Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lormi, te asteptam la 19 la Mall, la trotuarul rulant, ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Lormi, te asteptam la 19 la Mall, la trotuarul rulant, ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Ok, ne vedem acolo !

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

si eu vreeeaaaauuuuu dar din pacate am promis de ieri la moasa Mayei ca mergem azi pe la ea asa ca.......
Da las' ca poate si cealalta saptamana o sa ne mai intalnim si atunci nu mai imi fac planuri.
Dar azi a fost asa fugitiv si.....

quote:
Lormi
nou venit
Katik imi poti da mai multe informatii despre Florin Dorneanu deoarece am auzit numai de bune de el.

Lormi asa este Dr Dorneanu Florin il stiu si eu de cativa ani si il cunosc personal.Intradevar este un medic bun si el m-a recomandat la dr de la histerosalpingografie sa aibe grija cum se comporta cu mine cand imi baga substantza aia de contrast.Si eu ti-l recomand cu drag.

In 20 min am de scos o praji de la cuptor si plec la moasa.
Sa va distrati in caz ca nu ajung.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sorry fetelor , nu ajung

... se pare ca si matza asta mica imi face program cum vrea ea

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Hai, Aida...nu pot sa cred...chiar nu reusesti sa tragi o fuga?
Nu te lasa pisicutza?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Acum am adus-o pe verisoarsa si nu cred ca se lasa de jucat in mai putin de 2 ore ... ca sa nu mai zic ca trebuie sa duc nepoata inapoi acasa ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

nah, asta e mobila de dat:
De vanzare

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

eu acuma vad ce faceti...hai ma fetele, acuma cind am reusit si eu sa dau cu problemele de pereti??? chiar nu va rezolvati ceva liber pin la 7??

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai cum adica Doris, cine doreste? Cine poate vrei sa zici, ca mie teleportorul imi e defect si altfel n-am cum ....

Katik pai ce faci draga, destrabalare culinara, si peste si fasole ??
Si io am facut azi fasole cu carna#355;i prajiti ! Mama, ce de muraturi ai pus, al meu sot se tot plange ca nu avem destula conopida asa ca il trimit la tine cand se termina la noi...

Gata, am hotarat, maine scot ghipsul!!! Nu mai suport!

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput