Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)
Raspunsuri - Pagina 7
darleena spune:
Creem nu te ingrijora. Hormonii sunt de vina, dar sunt convinsa ca trece repede.
Toate ne-am confruntat cu asa ceva.
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
ancadragoman spune:
Creem
gata frumoaselor v-am vazut in poze.
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
vali_delide spune:
Fetele, sa aveti o zi frumoasa....ma duc sa ma pregatesc si o iau din loc.Sper sa fiu in stare sa intru diseara si sa pun poze.
pupici
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Jasmin012 spune:
Buna, burticutzelor dragi...n-am mai intrat demult...avem probleme cu laptopul...l-au trintit in aeroportul din Madrid pe banda aceea si nu mai merge...Dan e ocupat cu munca si nu are timp sa mearga la Segovia sa-l repare...si trebuie sa mearga el personal...asa ca nu avem cum sa intram sa vorbim cu voi....simt ca mor de ciuda...sper sa`se rezolve in curind si sa` ne instalan internet...ca ne-am mutat singuri si aici nu avem internet...acum am venti la un prieten sa imi citesc mailurile. Sa stiti ca ne e tare dor de voi...in rest, ne cam plictisim deocamdata, stam cit e ziua de mare singuri, eu si cu Lucas, intr-un apartament cu 4 camere, de gatit nu prea avem chef, ca Dan maninca la restaurant la prinz, cu colegii, iar seara nu maninca decit ceva usor...avem ceva prieteni pe-aici dar lucreaza toti...asa ca de-abia astept internetul. Noi suntem bine, suntem in saptamina 31, Lucas se misca foarte mult, parca ar vrea sa iasa...avem 10 kg in plus si deja se vede, ne e greu sa ne ridicam din pat sau de pe scaun, mai ales daca facem miscari bruste simtim si o durere la spate...dar in rest cred ca nu ne putem plinge...
Ellis, am citit ce-ai patit...ai grija de voi...stati in pat...va pupam.
Fetelor, sunt sigura ca e totul ok cu voi, o sa intram cit de`repede putem , sa stam cu voi la birfa....pina atunic pupici tuturor burticutzelor si bebeilor.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin30+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
si noi putin ca sa ve salutam...
Sunt in mare graba,fac bagajele ...l-am convins pe tati si plecam la Eforie,in max 1 ora am plecat. Azi dimineta am fost din nou la BE.am luat si noi patut si lenjerie...e super! Pt fetele care merg azi, cumparaturi placute.
Ma bag in ca acum tipa striga tati la noi.Va pupacesc pe toate si vb duminica seara!
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo
ancadragoman spune:
Jasmin ma bucur ca esti bine ,chiar ne gandeam pe unde umbli.Sa la lasi pe mail nr de tel sa avem de unde sa te luam.
anca 34+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
noi am fost si am cules nuci care au cazut pe jos din cauza vantului puternic!!! doiamne eu inainte nu mancam deloc nuci acuma numa' dupa ele am uit prin copaci....
fetelor da cald e la voi la bucuresti!!! 30 de grade!!!!
va pupam ca iesim la plimbarici!!!!
ne "auzim" mai tarziu!!
pusiii
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 4-5 sapt!!!!
ancadragoman spune:
BB buna idee cu nucile,mi-a adus si mie mama ieri si acum ma duc s sparg cateva.
anca 34+
Maria
poze
darleena spune:
BB mi-ai facut pofta de nuci hehe
Da, s-a incalzit la Bucuresti. Ieri mi s-a parut foarte cald, iar la BE am simtit ca mor de caldura.
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
pussi spune:
jasminicilor bine ca ati aparut, ca sunteti sanatosi amandoi!
ancuta tot am acid... sunt in faza de "bolire"
dany2007 weekend placut va dorim si asteptam pozici cu cumparaturile de azi!
creem se mai intampla ... suntem mai sensibiloase acum... !
vali, erika, roxxy80, dany 26 si cine mai merge azi la BE.. distractie placuta si spor la cumparaturi! noi asteptam
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!