*Gravidute&Mamici de IASI (7)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by addiana

buna!
citesc de ceva timp ceea ce scrieti si imi aduc aminte cu emotii de perioada sarcinii!
sunt o mamica de doua fetite...tot din iasi!
si mai ca as veni si eu la intalnirea voastra sa fie si o "soacra mica"

diana, denisa si raisa
poze

Addiana, bine ai venit! ce varste au fetitele tale?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

INTALNIRE:
1.ella
2.kriss
3.mihamora + BB Dominic
4.mariussimiuc + Robert?
5.amironeanu + BB Matei
6.crisstibun
7.alynta + BB David
8.addiana + Denisa si Raisa?
9.Simo78 +BB Matei
10.ghinetz+ BB Victor

2.Pinnochio (ghinetz)

Voi votati mai mult pentru dupa amiaza?
sapt asta o am destul de aglomerata si nu stiu daca reusesc sa vin..as propune pana in ora 16 intalnirea..
Inca mai am cumparaturi de facut si numai dupa 17 poate barbate-miu..iar vineri la 16 am programare medic dupa care imi vin nasii fetei din Brasov..
So..mai ramane doar maine sau daca nu, saptamana urmatoare, cand sunt mai libera!
Numai ca vad ca ati disparut si nu ne mai hotaram cand..
ELLA PE UNDE ESTI?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daca nu intervine ceva, ca-s in plina organizare de "cumatrie", vin si eu cu Matei la intalnire.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutare tuturor!
Acum legat de intalnire ..Si pt mine e mult mai bine pana in ora 16.si legat de loc mi-ar placea la Corso pt k Kriss la Pinochio ,oricat e de dragut e la indemana de ajuns numai dak ai masina personala.Gandeste-te cat e de greu pt cele care vin cu bb in carucior si nu au masina sa gas un mijl de transport k sa nu mai zic de gravidutele avansate k mine care chiar nu mai incumet sa ma sui in maxi taxi sa o striveasca cineva pe Ami.Acum eu mi-am zis parerea ,dak mai multe din voi veti vrea la Pinochio ,asta e .
Eu m-am trezit si cum de cateva zile ma tot bate sotul la cap sa ii fac clatite si l-am tot amanat ,azi nu mai am scapare.Asa k mai trebuie doar sa imi fac curaj .Azi ,cand vine el de la munca ,mergem iar in Gradina Botanica ,de abia astept ,de fiecare data cand sunt acolo visez cum o sa ma plimb cu Amalia si park nu mai imi e asa frica de operatie.
Pupici!

Cristina 38+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Kriss, si noi avem programare vineri si tot la 16 la dr.De abia asteptam sa ne vedem comoara.E asa super acum ,k ne cheama la o sapt k trece f repede.Am emotii sa vad cum a mai crescut si cum se comporta placenta.
Ieri m-a cam speriat Amalia k a sughitat intr-una vreo 30 min .Eu pana acum vreo 2 sapt nu eram sigura cand sughita ,dar mi-a explicat dr k se simte k o vena care pulseaza.Si mi-a zis k e f bien k isi antreneaza plamanii.Kriss, Alessia sughita des k a mea aproape zilnic?

Mergi la inceput

Am inteles pctul de vedere cu Corso..ai dreptate si tu..
da, sughita si a mea din cand in cand..cam 1-2 ori pe sapt..nu mai mult..dar a ta e mai maricica

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vin si eu la intalnire. Cu bb, daca e pana in 16.00. Ca apoi am doi copii si nu ma incumet. Voi numai sa stabiliti locul. Eu as vota pentru Pinocchio, ca stam aproape, dar voi decideti

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Tocmai am terminat de facut clatitele..Ma doare spatele ,dar pt fericirea lui tati ,ce nu facem noi.Eu am mancat 3 si ma simt super satula.V-as invita si pe voi ,daca s-ar putea.
Legat de locatie cel mai bine isi exprima parerea fiecare din participante si majoritatea decide.
Eu azi nu stiu ce sa mai fac pana vine sotul.As avea chef de colindat prin magazine ,dar nu ma mai incumet sa ies singura si prietenele mele sunt ocupate in cursul diminetii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daca e asa, eu votez pentru Corso.

Ma duc sa vorbesc de sala. Wish me luck

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by crissintibun
Ieri m-a cam speriat Amalia k a sughitat intr-una vreo 30 min .Eu pana acum vreo 2 sapt nu eram sigura cand sughita ,dar mi-a explicat dr k se simte k o vena care pulseaza.Si mi-a zis k e f bien k isi antreneaza plamanii.Kriss, Alessia sughita des k a mea aproape zilnic?

Si eu am patit la fel aseara...M-a cam speriat mititica...Nu stiam ce se intampla...Pe Robert l-am simtit de vreo doua ori sughitand,dar nu asa de mult timp incontinuu...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput