*Gravidute&Mamici de IASI (7)*
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Ma duc sa vorbesc de sala. Wish me luck
Good luck!
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](gravida.gif)
![](hi.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihamora spune:
Neata
Votez si eu pentru Corso. E ok si pana in ora 16 si pot veni si astazi, daca va hotarati de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
Neata, am revenit si eu dupa citeva zile de lipsa,am avut oarece probleme la calc si nu am mai intrat, dar acum s-a rezolvat si totul e ok.zilele astea mi-am refacut unele analize, ieri am stat aproape toata ziua la mama,apoi am fost in vizita la viitorii nostri cumatri, am avut ocupatie ce mai.a fost sotul liber si in schimbul unu si atunci nu am mai stat in casa.
in legatura cu intilnirea e ok in privinta orei si cu locatia , mie imi convine si la pinochio si la corso nu conteaza,acum ca ne-am adunat mai multe hai sa stabilim o zi din sapt viitoare si sa ne intilnim de ex eu propun ziua de marti si tot asa pana in ora 16, kriss tu alege ora la care sa ne intilnim, si zic eu ca ar fi bine la CORSO, acum mai asteptam pareri.
va pup
poze
BIANCA 21+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Emma, bb-lusii alaptati natural nu au nevoie de nimic altceva timp de 6 luni. Si se pare ca si cei ce primesc formula. Deci nici apa, nici ceai, nimic. Laptele e suficient pentru ei. Le tine si de foame si de sete.
Pentru intalnire...eu zic sa ia cineva taurul de coarne si sa propuna o zi si o ora, o locatie, ca altfel ne prinde iarna. (Simo stie!!!)
Ce noutati mai sunt de la Aurelia? A facut amnio? Aurelia, de esti pe "receptie", raspunde. Aici Vulturul. (oare de unde e chestia asta cu "aici Vulturul"? Dintr-un film al copilariei noastre, dar nu mai stiu care)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Emma, bb-lusii alaptati natural nu au nevoie de nimic altceva timp de 6 luni. Si se pare ca si cei ce primesc formula. Deci nici apa, nici ceai, nimic. Laptele e suficient pentru ei. Le tine si de foame si de sete.
Oana, Stefansi Victor
Saru' mana. Asa stiam si eu. Mi-a facut galagie o tia ca de ce nu-i dau bebelusului apa. Si eu stiam ca nu-i trebuie daca-i dau san.
Emma
Darria spune:
Distractie placuta la marea intalneala
Ema: in completare la ce ti-a spus Oana. Apa la bb alaptati(si la cei pe formula) se da doar pe canicula si numai daca sunt semne de deshidratare - la rec. pediatrului.
ghinetz spune:
quote:
Distractie placuta la marea intalneala
Darria, pai te asteptam si pe tine. Chiar mi-ar placea sa te cunosc.
![](pupic.gif)
Oana, Stefan
![](oac.gif)
![](bebic.gif)
kriss79 spune:
Helou!
Nu am mai avut timp sa intru ieri..dar suntem ok, inca nu am nascut(ca nici bagajul nu mi l-am facut
)
So..e buna ziua de MARTI, 9 OCTOMBRIE la CORSO, dupa cum vad ca majoritatea prefera!(Oana, sper sa poti si tu ajunge, chiar daca e mai departe de tine..)
ORA...E BUNA ORA 15?sau micutii dorm atunci si treb. ceva mai devreme..
Observ ca pe 9 oct e ziua Mariei, fetita lui Gety!
Darria, poate ajungi si tu la intalneala..
Cris, tu nu nasti pana atunci,nu?
Ma tot cantaresc ca nu vreau sa depasesc suta..si vad ca nu m-am mai ingrasat, dar nici slabit..am tot 98 kile (adica +13 puse in sarcina)..sper s-o tin tot asa..ca tare m-as deprima daca as vedea suta pe cantar..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
addiana spune:
buna!
multumesc cristina! denisa are 4 ani si raisa 1 an si 7 luni.
chiar as vrea sa vin la intalnire sa va cunosc. mi-ar fi mai aproape la corso...nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa faca raisa pe-acolo..nu are stare deloc!
eu pana la 6 luni nu le-am apa deloc, de pe la 5 luni f putin ceai(cand mergeam in locuri unde nu puteam sa le alaptez), si pana atunci doar laptic direct de la sursa. asa scrie in toate cartile, si nu am auzit nici un doctor care sa spuna ca le trebuie apa la bebei. la mine soacra ma batea la cap sa le dau apa, si mai aveam si cateva prietene atotstiutoare...
sanatate si o zi buna!
diana, denisa si raisa
poze