasta este sper sa fie totul ok caci imi doresc acest copil mai mult decat orice pe lumea asta
va pup si multa sanatatae

veronica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli, apoi pana la atatea mesaje mai avem noi....

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oanamersi

Meli mai este,dar nu stiu cum se numeste.Ma bucur ca ati observat.

A,mi-am luat ieri revista Ce se intampla doctore???Mi-a placut tare mult CD-ul.S-a uitat si tati cu noi!!!E fain.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

veronicka-incearca sa te relaxezi, stai in pat in weekend, nu fa efort si ia niste nospa. rau nu face, e antispastic, chiar ajuta. daca ti se intareste burti, e bine s-o relaxezi ca bebe sa fie oxigenat.incearca. ai grija de voi si nu te gandi la ce-i mai rau.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Oana-daaaa, ai dreptate, departe suntem. dar acum ca intri in concediu, ai toate sansele sa urci, hihi.numai eram curioasa ce mai este in rang.
Meli

Mergi la inceput

Oana-iar numai noi am ramas?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pai se pare ca seara numai noi prestam pe aici!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

sunt si eu .ma mai ridic din pat sa vad ce ati scris.mi-e asa de frica sa nu se intample ceva ca as muri de durere.mai ales ca in toamna mi s-a mai oprrit o sarcna din evolutie
dar cu DoamneDoamne inainte

veronica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fetelor

io am de doua zile copil mic super marait cred ca incep s-o frece dintii...si nu mai vrea sa se culce cuminte singura ca pina acuma

am fost ieri la endo.ma duc la doctoritza David, e f buna si de treaba, la clinica e jale da are program la Medstar joi de la 18-19.m-a diagnosticat cu tiroidita autoimuna Hashimoto adica organismul meu nu mai recunoaste tiroida si vrea s-o elimine.va trebuie sa iau for ever medicamente cu hormini tiroidieni si sa-mi fac dozari hormonale.si sa ma rog ca fetele su nu faca ca e ereditarada trec eu si peste asta, glumeam si-i ziceam la Mihai ca de acum traieste si cu mine si cu Hashimoto

va pup ca plange mamarutza, azi o fost tero!

Meli cred ca mai este membru de baza

Veronica, repaus la pat, eu la prima sarcina am zacut 3 lunidar s-ar putea sa te doara si de la infectie.nu te stressa nici cu antibioticele, eu am luat cu Sofi de doua ori , ptr puroi in gat si enterocolita si e ok.nu e o bucurie da cand n-ai ce face trebe sa stopezi infectia.

ramo condoleante ptr bunicu!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, imi pare rau! Te sarut! Sa-l odihneasca Dumnezeu!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput