Demachiant
Raspunsuri - Pagina 3
daniella4 spune:
De la Avon am avut si eu ultimul, era ceva de genul "3 in 1". Dar nu-mi curata prea bine rimelul.
iliuta spune:
Servetelele demachiante curata, dar nu ca si crema demachianta si tonicul......nu sunt la fel de eficiente....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by andanii
cel mai bun din cate am incercat NIVEA VISAGE
Da subscriu si eu ...cel mai bun demachiant folosit pina acum este NIVEA VISAGE 2 IN 1.Superb!!! Vi-l recomand cu drag.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
Carrye spune:
Offf!!
Cand va aud cu Avon si Oriflame jur ca imi vine sa imi smulg parul din cap. Nu inteleg de ce acceptati sa platiti niste produse de cea mai proasta calitate....Cand eram mica si eu le foloseam si cand a auzit dermatologul sa ma bata si mai multe nu! Nu le mai folositi, mai bine cumparati romanesti ca sunt de o mie de ori mai bune decat porcariile alea....
Eu nu mai folosesc de cativa ani produse cosmetice luate din supermarket-uri, Avon, Oriflame si alte aberatii, doar cele dermato-cosmetice si am un ten extraordinar.
manumanu spune:
carrye, ai mare dreptate cu Avon si oriflame! Spune-ne tu un demachiant dermato-cosmetic, mai ales pt. ochi... 
Anderra spune:
Am spus eu : de la gerovital plant, demakiant delicat pentru ochii cu albastrele si vitamina e. Nu se compara nici cu avon nici cu oriflame. e de o mie de ori mai bun. Cel putin prietenelor si colegelor carora le'am recomandat produsul asta au fost de acord cu mine si sunt multumite.
puppe spune:
Subscriu la Gerovital Plant- demachiant pentu ochi. Il folosesc de mai mult de 1 an de zile si sunt foarte multumita de el.E drept ca folosesc 2 discuri demachiante pentru fiecare ochi, dar rimelul meu e destul de indarjit si nu se da usor dus. Am avut inainte L'Oreal si mi se parea ca-mi lasa ochii uleiosi. Eu port si lentile de contact, asa ca Gerovitalul mi s-a parut cel mai bun pana acum.
nikole spune:
Sper sa nu-mi dati in cap, dar eu va spun ca cel mai delicat demachiant ptr ochi, si mai ales daca obisnuiti sa va machiati puternic este uleiul de masline, aplicat pe un tampon usor umezit in prealabil cu apa calduta.Sau uleiul de cocos. indeparteaza f eficient orice urma de machiaj si lasa pielea fina, hidratata.
Ptr fata cel mai bine mi se potriveste Avene+apa termala in loc de tonic.
Am folosit un timp si Nivea Visage, dar ptr mine era prea dur, imi usca pielea, chiar nu mi-a placut.Insa vreau sa mentionez ca l-am luat din Filipine deci facut special ptr nevoile pielii asiatice, probabil de asta.
poze Kevinutz
rodicaosoian spune:
quote:
Originally posted by nikole
Sper sa nu-mi dati in cap, dar eu va spun ca cel mai delicat demachiant ptr ochi, si mai ales daca obisnuiti sa va machiati puternic este uleiul de masline, aplicat pe un tampon usor umezit in prealabil cu apa calduta.Sau uleiul de cocos. indeparteaza f eficient orice urma de machiaj si lasa pielea fina, hidratata.
Ptr fata cel mai bine mi se potriveste Avene+apa termala in loc de tonic.
Am folosit un timp si Nivea Visage, dar ptr mine era prea dur, imi usca pielea, chiar nu mi-a placut.Insa vreau sa mentionez ca l-am luat din Filipine deci facut special ptr nevoile pielii asiatice, probabil de asta.
poze Kevinutz
fetelor ,imi cer scuze ca o sa fiu off topic
dar as vrea sa o felicit pe Nicol pentru baietelul ei
Nicol ,ai o minunatie de baiat,este asa de frumos si asa de reusit,se vede ca seamana cu tine,si tati se vede fericit
sa i-ti traiasca micutul
Cristina.C spune:
Subscriu la cele zise de Nikole. Eu, in fiecare seara ma demachiez la ochi cu ulei de masline. Am si tenul f.uscat, iar uleiul, bogat in vit.E, e excelentt!!!! Ca tonic, Apa thermala Avene...si dimineata, cand ma trezesc,primul lucru care-l fac, e sa folosesc apa termala, in loc de apa de la robinet.