MAMICI DE ITALIA (8)
Raspunsuri - Pagina 8
mamii spune:
da cred ca cu voi pe aici nu mai slabesc niciodata,( am si gasit pe cine sa dau vina ba mananc s fac lapte ba k am pofta de la voi)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
dana - grazie !!! Am sa iau in calcul si varianta asta ... Va tin la curent cu ce am hotarat/cumparat!!!
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
eu zic sa iei o pushculita goala sa bagi 1Euro si sa le zici parintilor k e de aur
astazi m-am trezit bine
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
ups..ce am putut sa trimit..caci am dat incola..am vrut sa trimit cafea...si am trimis..langiosi..ca mi-era pofta...am vazut pe forum reteta..si am copiat-o..scuze,scuze il sterg acum.....
intre timp va trimit cafeaua...
e pt. toata lumea?...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
mamii - daaaaaaaa ... pana ajunge sa o umple (pusculita) si sa o sparga ... nu mai poate constata ca am spus sau nu vreo minciuna cu moneda de aur ...
Petronela
bb Silvia
dana7mi spune:
ce timp de kk ... a inceput sa ma doara bine gatul .. de la timpul rece.
Astazi am de facut masini de spalat si de calcat ce am luat de la uscat .... ca am ramas iar in urma cu calcatul ...
ma duc sa-mi fac cafeluta ... ALe inca mai doarme.
hai sa va arat poze noi cu Ale
in prima rodea un os la gratar
http://img252.imageshack.us/img252/20/rodoasetl2.png
in aceasta se certa cu o pisica ca dormea, vroia sa o trezeasca ca era prea lenesa ...
http://img405.imageshack.us/img405/5733/cupisicafg7.png
mamii spune:
apropo sa va povestesc ceva tare!!
Eram saptamana trecuta in ipercoop.Si eram pe la carnuri Ale al meu sforaia in carut.La un moment dat vine un copilash langa el.Se uita la mine se uita la Ale se uita la mine iar si se uita la ALE..il ia de maneca si incepe sa il traga.Si zic nu tre sa il tragi ca se trezeshte.A facut nishte oki mari la mine si a fugit la masa.Cred ca nu credea ca e adevarat
dana7mi spune:
s-a si trezit ... ah, uitam .... astazi m-ai avem ceva important de facut ... taiatul unghiilor
pet.cost2005 spune:
mamii - pai poate credea ca ai vreun ciccio bello (papusica aia bebelus cheala). . Tare imi sunt dragi copiii intre ei ... ma distreaza tare la paperissima cand ii arata ce nazbatii fac ... Chiar, voi nu aveti faze de paperissima cu ei?
Petronela
bb Silvia