Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)
Raspunsuri - Pagina 8
slimatei spune:
bb eu ofeream cafeaua restu' asteptam de la altii ...poate ma capatam si eu cu un pahar de lapte..n-ai vazut...?
adina eu sunt matinala..tare de felu' meu...si nu dorm decat 4-5 ore pe noapte nu-mi place somnul dar din pacate mai tb sa si dorm sa ma refac.. acum de cand sunt gravidutza.. tb sa recunosc ca dorm mai mult imi cere organismul.. ma culc pe la zece seara...si ma trezesc la 4-5...caci in rest...adormeam pe la miezul noptii...
pufu am vazut ca va laudati cu kg... eu am intotdeauna cu vreo 2-3 kg mult mai ca voi si sapt. mult mai putine ca voi cum se face...?
jasmin..ba bucur ca sunteti bine ..multa sanatate
creem..stai linistita cu toate cred ca trecem in toata perioada de gravidanta macar odata prin aceasta stare... au deja am trecut peste 3 stari din astea cu brio.. dar au trecut... iti va trece...gandestete la pui
noi am inceput sa stam la pat...asta noapte a stat linistita se vede ca m-a lasat sa dorm...cred ca o fi fost si ea obosita dupa atata zbantuiala....dar azi dim a reinceput...asa ca am tras laptopul in pat si stam si scriem intr-o rala...dar ma nelinisteste..oare chiar vrea sa iasa..cand merg la baie tin mana sa nu iasa...stau cu picioarele pe pereti poate se urca mai sus...si am sa incerc sa stau la pat cat se poate...desi nustiu cat rezist...poate am exagerat cu efortul, zilele astea....si mai zici sa te iei dupa dr. ca ai pus multe kg...da pune-o-as 70kg basta ca stiu ca fetita va fi bine....Stefania x 2
min.7sapt.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
darleena spune:
Stefania nu iese ea asa usor. Prietena mea a avut aceleasi senzatii, ca o loveste foarte jos si ca daca se duce la toaleta iese copilul.
Dar doctorul la eco i-a spus ca bb e bine si destul de sus. Cine stie cum e pozitionata si iti da tie impresia ca sta sa iasa.34+ si
baby Kara
AMR 6 saptamani
adinag spune:
Jasmin, ma bucur ca esti bine si ne-ai mai scris, de faceam deja griji! Deci va asteptam!
creem, hormonii, ce sa faci! Se mai intampla...
Anca, multumesc, intreb eu luni. Am mai citit si pe net si se pare ca e normal. La varsta asta a sarcinii pana la 20 de contractii in 24 de ore, cica-s normale - doar sa nu afecteze colul. Vedem noi luni.
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victo spune:
uff..pussi, tot cu acid? mie mi-a trecut.
incearca sa mananci totusi ceva. paine cu branza. trebuie. metoclopramidul din ce mi-a zis mie drita il iei cd nu ai simptome de voma..altfel nu te ajuta.34+
piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
Victo spune:
pussi, fructele si lichidele pe stomacul gol, din experienta mea, nu ajuta deloc, din contra34+
piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
BB imi dai reteta aia de sos [ptr raviolli?
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
pussi spune:
victo azi am mancat paine prajita si popcorn... dar aseara vreo 3-4 mere!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
darleena spune:
Fetele cu arsuri, n-a incercat niciuna Epicogel?
Mie doctorul mi-a zis ca e foarte bun pentru asa ceva...dar eu n-am.34+ si
baby Kara
AMR 6 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
BB imi dai reteta aia de sos [ptr raviolli?
anca34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
ancule, scuze am fost plecata!! nu e o reteta anume, mama mea m-a invatat (ea sta in italia) un sos de rosii foarte light pt ravioli sau spaghete.
cam asa: incalzeste un pic de ulei intr-o cratita mica la foc mic. usturoiul(depinde ce cantitate faci) ; adauga pasta de tomate sau bulion si condimentele (sau verdeata). Lasa sa fiarba la foc mic, neacoperit pana scade si se face un sos mai grosut. NU FOLOSI FAINA!!!
la final rad deasupra un fel de cascaval (*special de ras pt spaghete , ravioli, nu stiu cum se numeste)..
sper ca am explicat bine,
![](icon_smile_big.gif)
eu acuam pun la fiert ravioli.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)