Demachiant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Demachiantul cu miere si catina e special pt oki?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Nu, e de fatza.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu de la un timp am mari probleme cu demachiantul ca imi irita fantastic ochii.E adevarat ca nu folosesc special pentru ochi asa ca astept cu interes sa spuneti care sint cele care nu irita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu de juma' de an sunt fidela unui produs siper de la gerovital plant "demachiant delicat pentru okii" cu extract de albastrele si vitamina a.
Sunt f multumita de el,pt fata folosesc BIOTEN de la elmiplant cu miere unt de shea si musetel. Nu contine parabeni ,coloranti sintetici (cel putin asa spun ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Bine Anderra,merg pe mina ta! Albastrelele am impresia ca sint bune si pentru cearcane.Ai observat vreun efect sau la tine nu e cazul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Pentru ochi eu folosesc de vreo 2 ani demachiantul lichid de la Vichy (in sticluta albastra) si nu ma irita absolut deloc. Am auzit ca la fel de bun ar fi cel de la Yves Rocher (cel bifazic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Cel mai bun demachiant pe care l-am gasit pana acum este unul de la Sephora, este profesional si costa 12 lei, 100 ml, dar m-a tinut 5 saptamani in conditiile in care ma machiez zilnic. Demachiaza ochii fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Cel mai bun demachiant pe care l-am gasit pana acum este unul de la Sephora, este profesional si costa 12 lei, 100 ml, dar m-a tinut 5 saptamani in conditiile in care ma machiez zilnic. Demachiaza ochii fara probleme.

Carrye, de unde l-ai cumparat? Eu n-am auzit de produsele astea...nu ca as fi doctor in materie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Vreau sa va mai intreb ceva: in disperare de cauza am luat niste servetele demachiante. Sunt destul de multumita, cred ca din motive de comoditate. Nu stiu insa daca e o solutie multumitoare pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Daniella4
Am vazut ca esti din Ploiesti, eu il cumpar de la Beauty Shop Sephora. Le gasesti in Mall Plaza si Mall Vitan. Oricum daca esti interesata in mod special de un demachiant pentru ochi au si asa ceva. Desi eu il folosesc pe asta si pentru demachierea ochilor si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu folosesc demachiantul-crema pentru ochi de la Avon.Mi se pare foarte bun!

Mirela

Mergi la inceput