Timisoara, Impreuna! (56)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Maria mai trecu si tu pe la pozele lu' Iubika ca te asteapta.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
saru'mana Aida.
am tot uitat sa-ti multumesc pentru telefonul de sambata seara...nu puteam vorbi prea mult ca eram langa mama si era nevoie in momentul ala de mine acolo, nu puteam iesi afara sa vorbim...intelegi tu.
a fost o surpriza.oricum eram atat de chiauna de oboseala ca mi-a trebuit o fractiune de secunda sa realizez care Aida ma suna
aveam in copilarie o colega de scoala Aida, si primul gand a fost cum de ma suna tocma' acuma Aida aia
imbatranesc si io, ce sa-i faci 
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
lasa mai Simonelo ca din astea patim si noi ![]()
Bine ca sunteti pe drumul cel bun si aveti o sansa de vindecare 

Matza Emma in actiune
anda spune:
Aida, desenele cu adolonso is nebunie :)
si tre sa recunosc ca-mi plac si papucii noi de pisica.
de unde-ai zis ca i-ai luat?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Ana68 spune:
Mey,da' curioase mai sunteti,bre....control la o retea de radiocomunicatii,verificat echipamente de radiocomunicatii,masurat frecventele si puterea de emisie,actele de autorizatie si licenta de utilizare a frecventelor....mai vreti sau v-am bagat complet in ceata?![]()
Nah,radem noi,glumim,da' scroafa-i moarta in cotetz...Marius a primit trimitere sa faca un control la plamani la spitalul TBC de pe str. Semenic,asa ca la 13.30 ma'c sa-l iau de la munca si sa mergem sa vedem ce-i cu el....ca cica i-a scris cam naspa pe trimitere...asa ca am niste frunze de morcov la cur...de zici ca-mi atarna trena de imparat...Tineti pumnii sa fie doar o bronsita sau o pneumonie usoara...
Hai ca va pup,ca nu mi-s cu toate tiglele pe casa....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
mei Ano, drept ii ca primul meu gand o fo ca mergi pentru tine la control de tigle, numarat, inventariat, curatat de rugina,etc
da' cum imediat mi-am dat seama ca este iremediabila treaba, am renuntat la gandul asta
poi Marius doarme fara ciorapi mei? asa ai grija de el, bietu om?!
hai ca tinem pumnii sa nu tarai prea mult frunzele de morcov pe asfalt si sa fie bine! sa ne dai de stire ce si cum; pupaturi maxime 
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
anda din kappa , dar e groaznic ce incaltari naspa sunt si ce preturi prin magazine 

ana eu sigur sunt in ceata. Va tinem pumnii pentru pranz si asteptam raspuns. 

Matza Emma in actiune
catal_ina spune:
Katik eu imi aduc aminte cu placere de zina maselutza. La mine "veneau"in doua variante. Ai mei imi spuneau sa-mi pun maseluta sub perina ca peste noapte vine zina si o schimba cu o jucarie sau cu banuti sa-mi cumpere mama si tata ce-mi doresc. Si zinele au mare nevoie de maselute ca seara iasa pe cer si la lasarea intunericului le agata sa le lumineze calea si noi le vedem de jos ca niste stele. Cam asta era varianta..iar cea a bunicilor era sa-mi iau maseluta si s-o arunc peste casa ca vine cioara si-mi aduce alta mult mai trainica, mai alba si mai frumoasa..o vreme am fost in ceata..de ce-s doua variante si de ce cioara nu-mi aduce banuti sa-mi cumpar ceva..raspunsul bunicului a fost "cioara cumpara ea maselutza noua":)))
cata
aidaciolac spune:
Ana ce ne spui de rezultat? 

Matza Emma in actiune
Lormi spune:
Salutare gagix !
Acu m-am trezit ca am fost de noapte la scarbici
si am intrat sa vad ce faceti.Azi ma duc la Doris sa ma faca faina 
Aida super papuceii 
Ana cum e cu sotul tau ?Asteptam vesti.