MAMICI DE ITALIA (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-eu nu stiu cind merg,avem un prieten italian care lucreaza in aeroport si ne-a facut rost de 2 bilete de avion dus-intors foarte convenabil valabile un an trebuie doar sa rezerv locuri si m-as duce un pic in Ro un pic in Olanda la sora mea,imi iau pitica si emigrez fac exrcursii tanto lavoro pocò in perioada asta pina mai creste fetita ma limitez la 2-3 zile pe saptamina

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pheeww sa tot ai prieteni deastia!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01191077875.jpg" target="_blank">pitica

finalmente am reusit
am incercat sa pun direct o poza cu scrisul fara carnatul ala de scris http............etc
am avut timp sa ma joc profit ca doarme

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

hhaahaa ce haioasa e ...e super sa ai fetita sa ii pui fustite si rochite si dresuri:D dar nici cu bebitoiul meu nu ma plang

Mergi la inceput

mersi Mamii,

www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01190472162.gif" target="_blank">se sono rose fiorirano

www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01189854971.jpg" target="_blank">Giulia

fetelor am incercat inca o data!

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

fetele noastre iarasi au fugit!!!Toate deodata...hmm-....or fi impreuna=)))

Mergi la inceput

Mamii-asa pare,ce face bebitoiul tau?
Giulia doarme si ar trebui sa pape s-a trezit pt putin timp si pe cind sa-i dau sa pape a adormit din nou,cred ca vremea asta o face somnorica
unde sinteti gagici????

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by katiapam

www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmO_pamgiu_01191077875.jpg" target="_blank">pitica

finalmente am reusit
am incercat sa pun direct o poza cu scrisul fara carnatul ala de scris http............etc
am avut timp sa ma joc profit ca doarme

asa cresc eu

GIULIA

si unde este pregatita de plecare simpatica si eleganta d.ra?

Mergi la inceput

Dana-la plimbarica!!!
sti ce mult ii place? am iesit cu ea la plimbare vineri si am incaltat-o cu teneseii ce se vad in poza,pe cind ajung acasa numai unul mai avea si signorina cind iese la plimbare se mira de tot ce vede iar cind se vede in casa smiorcaie si cred ca mi-a facut figura ca a trebuit sa ies din nou si am gasit papucelul si ea toata incintata ca iese din nou

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

al meu ale doarme acum cred ca vremea asta trage la somnic.Mda si ale al meu cand iesim afara e totul ok e cand vrem sa ne itoarcem ne trage o repriza de plans in mashina de mi se rupe sufletu zic ca il duc sa il taie nu il duc acasa:))

Mergi la inceput