Mamici de Martie-Aprilie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
adriuta spune:
SOMNOROASE "RANDUNELE"
PE LA CUIBURI SE ADUNA
SE ASCUND PRIN RAMURELE
NOAPTE BUNA....NOAPTE BUNA
Adriana Iugan
17+
numeioana spune:
Elara, bine ai revenit! Cum a fost in mini vacanta?
Bubu, Raluca, multumesc!
Adriana, cum ai putut sa mananci 14 gogosi??!!
Ioana
18+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Buna dimineataaaa!
Nu voi mai varsa nici o lacrima pana nasc! Am avut nasul asa infundat, ca nu l-am rezolvat cu nimic! nici inhalatii, nici apa cu sare trasa pe nas, nici aburi, nici perne multe sub cap. Am stat in cur toata noaptea si am picotit ca in gara
Si acumaaaaa GALERIAAAAA!
Hai Clau! fortza clau! hai cu coloratuuuuu! Hai cu vesti bune!
Si Naty! putere si sanatate si bafta multa pe ultima suta de metri! Inca putin si totul va fi o amintire frumoasa.
Adriuta, randunel pofticios, intrebarea este: ai digerat tot 14 gogosi?
Cory, Mamy papacioasa, ne mai iubiti?
sovi 10+ saptamani
pozici
zozela spune:
Buna dimineata coditzelor!
Clau!!
Bine ai venit Varuna!
Laly felicitari iubita pentru intalnirea cu BB jucaus!Sa nu fii necajita-data viitoare o sa aflii sigur!
Miha asta-i gandirea corecta!!
Sovi io fata suparata!Hai mai mami ca n-or sta numai cocotati prin munti!Mai vizitati si voi-una-alta,mai o drumetie usurica,o urcare cu telecabina/telescunul..Ca n-or fi asa capcauni?!!Daca sunt..sa ma chemi-ca le trag o mama de bataie ca o-r sa-si uite si numele dupa!!
Blanka nu uita..Timpul zboaaraaaa!!
Simo n-am vazut stirea dar dupa ce am citit cele scrise de tine am cautat si eu cazul pe net!Impresionant!Vedeti mai fetelor..ce tii scris in frunte..
Nicol ce te impiedica sa-ti iei medical?!Mama lor de scarbosi!
Welcome back Elara!Cred ca ati petrecut pe cinste-fara greturi-no stress!!
Ralu chiar ca a fost frumos aseara!Nebunii ne-au pipait burtile -erau curiosi sa vada daca-s tari!
Bubu si felicitari pentru programare!De la Iosup-am inteles ca nu se intoarce nimeni fara-sex!
Adriana!
Eu merg abia Vineri la Dr.-deci Sovi-nu sunt eu! Mooor de nerabdare!Nu plec de acolo fara sa stiu sexul lui bebitzelu'!
stolul si..sunt pe-aproape!!
Ela.. in 15+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
simonette spune:
Mai intai:
Hai Clau!!!! Sa nu ne tii in suspans...pleeeaaase!!!Doamne Ajuta!
Apoi:
Buna dimineatza si un WE minunat va doresc!
Roxana...iti trimit si eu un PM ca vreau sa te intreb ceva!!!
Simo,mami de Luca si 18+ cu
PozeLuca
BB2
RalucasS spune:
Buna dimineata dragele mele randunici, eu m-am instalat bine cu o cana mare de lapte si un strop de cafea, ca sa citesc tot ce ati mai ciripit voi de aseara pana acum
simo - nici nu ma indoiesc ca nu vor iesi bune analizele, si sa stii ca in ultima vreme nu imi mai dau tarcoale gandurile negre, si mai ales ca mi s-a parut ca il simt pe bb de vreo 2-3 zile , am o gandire foarte pozitiva
sovietica - multumesc mult pt apreciere, dar cel mai mult ma bucur ca ai reusit sa iesi din starea pe care o aveai ieri, si imi pare rau sa aud ca te-a chinuit nasucul asta noapte, eu am citit ca putem incerca sa ne desfundam nasul cu ser fiziologic...
adriuta - chiar ma intrebam, pe unde esti de nu ai mai ciripit nimic. Tare frumos cred ca a mai fost sa stai sa dai mancare la ratuste...ce mi-ar place si mie
Se cunoaste ca este wk, vad ca numai zozela si sovi, editez si simo intre timp, au venit pe crenguta la o ciripeala in dimineata asta.
Pup pe toate randunicile si va astept cu vesti cat mai bune si mai ales pe Clau
16+
simonette spune:
Sovi, ma bucur ca ai iesit din butoi...bravo! Ai vazut ca nasul este aliatul lui bb? Daca tu ai plans s-a infundat ca sa te inveti minte alta data! fata...
Raluca felicitari ptr miscarile lui bb!!! Yupiii
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Neata, randunici!
Clau, iti fac si eu galerie! Te asteptam cu vesti!!!
Ioana
18+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Ioana, felicitari ptr. semnatura! Sa creasca mare bb David si sa fie sanatos si frumos!
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Multumim frumos! La fel tuturor mamicilor!
Ioana
18+David