Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Randunicilor...pe unde va relaxati?
E asa de pustiu azi aici...Clauuuuu!!!, macar tu da-ne o veste!!!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Da, e cam pustiu, dar cam asa este de obicei in wk, pt ca avem multe randunici care ne scriu de la munca.
Eu am facut curat prin casa, iar acum fac de mancare, friptura la cuptor cu conopida, si trebuie sa mai bag si la spalat si cam atat.
Si eu sunt la fel de nerabdatoare sa apara Clau sa ne dea vestile de la dr

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna dragele mele drage. eu sunt mucioasa de cateva zile, am bagat un medical mic la servici (numai 3 zile), spre disperarea stiti voi cui :))), am imblanzit una din scorpii, care pe cat e de scorpie pe atat de bine gateste si i-am facut reclama la munca ca face praji bune si uite asa s-a apucat baba sa vanda praji prin departamente, ca sa nu mai cumpere lumea d-alea rele de la cofetarie:))). nu va zic, ca de atunci ma adora baba si-mi aduce si mie praji:)))
raceala mi-a trecut aproape, am tratat-o cu suc de lamaie, gref si miere, ceai de cimbrisor de munte(e superrrr contra tusei), paracetamol (nu prea mult) si homeo Allium cepa 15 ch in prima faza, apoi 5 ch (recomandat de dr. homeo si aprobat de dr.gineco).acum mai tusesc putin, imi mai curge nasul, dar sunt bine si ferice ca abia marti ma duc la "munci agricole".
luni incepe alexutza gradinita, pt prima data in viatza ei. are emotii mari. acum este cu ai mei la tzara si abia asteapta sa vina sa-si faca "ghiozdanelul". i-am luat papucei si pantofiori pt gradi si doarme cu ei langa pat :))) e atat de dulce! in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pt un asa dar si-l rog sa-mi ma dea inca unul cel putin la fel de dulce:).
la control am fost miercuri, dr a zis ca totul e ok si ca trebuie sa iau elevit incepand de luni. ne vom revedea intre 16 si 17 sapt sa facem TT si echo, unde poate avem noroc sa vedem ce culoare ed carucior alegem...
burtica a crescut putin, pana acum am adaugat 3 kg, asa ca am 67 acum, ma imbrac numai cu pantaloni de trening cu siretel in talie si cu talia joasa, cu toate ca am primit 2 perechi de pantaloni cu burtica, numai ca sunt pt burtici mai maricele.
am scapat de greturi,insa ma pocnesc cateodata niste pofte teribile. ieri am visat ca aveam in farfurie pui fript....cu castraveti murati si cand sa musc un copan....a sunat mama si m-a trezit!!! m-am rastit putin la telefon, saraca mama nu stia ce a lovit-o!!! apoi m-am ridicat din pat si mi s-a facut rau de pofta! m-a luat cu calduri, ameteli si transpiratii. am coborat repede in fata blocului, unde am o shaowarmarie (habar nu am cum se scrie) si am devorat in 5 min ditai bucata!!! sotul meu a ramas interzis, mai ales ca stia ca de 3 luni nu suport carnea!!! hahahhaha
ce voiam sa va intreb....cand schimbam trimestrul? din a cata sapt? ca am gasit mai multe variante si nu stiu care e cea corecta....
si acum ca termin a 12 sapt, inseamna ca de maine intru in luna a 4a ? aceleasi probleme de "aritmetica" le-am avut si la prima sarcina...
aaaa....inca ceva, mi-a obosit neuronul si incepe sa dea cu virgula...eu stau in pantelimon, mai e cineva prin zona?

gata, pup si poate mai reusesc sa intru maine.:)

alexutza 4 ani si 10+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Stie cineva la ce ora avea Clau programare azi??? Ca nu mai am stare
Eu o sa ma programez pe data de 8 la dr. mea la cabinet, ptr o consultatie!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

deci, cand ma uit sa vad dezvoltarea lui bb, acum la cata sapt ma uit? eu azi am implinit fix 12 sapt. de maine ma uit la sapt a 12 a sau la a 13 a? (ca sunt 12 +?). sunt in ceata rau de tot...

alexutza 4 ani si 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, imblanzitoarea de scorpii, felicitari ca te impui! Poate ca o inveti si pe Nicol arta de a-ti cere dreptul. Ai facut si masuratoarea pliului nucal la ultimul control? Felicitari pt revenirea in forta a poftelor! Numa ai grija cu shawarmariile ca cel putin langa mine, se mai nimereste si cate o bucatica mai nefacuta, mai ales ca provenienta carnii lor e o mare necunoscuta. Da te inteleg, ca tie iti trebuia in momentul ala! Parerile cu trimestrele sunt impartite. Mie dr-a mi-a zis ca at cand implinesc 12 sapt, intru in trim 2. Asa ca ia-o cum vrei tu. Ti pup, ai grija de voi.

Hai Clau! Iti faci mani-pedi dupa ce ne scrii, da? :P

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

am gasit un site cu hainute pt burtici, unele chiar dragutele:
http://www.confectiigravidexxxl.ro
si:
http://www.duematernity.com

alexutza 4 ani si 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko1986 spune:

Buna as dori sa ma treceti si pe mine in listuta,UM 06.07.2007,DPN 13.04.2008.Data nasterii 22.04.1986.Multumesc

Mergi la inceput

Niko, bun venit in stol! Odisee minunata alaturi de randunici si nastere usoara la termen cu bb sanatos tun si frumos foc

Ariel, cred ca normal ar fi sa te uiti la saptamana 13 ca dupa ce implinesti 13 saptamani intri intr-a 14-a si atunci???

Sovi
, cum se mai simte fata azi?

Clauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Niko, bine ai venit printre noi! sarcina usoare, si bebik cuminte care sa iasa la termen si in cel mai usor fel cu putinta!
Simo, sar'na de intrebare, psihic ar fi ok, nici n-am mai adus vorba daca mai mergem maine pe munte sau nu, astept sa vad cand/cum imi vine Omu acas din delagatie azi. Problema e alta, sunt chiauna de somn ca n-am putut dormi, si acum, ca sa pot respira cat de cat tre sa am grija sa nu vina mos ene pe la gene. Asa imi vine sa iau niste picaturi de nas! Acu ma pun sa astern scrisoare la homeopat sa ii zic de toane si fundatura, ca vad ca greata mi-a rezolvat-o cam 90% si asta e taaare bine! Tu? gata curatenia/gatitu?

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput