Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ba daaa,o cafea intravenosva rog...urgent...o tonaaaa

ce ati facut mei...cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa, a?! v-ati intalnit, a? si cum fu? bagati aici, raportul...
Aida...ai par nou? te mai recunosc?

io-s la lucru, sunt zombie, dar zombie efectiv. am plecat sambata dimineata la 4 si am ajuns pe la ora 13 in tg.mures iar acasa azi noapte pe la 12.
sambata nopatea a fost un 'vis' , am 'dormit' in salon cu mama si nu am pus geana pe geana; nu stiu ce sa va zic, ar fi foarte multe si ma intind iarasi ca o zi de post.
nu ma intrebati cum e - dupa o saptamana e prematur sa ne pronuntam; primeste tratament si reactioneaza la el, asta-i important.
am nevoie insa urgent de carucior (din ala de invalizi) ca sa o poata deplasa mai usor in spital, pana prinde puteri. daca aveti idei de unde pot face rost/imprumuta, ziceti-mi si mie.

io va zic spor la treaba si o saptamana buna sa avem cu toatele...
va pup

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaaa, bine te-ai reintors! io zic ca sunteti pe drumul cel bun!
despre carucior, nu stiu, poate cei de la serviciul maltez ar avea asa ceva?!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Mariaaa, ai venit. te pup.
pe vremea cind eu cautam astfel de carucior, am gasit de vanzare la un magazin linga judetean, linga farmacia aia de pe colt. acolo aveau. nu mai stiu cit erau da poti sa tragi o fuga sa vezi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la fete,

Simona,eu zic ca e de bine daca spui ca mama ta reactioneaza corespunzator la tratament...cu caruciorul cu rotile,sa mor de am idee unde ai putea gasi si nici nu stiu pe nimeni care sa aiba de imprumutat...imi pare tare rau ca nu stiu sa te ajut aici...

May restul de gashca...vaz ca dati la greu cu deshtele in tastatura...bine ca sunteti sanatoase ,asta e important...

Nah,ca ieri am adus-o pe dn'soara Dunia acasa si ,veste de poveste,o sa mearga sa repete anul pe banuti,o sa-i dea mamanu' ei...asa ca azi merg iara cu ea la secretariat sa vedem care ,ce si cum se face p-acolo...Cam asta-s stirilii...
Na,va pup pe toate cu drag mare si va doresc o saptamana plina de succese si realizari!Mai vorbim!

Si sa nu uit...un calduros si sincer LA MULTI ANI! Silvanei noastre de pe meleaguri si taramuri strainesti,sper sa intre si ea o data si o data p-aci...sa aiba o zi de sarbatoare minunata,cu dstractie multa,sa fie sanatoasa laturi de cei dragi si fie ca tot ce isi doreste sa se implineasca!Te pup cu mult drag,Silvana!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...cam tarziu, dar asta pentru ca am dus kupila la gradi, saptamana asta sunt eu de servici la dus/adus...

Maria, ne-am intalnit asa fulger la o cafea, ca era musai, aveam toate probleme, mai mici sau mai mari si trebuia musai sa ne descarcam...
Despre carucior nu stiu unde ai putea gasi, dar cred ca daca ai deschide un subiect pe DC, ai toate sansele sa gasesti, macar cu imprumut...

Aida, imi pare rau ca nu ai putut veni la intalnire, dar lasa ca mai facem una, cat de curand, ca noua ne place...

Ana, ce-a zis Marius de Project-ul nostru?
Ca sa stim ce avem de facut pe viitor, eu si cu Anda...

Cuscra, Ines de abia s-a trezit azi, sa stii ca asa adormita am fost incat am uitat sa ma uit pe meniul zilei...dar o sa vad la pranz.
Am platit gradi acum dimineata.

Si acum...o dedicatie:

Silva noastra draga, daca ne citesti, iti doresc din tot sufletul un sincer la multi ani...

Cu sanatate, cu bucurii , cu realizari si vise frumoase!
ne e tare dor de tine...nu ai net, dar poate...poate, ne citesti azi de undeva, dintr-un colt indepartat de lume...

Danitin, ai scos ghipsul pana la urma?
Cum esti?

Laurelu, am ajuns si noi in piata, dar ieri, ca a fost si radu liber...

Na fetele, sa va zicem ce am pus noi la cale la mini-intalnirea asta...
Deci...atentie, va rog!

Vin cu propunerea( anormala ca de obicei...) sa organizam, din timp, o mega petrecere intr-un we, afara din oras, ca o excursie...
Plecare: sambata dimineata
Sosire: duminica seara.
O noapte de cazare, multa veselie, distractie, numai noi, fara remorci si anexe...
Unde?
Nu stim inca...destinatii va rog sa propuneti voi...
S-a propus: Buzias, Herculane, Valea lui Liman, Ungaria...
Perioada: Luna decembrie, dupa Mos Nicolae, ca sa aveti timp sa va gasiti bone, sau sa va lamuriti sotii, sa nu ziceti ca nu ati avut timp...
Consider ca ne stim de cativa ani buni si meritam o excursie numai pentru noi, dupa un an greu, de munca, de crescut copii, de avut grija de soti.
Sa nu dati cu rosii, e doar o propunere.
Ana e ca si venita, Anda la fel, eu normal...sa auzim pe celelalte ce parere au...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

si eu cred ca suntem pe drumul bun. pasii sunt de furnica insa sunt, asta e important.
ar fi minunat sa se faca acolo o clinica pentru bolnavii de genul asta ('raritati')
a fost impresionant sa cunosc acum oameni cu care ne conversam pe net, bolnavii cu care tineam legatura, sa-i vad acum acolo...
mama nu mai e pe masca de oxigen cu care era de 10 luni si respira normal noaptea; de asta am facut noapte alba sambata - acasa era doar pe masca iar sambata noaptea ma tot uitam cum doarme, mai respira, care-i faza...

anda, saru'mana de info, o sa caut acolo. o sa intreb si la Serviciul Maltez, stiam de ei, dar mi-au iesit total din minte...sa vedem ce zic.

lyme suport romania
ador copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... neata!

... v-am cetit , dar nu am nervi sa raspund Va si revin mai tarziu.

Mai , dar cu intalneala aia ... chiar e asa nu stiu cum. Chiar i-am citit lu' husbantu'.
A zis ha!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Doris...
poti considera ca io va astept deja cu paine si sare...oriunde o fi sa mergem...
o propunere numa' - sa alegem ceva frumos, nu deprimant...no offence, herculane si buzias sunt efectiv deprimante, am fost de curand si totul e rugina si ruina pe acolo cu foarte mici exceptii.

nush care ati fost cu ideea insa plecaciuni maxime !!! io ma bag !!

lyme suport romania
ador copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cea mai buina propunere a venit din partea Andei, care stie o statiune ceva...in Ungaria, aici aproape dupa vama, la o ora si ceva de mers, cu apa termala, a zis ca ne da link sa vedem...
Eu am propus valea lui Liman, ca nasa mea ne poate rezolva acolo...dar nu e nici o problema, asteptam propuneri...cat mai multe si variate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

da maaaaa da, ca m-ati capiat

asta-i www.varfurdo.hu/" target="_blank">http://www.varfurdo.hu/

si is cam 180 de km pina acolo. cazare se gaseste la pensiuni de la 10 euroi...hai ca am ceva treaba da studiati pina vin napoi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput