MAMICI DE ITALIA (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ieri dupamasa n-am mai putut intra pe forum...nu stiu ce naiba are server-ul cateodata...
Beau ,mài fete, ca o camila...ieri 4 litri...nu mai pot nici manca de atata lichid ingerat.
Si io vleau pizza...il trimit pe sotz diseara,aici este un forno napoletan si tare buna pizza face
Raluk- eu iau Multivitamin Materna,Acid folic,Fier,Magneziu
Ieri aproape toata ziua am avut contractii...am bagat la No-spa in mine la greu

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

asa e.. katia danno e fatto...ma bucur ca esti de-acord.. da' acum ramane cand...?

mamii eu stau fuori roma...tb sa iau auto..vezi...katia fac si eu un sacrificiu numa' sa mananc kebab..
ca sun asa golosa..mai ales daca se trata de tb din'astea...as fi vrut sa merg la mac...sa manancun big hamburgher ...(desi am acasa da' nu-mi place e mai bun la mc donald) ....da' singura nu-mi prea vina asa ca in asyteptarea de altceba...

acum mi-am facut cartofi prajiti cu sos de ceapa...si usturoi... ori sunt.. da' asa pofte am.. ce sa-i fac...?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

foarte bine ginger dai inainte cu apa!Nu uita ca bebelushii schimba acolo in burtica 1 litru de apa pe zi deci tre sa bei minim 3 litri :)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

noi am inceput sa stam la pat...asta noapte a stat linistita se vede ca m-a lasat sa dorm...cred ca o fi fost si ea obosita dupa atata zbantuiala....dar azi dim a reinceput...asa ca am tras laptopul in pat si stam si scriem intr-o rala...dar ma nelinisteste..oare chiar vrea sa iasa..cand merg la baie tin mana sa nu iasa...stau cu picioarele pe pereti poate se urca mai sus...si am sa incerc sa stau la pat cat se poate...desi nustiu cat rezist...poate am exagerat cu efortul, zilele astea....si mai zici sa te iei dupa dr. ca ai pus multe kg...da pune-o-as 70kg basta ca stiu ca fetita va fi bine...

pup fetele si flacai... si ma bucur ca sunteti bine!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Pai ne plasam poftele una la alta
Mamii-mi-a facut mie pofta cu chinezescul
Eu tie Slimatei cu kekabul
Azi Mamii cu pizza la Ginger si tot asa ne invirtim intr-un cerc
Ce ziceti ne intilnim toate si ne abufam cu ce avem pofta???? nu e mai bine?????
buon pranzo!!!!

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Ginger00lasa ca este bine baga apa acolo-sa la flacai sa le umpli piscinile,iar cu contractiile eu nici nu le mai bag in seama important ptr mine ca nu sint dureroase ca in rest astea nedureroase sint normale si la cit mai multa apa si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.cind trebuie sa te duci acum la dr?

Raluk si eu iau acid folic,fier si vasosuprina sa imi tina colul inchis ca din pacate ma ia contractiile,aaaaaaaa si Troca mi-a mai dat dar nu le mai iau ca si asa ma-m facut multaaaaaaaaaa.

Stefania lasa fata sa joace,la mine de exemplu au inceput alea trei zile de odihna pt fata mea si misca numai cind ii este foame sau nu ii convine pozitia,sti cum sintem noi niciodata nu sintem multumite cind misca prea mult de ce misca?iar cind misca prea putin iar ne ingrijoram ce de ce misca asa putin?Dumnezeu sa ne mai inteleaga si pe noi .

Katiapam ce face Giulia?

Petroooooooooooooooooooo a trecut lenea la fata?

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am revenit ... pana la urma pt. pranz am facut risotto cu zucchine ... sa vad pt. diseara ce vraji mai fac in buc. precum Samantha

Am vazut un reportaj la TV, pe Italia1, boom di nascite la Mangiagalli (Milano) ... in 27 de zile aproape 600 de nasteri .... Cred ca ii scoate bebelusii ca pe banda rulanta ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

eu vreauuuuuu!!!!!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

Pai ne plasam poftele una la alta
Mamii-mi-a facut mie pofta cu chinezescul
Eu tie Slimatei cu kekabul
Azi Mamii cu pizza la Ginger si tot asa ne invirtim intr-un cerc
Ce ziceti ne intilnim toate si ne abufam cu ce avem pofta???? nu e mai bine?????
buon pranzo!!!!

asa cresc eu

GIULIA

eu vreauuuu!!!!!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by MIKUTA4

Petroooooooooooooooooooo a trecut lenea la fata?

Sa zicem ca a trecut ... de voie, de nevoie ... tre' sa fac si ceva treburi prin casa ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput