Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

danitin, ok, haideti la conopida, o iei pe laura de minutze si veniti. daca s-ar fi putut as fi pus numai conopida dar nu merge.
da, destrabalare culinara, asta am facut! dar citeva zile nu mai intru in bucatarie, sic!
cum e piciorul, doare?pe mine m-a apucat o durere cumplita la mina, incheietura de la mina stinga, catre pumn, de-abia imi misc mina, de rotit nu o pot roti. trebuie sa ma duc si eu pe la vreun ortoped (tot ma duc cu copiii la ortopedul pediatru, o pun sa se uite si la mine). demult n-am avut pb cu ea (in tinerete am cazut de citeva ori pe ea)dar dehh, virsta...
fetele sunt la adunare inca?daca ati ajuns careva acasa da-ti si p-aci cu subsemnatu' sa stim si noi ce si cum
se mai baga cineva la bu-hu-hu? ca io iara am liber la calc pina pe la vreo 00.00 ca sotul este la peste

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

aida, bag de seama ca n-ai ajuns la intilneala

Poze noi

Mergi la inceput

somn usor la lume, miine daca intru va fi numai seara ca e duminica si agitatie pe aici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ma pot lauda, eu sunt cea mai bu hu hu astazi! Si tot eu o sa ma gandesc la voi de noapte buna... Cum a fost la intalneala?

Katik sa stii ca problemele de la mana pot veni de la cazaturi mai vechi ... si eu vroiam sa scap de ghips cat mai repede ca ma simt in stare sa fac fata unui disconfort doar sa ma pot misca. dar mi s-a spus ca dac neglijez chestiunea pe moment nu va fi foarte naspa dar cica se slabesc ligamentele cu urmari - durere si accidente similare - pe temen lung... asa ca ar trebui sa faci o radiografie sa vezi dac nu cumva e vb de asta!

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... asta sa o crezi tu

Nu am ajuns la intalneala ... cum fu?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

usor mandrelor! Cam absente ... ...

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timis spune:

Buna fetelor si spor la givanit
Eu am doar o intrebare pentru Anda: Mai este valabila mobila si cit costa? Multumesc

Sa fiti vesnic fericiti si niciodata singuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fecele!!!
Hai trezirea ca e 10.30.
Azi va scutesc de PILATES dar va trimit la apoi veniti sa bem e aburinda si multa breee' cu de toate....aaaaa si pt fumatoare am si neste tigarii faine asa ca.....

Sper ca e bine cum v-am tratat de gimineatza si sunte-ti multumite.
Eu mai stau cata p'acilea dupa care mergem la socrela la haleala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Salutare gagice!

m-am trezit si eu dupa intalneala cu zabaucele. o fost fain, n-am facut poze ca am avut prea multe de povestit si n-am avut timp de pozat :)

Timis, ii valabil anuntul, ii 400 ron, merge si-n doua rate :) ca asa am zis initial. noi am luat-o cu 900 fara saltea. ii disponibila de saptamana viitoare :).

ma duc sa fac ceva treaba ca-i casa-n panta :)

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Ciao dragelor!
Si zici ca a fost super aseara! Hm! Si cand te gandesti ca m-am inscris prima la intalneala!

Abia la 8h si cava am dus nepoata acasa . Asa ca ... si unde mai pui ca vine si azi

Poate ne povestiti si noua ceva ...

la toate

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput