Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Click pe
Start the Girl or Boy Quiz!

HAVE FUN !!!

http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/a/quizboygirl.htm

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

17+

Mergi la inceput

numeioana, sovietica
Da, am mancat toate 14 , numai ca trebuie sa spun ca nu erau gogosoaie, ci asa mai ...gogosele.

sovietica
Pe perioada sarcinii suntem mult mai sensibile din punct de vedere psihic in sensul ca ne suparam mai repede, sensibilitatea din acest punct de vedere creste substantial. Cred ca mai toate observam lucrul acesta si asta s-a intamplat si cu tine. Ai avut o mica problemuta care s-a acutizat datorita sarcinii. Asa ca nu mai plangaci mamico ca iti strici ochisorii precum si nasucul care tot datorita sarcinii devine mai sensibil si mai mucios.
Te pup

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Naty, casa de piatra si fericire multa!!!

Bubu, La multi ani sotului si sanatate multa!!!Biata de tine...lucrezi azi!

avem 19 saptamani!!!

Simo,mami de Luca si 19+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

ralucass
Eu sunt pe acasa si am avut astazi migrenuta maica de sa te tii...
Iesi si tu in parc sa te relaxezi. Banuiesc ca acum este super acasa. Toamna...frunzele ruginii...Si sunt atatea pasarele flamande peste tot numai sa ai la tine paine.

ariel
Foarte buna reteta de raceala (mi-am notat-o). Succes Alexutzei la gradi si sper sa fie la fel de incantata si dupa prima zi.Faza cu visul a fost totala, imi inchipui cu ce pofta ai mancat dupa.
primul trimestru 1-12 saptamani
2-lea trimestru 13-26 saptamani
3-lea trimestru 27-42 saptamani

http://pregnancy.about.com/od/trimesterguide/a/pgoverview.htm

Sper sa te fi ajutat info de mai sus.
Pupici

17+

Mergi la inceput

Clau, si eu sunt doar cu Luca astazi...sper sa reusesc sa-i fac fatza! Abia astept si eu Baby-expo din decembrie cand dam si noi iama! O zi frumoasa iti doresc!

Roxana, am primit PM-ul de la tine si iti multumesc mult! Eu de fel sunt f. ingaduitoare si desi stiu ca nu e bine nu ma pot schimba! Asta sunt! Cred ca pana la urma dau anunt! si multumesc!

Adriutza mie imi iese fata dar in burtik am coitze Si am mai facut niste teste de astea si tot fetitza imi iesea!Cred ca sunt doar de amuzament sau cui se potriveste, se potriveste! Deja sper sa nu cumva sa cada cuculetzul din burtik, fiindca desi fetitza imi doream, m-am obisnuit cu gandul ca Luca va avea un fratzior! fata...

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele randunici,

Naty - Casa de piatra, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, sa veti parte de multa sanatate si mult noroc si sa va bucurati de cel mai de pret dar pe care l-ati primit "bb".
Noi toate iti suntem alaturi si te asteptam sa revii cat mai repede printre noi si sa ne povestesti totul!

bubu - saracuta de tine, cum trebuie sa muncesti tu azi, dar sper macar sa ai program scurt. La multi ani sotului tau, si distractie placuta

adriuta - mie imi iese baiat, ca de altfel in toate testele fgacute pe comp...dar acum sa vedem daca va fi asa, sper ca pe 8 oct sa aflu si eu

simo - felicitari pt inca o saptamana trecuta cu bine, si mai ai putin si "schimbi prefixul" (ma refer la bb)

clau - cred ca asta e cea mai frumoasa activitate pe care poti sa o ai: sa stai sa te joci cu puiul tau...de abia astept sa vina si la mine momentul asta...

Asteptam si restul de randunici sa vina si sa ciripeasca langa noi...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele!
in primul rand, naty, sa ai parte de o nunta superba, ca-n povesti, o casatorie la fel, ceva de genul "si-au trait fericiti, pan' la adanci batraneti!"!!!

merci frumos pt "traducere".deci, am terminat primul trimestru!!!wow! super!

sovi, pt nasucul infundat, mamica mea scumpa si draga mi-a facut ceva ce nu a dat gres. apa fiarta cu sare (1 lingura sare la un pahar apa) si cu putina(fffff putina) zeama de lamaie. mai natur nu se poate si crede-ma ca sunt si eu happy ca nu mai am nasul ala de clown. am luat "potiunea" minune si am pus-o intr-un pulverizator gol de olynth, la care i-am sectionat putin capacul ca sa-l pot scoate. asta era metoda de desfundat alexoiul si mergea de fiecare data.

am inceput sa am probleme cu constipatia...chiar daca mananc 1 tona de fructe zilnic (struguri, pirsici, pere). cred ca e de vina acidul folic si progesteronul, de care scap peste 1 sapt.!!! uraaaa!!!!
pt balonare, homeopatul mi-a recomandat carbo vegetabilis 7 ch, dar nu am luat decat de vreo 3 ori, 1 din dati a fost vineri, dupa "visul erotico-culinar":))). eu mancam foarte sanatos si echilibrat, nu amestecam grupele de alimente, dar acum a cam inceput haosul la mine in cap si normal ca organismul se razbuna! ma mai mir ca ma doare burta!

am vazut ca nu stiti ce culori sa alegeti pt hainutele bebeilor.eu cand eram burticoasa cu alexoiul si nu stiam ce va fi, ii luam numai hainute si lucrusoare "neutre":galbene, portocalii, verzi, lila, albe - merg de minune si la baietei si la fetite.
imi aduca aminte o faza haioasa: eram gravi cu alexutza, cam in 6-7 luni si m-am dus sa-i iau o paturica.eu eram obsedata cu albastru, ani de zile m-a tinut obsesia, acum s-a mutat pe verde :). ii cer vanzatoarei paturica pe care o ochisem, mai iau o caciulita pufoasa bleu si platesc. vanzatoarea imi zice sa am nastere usoara si sa-mi traiasca baietelul. eu care eram terbil de mandra ca voi avea fata, i-am zis ca baiatul e fetitza de fapt. aia a ramas cu gura cascata si a inceput sa se agite ca imi da totul pe roz, pe rosu! eu nu si nu ca vreau albastru, aia din ce in ce mai agresiva, ca nu se poate cu albastru la fetita. marcel al meu era la alt raion si cand a auzit zarva a venit sa vada ce se intampla. vanzatoarea l-a luat si pe el la rost, ca ma lasa sa iau albastru la copil??? sa nu stie lumea ce este de fapt??? atunci s-a infuriat omul meu (lucru extremmmm de rar) si a intrebat-o pe tanti daca pe barbat-su il imbraca tot numai in albastru. aia ,mirata, zice ca nu....la acre al meu o intreaba:"si de unde ti-ai dat seama ca e barbat si nu femeie???".....a ramas de pomina. si acum radem cu lacrimi can dne aducem aminte stupoarea de pe fatza aleia!

ramasesem datoare cu link-ul unde am scris poveste nasterii alexutzei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7960

numai ca, recitind acum, dupa 4 ani si 1/2, imi dau seama ca mai aveam puterea sa rad:))). in realitate a fost greu, teribil de greu, dar a trecut si alex e mare si frumoasa si sanatoasa. oricum, de data asta nu nasc fara epidurala:)))
va pupici.

alexutza 4 ani si 12
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

S-au mai trezit din randunici vad! Eu deja am tras o tura de joaca cu Razvanel , iar acum se uita putin la desene asa ca am pauza. Trebuie sa iesim si in parc putin mai incolo. Apropo, nu mi-a raspuns nimeni atunci, oare nu sta nici-o randunica in Titan langa parcul IOR???

Raluca, da ,e o placere sa te joci cu puiul tau, in curand o sa descoperi asta pe pielea ta! Te pupic.

Simo, intr-adevar , au atata energie copiii incat cu greu le facem fata cateodata. Cred ca Luca te solicita intens ca este micut, dar pe masura ce o sa creasca o sa se mai joace si singurel. Insa o sa aiba grija sa te mentina in forma bebe 2. Tot incerc sa imi imaginez cum o sa fie cu 2 copii, cred ca frumos!

Adriuta, 14 gogosi??? . Cred ca ti-au placut mult de tot de au intrat atatea in burtica!
Mie imi iese fetita la test, dar nu cred in ele!!! Sunt doar de fun , ca sa zic asa!

Sovi, sa ai plimbare placuta azi si ochisorii tai frumosi sa rada toata ziua!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Raluca ! Cand eram mai mici mi se parea ca trece timpul greu de tot si acum mi se pare c-a trecut rpd!
Este intr-adevar tare frumos sa te joci cu puiul tau numai sa nu ai treaba, ca el nu intelege ca tu trebuie sa-i pregatesti papik sau cate si mai cate! El stie ca vrea lucrul asta in momentul asta si gata!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

ariel - Foarte frumoasa povestea, imi inchipui cat de greu ti-a fost, dar ai povestit totul foarte frumos, incat pare ca ai avut o nastere usoara. Daca pe tine te-au ingrozit asternuturile mov, eu nici nu vreau sa ma gandesc ce ingrozita o sa fiu la toti gandacii care misuna la noi prin spital de ani buni de zile...Sper totusi sa imi dea drumul cat mai repede acasa..dar mai am mult pana atunci.
Multi pupici si sa fie sanatoasa Alexuta si tu la fel ca sa poti avea grija de ea

16+

Mergi la inceput