MAMICI DE ITALIA (8)
Raspunsuri - Pagina 11
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by mamii
Iar ca masina imi place smart 2,mai nou 500 ala nou :D, citroen c2 si 3, si preferata mea http://www.supercars.dk/images/products/SLR-2.gif
Wooowwww ... da' nu esti deloc pretentioasa .
Eu, ca sa exemplific in imagini ... nissan micra sau lancia musa. Eu is mai modesta ..
Petronela
bb Silvia
slimatei spune:
uite si tu.... pana cand am schimbat pagina voi ati mai scris una..
nustiu daca e de vina reteaua..eu am net cu telecom.... da' lu soatza mea..ii merge bine ca are pc..puternic...in schimb al meu pe langa faptul ca e mai slabutz... e f. incarcat...cu de toate...
tb sa mai descarc din programe si sa-l mai usurez un pic caci e plina memoria... ce sa-i faci pt. un laptop..e destul..basta ca eu pot merge unde vreau cu el...fara fire(cand era cu fire..mergea mai bine)da' acum primesc inform. la jumate....bun si asa decat deloc...
si mai cred ca e din cauza ventilatorului...caci in momentul in care il deschid zboara.. cum incepe sa se incalzeasca..e jale... merge greu tare... si avand in vedere ca e deschis de la 6 dim... e cam cazul sa-l las la racit
Stefania x 2
min.7sapt.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by katiapam
La noi va fi un Craciu magic-primul craciun al Giuliei deja am rochita rosie ( rosul natalesc) cu botosei abia astept sa o imbrac cu ea
asa cresc eu
GIULIA
si eu l-am imbracat pe Ale de Mos Craciun
promit ca va trimit poze.
pet.cost2005 spune:
dana - incercati si varianta Gardaland iarna ... e ceva absolut magnific, o atmosfera de poveste ... cu Mos Craciun (adevarat), parada personajelor din povesti etc.
Cred ca e tare dragals si in varianta Mos Craciun ... deocamdata in topul preferintelor mele ramane in costumul de Ferrari si cu spuma in cap, la baita ... alea sunt nemaipomenite !!!!!!!
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
moama super pozele dana aici la roma nu ninge niciodata:(
Sutn pretentioasa dar a 2 a masina din poza nushu kt costa prima costa ceva gen 3000000 euro
Si mie imi place lancya musa!E foarte mishtoaca mi.ar place si una daia Defapt eu am zis ce masini imi plac da pentru mine oric emasina e buna sa mearga :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
mamii - nici prin imprejurimi nu e zapada? Imi aduc aminte ca am fost intr-o zona cu zapada, furori Roma, da' nu mai stiu cum se numea ... sau sigur prin zona mirelei si a stefaniei e zapada ... ca e zona de munte ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
da prin imprejurimi e zapada la tivoli e sigur zapada dar aici nu e ...iar anul asta sigur nu o sa ajung pana la tivoli DAR VOI AJUNEG IN ROMANIIIIIIIAAAAAAAAAAAA si e mult mai bine
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
katiapam spune:
Petcost-sint frumoase si nissan si lancia imi plac si mie
Mamii-am fost si eu la Tivoli iarna,brrrrr e mult mai frig eu zapada n-am vazut din iarna 2000-2001 e ceva timp mi-e dor de zapada dar nu de ger
Dana-in prima poza de iarna zimbeste si cu ochii dar in a doua are niste obrajiori de-ti vine pofta de pupacit,tu zici ca nu-i grasunel dar asa pare
Slimatei-eu am internet prin firul telefonic dar fara telefon fix la tiscali tot laptop cred ca e memoria plina,fa un pic de curat,poate e reteaua ca vad ca Mikuta nu s-a prezentat inca....
esco a fare un pò di spessa
mi raccomando lasati-o mai incet ca iar va gasesc la alt capitol hehehe
asa cresc eu
GIULIA
slimatei spune:
n-are treaba reteaua...
si sper sa nu fie ceva ... de nu zic...MIRELA ZI-NE CA ESTI BINE!
da' de unde atata zapada...ca n-am vazut-o decat pe munti inalt..aci jos deloc...
Stefania x 2
min.7sapt.
Ginger00 spune:
'Neata!
Eu am deschis ochii de vreo o juma' de ora...cespor aveti la scris...
Iara imi face-ti pofta cu ceva...acuma langosi...mniam...mie imiplac cu smantana ,branza si sos de usturoi..la noi la SM asa se fac la piata..Cand vine soacra-mea trebuie sa-si pregateasca muschii la ce lista de meniu ii pregatesc
Mie imi plac masinilemai corpoase..avem un Bmw de care sunt indragostita si numai gandul ca ar trebui s-o schimbam (pt.bebei) ma apuca disperarea.In orice caz ador masinile cu motor puternic,imi place viteza
+24 sufletelele mele
Atat mai avem