Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ariel, f. frumoasa povestea nasterii Alexiei!!! Am citit tot si mi-am imaginat fiecare stare prin care ai trecut! Bravooo!Sa creasca mare Alexutza si sa fie sanatoasa

Simo,mami de Luca si 19+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, Casa de Piatra!!! Sa fiti fericiti, si sanatosi, si sa va bucurati de bebe!Si sa aveti o viata luuuuuuuuuuuunga si fericita impreuna, numai impliniri, si tot binele din lume! Nu-s priceputa la cuvinte frumoase, insa sunt cu tot sufletul alaturi de tine in ziua asta care va fi minunata si ma rog la Doamne-Doamne sa iti intoarca insutit tot binele si toata linistea pe care o daruiesti tu cu atata generozitate!

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pup tot stolul!

Felicitari, Clau, pentru intalnirea cu bebe mik !

Hihi, a inceput Sovi sa devine experta in d-alea sarcinii!! Ai fost taaaaare dulce cum ai intrebat tu de pliul nucal !

Fug la treaba, si pe urma la bunica mea la o ciorba de peste ( Ela, fir intins!!! ).

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau clau, eu stau la morarilor, numai ca in we mergem de obicei in IOR. alexutza adora sa hraneasca ratele, sa se dea in leaganele cu calutzi si nu stiu de ce ii place si "locul de joaca" de la potcoava...e o dilema pt mine.
in general mergeam in fiecare we, insa cat mai este cald, se duce la tzara pana acum saptamanal, acum la 2 sapt. ar fi si pacat sa nu o faca, mai ales ca este in zona valenii de munte si e superbbbbb!!!
va pup si fug, ca vreau sa dau o raita pe la IKEA.

alexutza 4 ani si 12
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Olgutza, pofta mare la ciorba de peste! Sa te gandesti si la noi...da? Eu salivez, imi place mult ciorbitza de peste dar, n-am facut niciodata

Simo,mami de Luca si 19+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'neata si la burticoase!

Sunt pe fuga, totul e ok la noi, tin sa-i urez lui NATY, un maaare

CASA DE PIATRA SI COPII SANATOSI SI FRUMOSI!

Duminica placuta si mai revin cand am putin timp. Strang de prin casa caci am avut invitati ieri seara.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Randunici-cu-Sclipici,
ma bucur sa va descoper pline de voiosie, ciripind gurese!!!

Naty, iti doresc "Casa de Piatra" si o zi absolut memorabila...cea mai frumoasa din viata ta (pana la nasterea lui Bebe)!!! Ai parte de o zi cu mult soare...as vrea sa fii o mireasa vesela si incantatoare!!! Te pup frateste!

Delphin, felicitari pentru baietel!!!
Clauclau, felicitari pentru intalnirea cu bebe energic si sanatos!!!
Sovietika si Simonette, va multumesc pentru grija si pentru desele chemari la apel!!!

Probabil ca exista undeva o lege a compensatiei...saptamana asta mi-au venit doua oferte generos platite!!! Era prea frumos sa fie adevarat!!!

Azi am avut kontrol la bebe...si pe drumul spre kabinet ma gandeam ca sunt un om fericit...cu un sot atent, cu o situatie ok! dpdv material, si cu o cariera in plin avant...si mamik fericit de Larisik si de bebe 2...

Am refuzat sa cred vreo secunda ca ar putea fi ceva in neregula cu bebe 2...si totusi echografia de azi, a relevat un rezultat amenintator: bebe 2 e suspect de sindrom Down, pentru ca pliul nucal e ingrosat peste limita normala...Doktorul m-a intrebat: de unde stii ce inseamna? M-am informat de pe DC!!! Mi-a zis: Sa privim la rece situatia...facem triplul test la doua cabinete diferite in saptamana 15...si amniocenteza in saptamana 19...si abia dupa toate astea, decidem soarta lui Bebe...am venit acasa, m-am umflat de plans, am deschis calculatorul si am citit in disperare tot ce e legat de translucenta nucala, de TT, despre amniocenteza...oarecum m-am linistit!!! Stiu ca rezultatul de azi nu e un verdikt definitiv!!!
Incerc sa gandesc pozitiv si sa lupt cu teama de-a lungul urmatoarei perioade!!! Mi-a venit greu sa scriu randurile de acum!!! E ca si cum as smulge bandajul de pe o rana!!! Probabil mai greu impartasim durerea decat bucuria!!!
Am citit povesti despre alte sarcini, in care rezultatul la TT era dezastruos si totusi amniocenteza nu a confirmat vreo anomalie cromozomiala!!!
Asa ca ma agat de o firava speranta, ca nu am pierdut razboiul!!!

Probabil ca in urmatoarea perioada nu o sa am energia necesara sa intru pe Forum!!! O voi face dupa ce primesc rezultatele la investigatii! Promit anticipat ca o va dau de veste, indiferent de rezultat!!!

Va doresc tuturor o sarcina usoara, presarata cu vesti bune!!!
Nu doresc nici unei alte randunici agonia mea!!!
Va multumesc anticipat pentru intelegerea legata de retragerea mea pentru o perioada din mijlocul vostru!!!

Va sarut pe toate, frateste!

cory3maz, mamik de Larisik si (posibil) de bebe 2

Mergi la inceput

cory, draga de tine!

Stiu cuvintele sunt de prisos...ramane speranta ca e doar o eroare de eco. dar fa toate investigatiile necesare si apoi, dupa rezultatul de la amnio ...de fapt stii si tu, ce rost are sa-ti insir acum ce sa faci. Fii tare! Suntem aici si te intelegem...cu toata supararea si durerea ta m-ai felicitat cand sufletul i-ti plange...si i-ti multumesc muult. Gandeste-te la tine! si sa stii ca oricare va fii hotararea pe care o vei lua, va fii cea mai buna! e greu...dar capul sus, tu esti o batanta si mai presus de toate o invingatoare!

In catastiful Barbosului a fost scris asa..nu putem de cat sa ne supunem! Inca o data, sunt aici indiferent de ce ai nevoie!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Vroiam sa arat asta la fete:

http://cgi.ebay.fr/offre-speciale-Berceau-Babysitter-4-in-1-4-couleurs_W0QQitemZ280156390901QQihZ018QQcategoryZ117800QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

eu asta voi lua pt. primele luni cred!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Delphin drag,

multumesc pentru caldura!!!
"Cata luciditate, atata drama!", cu asta lupt!!! Cu rationalul rece si matematic!!!

Dincolo de toate si de toata forta mea, sper intr-o minune!!! Daca Dumnezeu va voi, va fi bine cu bebe!!!
Promit sa revin, dupa investigatzii!!! Pana atunci, "La revedere!"...imi incep calatoria si agonia de una singura.

Va sarut pe toate frateste si va doresc maximum de bine si de implinire!

Cu drag,

cory3maz

Mergi la inceput