Mamici de noiembrie- decembrie ( 86)
Raspunsuri - Pagina 6
mihuta spune:
Buna fetele,
am avut o zi incarcata ieri (dar placut), am fost la spital (Elias) sa vad cum arata, de fapt sa vada viitorul tatic care tot insista cu Euroclinicul. Pana una alta a ramas ca nasc la Elias, dar intre noi fie vorba azi noapte am avut numai cosmaruri dupa ce am vazut atmosfera de spital, mamici care se toaletau cu usile deschise, asistente acre, etc. In fine, e vorba de 2 zile.
Dupa care am fost la BE, am vazut gravidutele noastre frumoase, pe Vali, Dany si RGE, am inteles ca era si Erika prin zona, dar eu una nu am vazut-o. Ne-am masurat (din priviri) burtile si am impartasit impresii, pacat ca nu am avut mai mult timp la dipozitie pentru stat la taclale...
Am cumparat patut, saltea, pompa de san, suzete, aspirator electric de nas, garmastan, interfon, termometru de ureche, niste hainute si cam atat.
32s + Sophia
ancadragoman spune:
Adina cam sunt contractii ce ai simtit tu.
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
adinag spune:
Anca, banuiesc ca sunt normale? La Jasmina n-am avut deloc (din pacate, ca ar fi pregatit uterul putin pentru nastere), iar acum le am de vreo 10 zile, aproape in fiecare zi, dar trec. Ciudat ca ziua nu prea, dar cand ma trezesc, dimineata, sunt cel mai puternice. Tu ce zici?
Oricum luni am programare la dr si-mi va zice el daca ceva nu-i in regula, dar as vrea sa stiu ca e ok...
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
fetelor voua la ultimul eco v-a masurat cerebeul bb-ului???
oare e pe undeva vreun tabel cu marimea lui pe sapt??
32+ ANDREI
AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pussi spune:
victo am mancat paine prajita si l-am sunat pe dr. la care sunt lasata, a zis sa iau Metroclopramid sau cum se numeste! ce porcarieeeeeeeeee....
ellis am uitat, corpul se obisnuieste cu gynipralul .. si eu in prima sapt. de administrare aveam tensiuna 130-135/90-110 ... si eram tahicardica, apoi a inceput sa scada, acum e totul ok 110/70! Si ametelile mi-au trecut!
adina vomit de la acidul din stomac... am vomitat 2 mere + acreala
mihuta sa le stapaniti sanatoase! vrem pozeeeeeeeeeeee!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Pussi, eu sunt puturoasa cu pozele...
Ellis, imi pare rau pentru ce ai patit, sa ne ajute Dumnezeu pe toata sa ajungem la termen si sa nastem copii sanatosi!
Adina, la voi nu exista antispastice gen No-spa sau scobutil sau buscopan ?
32s + Sophia
ancadragoman spune:
Adina nu stiu cat sunt de normale dar cand mai ai sa iei un no-spa sa vezi daca cedeaza si chiar daca iti este greu incearca sa stai linistita.
Dany la mine l-a masurat.
Pussi acum cum te simti?
Unde vad si eu pozele cu fetele la BE?
anca 34+
Maria
poze
darleena spune:
Gianina aglomeratie cred ca o sa fie in fiecare zi la BE, ce sa-i faci....
Cadina nu stiu despre infectia ta, insa antibiotice trebuie sa iei numai la indicatia medicului. Daca este un doctor bun, in care ai incredere, fii sigura ca va sti ce sa iti dea si cand sa iti dea, ca sa nu afecteze sarcina.
Si eu am luat in sarcina antibiotice, pentru o infectie urinara, si nu au afectat deloc sarcina. Ba mai mult, pe prospect scria ca nu afecteaza sarcina si ca nu au nicio restrictie in sarcina.
Iti dai seama ca eu habar n-aveam ca exista acel tip de antibiotic, asa ca cel mai bine lasa medicul sa-ti prescrie medicatia, ca ei stiu /sunt obligati sa stie toate medicamentele. Noi suntem mai mult dupa "ureche" in privinta asta.
Mihuta de la ce firma ai luat aspiratorul nazal? Eu am vrut sa iau batista bebelusului dar nu am vazut.
Exista la BE? ca ieri am colindat pe acolo dar nu am "aprofundat" toate standurile
34+ si baby Kara
AMR 6 saptamani
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Adina nu stiu cat sunt de normale dar cand mai ai sa iei un no-spa sa vezi daca cedeaza si chiar daca iti este greu incearca sa stai linistita.
Dany la mine l-a masurat.
Pussi acum cum te simti?
Unde vad si eu pozele cu fetele la BE?
anca 34+
Maria
poze
Ancutza, te duci la semnatura la Dany2007 si vezi pozicile...
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
creem spune:
Buna fetele!
Vad ca sunteti in verva cu BE si cumparaturi...mama mama! Ce bine!
Ellis imi pare rau de patania ta...ai grija de tine si de bb, stai mai mult in pat, daca poti! Si mie mi-a recomandat dr. sa stau in pat, dar...tre sa ma mai si ridic ca n-am incotro, mai sunt si trebuir de facut!
Am avut o noapte tare aiure, cu nesomn, vise ciudate, fataiala, baie, etc. iar azi dimineata cand m-am trezit m-a apucat plansu din aproape din senin: daor am daramat o punga cu napolitane. Dar nu stiu ce m-a apucat, ca imi vine si acum sa plang.
Sper sa imi treaca starea asta, ca nu-mi place sa fiu asa deprimata. Nici nu am stiut ce sa ii raspund sotului cand m-a intrebat de ce plang...ca nici eu nu stiu.
Va pupic...intru mai tarziu cand imi revin, sper sa nu va intristez si pe voi!
33+