Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bey...da` ce ne mai fierbe Clau!!! Oare chiar n-a venit pana la ora asta??

Sovi Am terminat mancarea si acum merg in pat!Cand ma trezesc poate gasesc totusi raspuns de la Clau!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Probabil Clau s-a legat de pat la dr si a zis ca nu iese pana nu vede sexu copilului :))

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Io cred ca are fetitza si de fericire s-a dus la targ sa-i cumpere una-alta Nu-i asa Clau?

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iar sunt pe fuga!Plecam la niste prieteni care au o casuta la tzara,aproape de Dunare si guess what?!Maine iar dam cu ele in apa!
Clau
Bine ai venit Niko!Fug sa te trec in listuta!
Gata..fuuuug!!Va iube muuuult pufoaseeeloooor!!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Randunici, incolonareaaaaaaaa! Iertati-ma de intarziere dar acum am ajuns acasa si sunt asa de obosita...Am zis intai sa va scriu si apoi ma duc putin in pat ca toata ziua am umblat.
Acum sa va zic de eco: bebe fain dezvoltat, manute, picioare, inimioara, cap, ochisori, coloana vertebrala, etc. Eiiii , nu a stat o clipa locului sa prinda dr ce are intre picioare , dr m-a tinut mai bine de 40 de min la eco stiind ca vreau musai sa-i aflu sexul , dar n-a fost chip. Ba statea in genunchi, ba picior peste picior, ba dadea din ele de numa', numa'. Asta este, raman inca o luna in suspans si sper sa aflu pe 23 oct cand am morfologia.
Apoi am fost la Baby Expo, era o nebunie acolo...Am facut si ceva cumparaturi, lucrusoare albe mai mult ca de, nu stiu ce ascund in burta! Mi-am luat si eu o camasa frumoasa de graviduta imprimata cu nori, si pentru Razvanel ceva si la fel si pentru bebe, pantalonasi si body-uri.

Am vazut ce galerie frumoasa mi-ati facut, multumesc tare mult, m-ati impresionat, ce mai, nu ma asteptam la asta! Sunteti sufletiste si inimoase, de-aia va iube eu mult,mult .

Acum ma duc sa ma intind putin in pat si revin mai pe seara.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

:))) hai maaaa Clau, deci am avut dreptate si eu si Simo . Eu ca intarzii ca astepti sa desfaca bb picioarele, simo ca te-ai dus la expo. Deci inca o luna, randunelul rabdator. Oricum e fain, ca ai stat ditai 40 minute la televizor sa il/o vezi zbenguindu-se! felicitari pt bb energetic!

sovi 10+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Clau...ce pot sa zic??? Felicitari ptr bb jucaus si nazdravan!Se tzine de shotii cu tine...rabdare ca altfel...! Poate dupa cum statea cu piciorushele incrucishate asa, este o frumusetze de fetitza! Felicitari inca o data

Naty, iti doresc ptr maine o zi splendida, sa iasa totul asa cum va doriti, sa fie armonie si fericire!!! Casa de piatra!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Sovi si Simo, multumesc de felicitari, ce sa fac, asta e ! Initial am fost dezamagita ca nu am aflat ce carucior sa pun, dar apoi mi-a trecut , vorba voastra bebe se tine de joaca. In rest totul este ok, placenta arata foarte bine, lichidul amniotic in limite normale, colul lung si inchis. Cu ocazia asta ne-a dat liber si la , asa ca am o bucata sot fericit acasa .
Am mai intrebat daca pot merge la dentist si mi-a zis ca este chiar indicat de rezolvat toate problemele dentare ( in special infectii ) doar ca trebuie specificat la stomatolog de sarcina ca sa foloseasca anestezie speciala pentru gravide. Si oful meu cu vopsitul parului, mi-a dat liber dar cu ceva mai slab.

Cam atat,daca-mi mai aduc aminte va mai spun...

Pup tot stolul de randunici, acum o sa citesc putin din urma, ca doar am frunzarit cand am venit, dar nu am putut sa nu observ galeria frumoasa pe care mi-ati facut-o! M-ati emotionat de-a dreptul, sunteti minunate!

CLAU 17+

Mergi la inceput

Naty, maine este ziua cea mare, asadar CASA DE PIATRA, multa fericire si sa dea Dumnezeu ca maine sa fi cea mai fericita mireasa si sa ai o nunta ca-n povesti. Abia astept apoi sa ne pui poze cu mireasa cea frumoasaa!

Elara, bine-ai venit din concediu, ma bucur ca ti-au trecut greturile si starile de rau! Bravo!

Zozela, fir intins maine ! Si sotiorul meu pleaca dis de dimineata, dar nu-l mai las pe Razvanel de data asta caci azi s-a vaitat ca-l ustura in gat . Sunt tristuta din cauza asta!

CLAU 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna seara dragele mele randunici,
Eu am avut netul picat azi cam jumate de zi, abia acum a revenit. Am fost cu sotul si cu catelul la o plimbare pe faleza, si am gasit pe un amic care o sa imi aduca maine niste nuci , ca nu am gasit pe nicaieri, si tot mi-e pofta de nuci de cand a adus vorba Simo prima data de ele

ariel - felicitari pt "imblanzirea scorpiei" , ai fost nostima foc, si sa vii sa ne povestesti si noua cum se va descurca Alexuta luni la gradi
iar eu cand intru in sapt 12 de ex, ma uit la sapt a 12, pt ca eu consider ca sapt a 12- a este 12 si o 1zi, 12 si 5 zile etc, pana la 13 sapt

niko1986 - bine ai venit printre noi si iti urez o odisee cat mai usoara

simo - da ai stat pe jar rau de tot pana la ora 18:30 cand a venit clau, saraca de tine

zozela - distractie placuta si cum se zice ...? "undita usoara"? ca nu stiu exact :)), am vazut acum la Clau, "fir intins"

clau - cred ca esti dezamagita ca nu ai reusit sa vezi "comoara" lui bb, dar cel mai important este ca este sanatos si bine dezvoltat, iar referitor la hainute, si mie mi-a adus maicamea hainute pt bb cand a venit acasa,( le cumparase de cand l-a vazut in poza de la eco de 7 sapt, mi-a zis ca e deja mare si ii trebuie hainute) dar sunt de diverse culori care dupa parerea mea se potrivesc si la fete si la baieti, ca doar nu o sa il imbrac numai in bleu daca este baiat si roz daca este fata

sovi - tu si cu simo cred ca sunteti "randunicile clar-vazatoare" sau " ghicitoare" cum sa zic, de ati intuit voi ce face Clau?

16+

Mergi la inceput