Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bine,bine...dar ce culoare ne dai???

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ioana!!! NU NE MAI FIERBE! vin peste tine!

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai eu nu vreau sa va fierb....dar nu vreau sa imi pun inca un carucior colorat, pt ca doctorita mea mi-a zis ca pare a fi baietel, dar poate fi cordonul, deci nu a putut sa-mi spuna sigur... Mai fierb si eu pana pe 19 oct si sper sa fie fetita

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Acum sa vina Ioana cu caruciorul si Simo cu rezultatul de la TT.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ups, pana am trimis eu mesajul au aparut vestile!

Ioana, felicitari pentru bebe, vad ca nu s-a aratat clar, lasa ca aflati data viitoare sigur.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Pana la urma cred ca sunt sanse mari sa fie baietel... si desi ne doream fetita, am timp destul pana pe 19, cand merg la morfo, sa ma obisnuiesc cu ideea ca e baietel, ca sa nu fiu impresionata atunci de veste...

Parca nu-mi vine sa cred... eu simteam ca e fetita, cred ca de-aia mi-e greu sa ma obisnuiesc cu gandul...

Si doctorita are un eco din ala de pe vremuri, s-a chiombat saraca in ecran si tot n-a putut sa-mi spuna sigur...
A fost si o prietena cu mine. Ei, la 23 de sapt, i-a vazut f bine labiile. Al meu bebe e cam micut pt aparatul ei vechi...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hai ma Ioane ... ce bb pishiker! :) Da in rest, e totul ok, nu? Asta ar fi cel mai important.

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Da, e totul ok. I-a masurat caputul, a zis ca e mare, apoi mi-a aratat inimioara, stomacelul, vezica (era plina), piciorusele, manutele, coloana vertebrala... Se misca mult bebelica... a zis ca e dezvoltat normal... Deci numai vesti bune...

Cred ca m-a terminat faptul ca nu mi-a zis clar ce e... si mai mult m-a ametit... Ca daca zicea: "E baietel!" puteam sa ma bucur si eu si sa dau vestea la toata lumea... Dar asa... nici alba nici neagra parca e mai nasol decat faptul ca nu e fetita

Ioana
18+
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Felicitari Ioana,

Bine ca e bebe sanatos, aflati voi si ce e. Deci, daca tu la 18 saptamani n-ai aflat ce e, e calr ca eu n-am nici o sansa. Plec si eu imediat de la servici, am inima cat un purice.

Macar merg pe jos pana acolo sa ma relaxez, daca pot.

Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Cum ajung acasa, va anunt ce am facut la doctor.

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Depinde de ecograf... ti-am zis ca asta era generatie mai veche. Daca te duci la unul performant o sa iti poata spune...

Ioana
18+
burtica

Mergi la inceput