Mamici de septembrie-octombrie 2007. (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Cecilia, nu sunt ca si cosurile din pacate, din cate stiu eu alea ca si cosurile sunt de la caldura, astea sunt niste basici mari , au ajuns si la un cm diametru, galbene, pline cu un lichid galbui...

Rodica Darius Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Yaia

quote:
Originally posted by danuta36

Merci si eu,Yaia!Au mai ramas doua zile,dar eu sunt inca foarte calma...

Dana 38s+

Asa si trebuie, Dana, sa fii calma si relaxata. Totul va fi bine. Se pare ca si tu tot cezariana, de vreme ce stii cand vine bebe. Sau ai glob de cristal? :))

Irina 38+

Doctorul trebuie ca are glob de cristal,caci el a previzionat data de luni...sau ma asteapta inducerea?nici eu nu stiu sigur...Eu n-as vrea cezariana.

Dana 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Fetelor,nu-mi vine sa cred ca miercuri va fi ziua cea mare,am intrat in panica!Sunt chiar pe ultima suta de metri,sper sa se termine totul cu bine.
40+

buna mami 25_7.nu am mai vb pana acum dar iti urez multa bafta miercuri.si eu imi astept baietelul ,sunt in 39 de sapt,asa ca inteleg ce emotii ai.sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu stau cam rau cu nervii ca a plans bb din cauza burticii si abia acum s-a calmat. Suntem si singurei pt ca tati a plecat la o nunta la Videle . Asta e, avem obligatii...Am inceput sa mananc din cauza nervilor azi. Trebuie sa ma calmez, ca ii transmit si lui bb si nu e bine.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hai ca ma apuc sa fac un capitol nou ca nu stiu daca mai intru in seara asta si poate va apuca vorbaria la noapte.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Dragelor este emotionant sa vad cum va pregatiti pentru marea intalnire Sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi
Danielle

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag

multumesc frumos ptr. majorete,am nevoie

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:

Fetelor,nu-mi vine sa cred ca miercuri va fi ziua cea mare,am intrat in panica!Sunt chiar pe ultima suta de metri,sper sa se termine totul cu bine.
40+

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:

40+

Mami25, tin pumnii sa fie totul bine. Nastere usoara si refacere rapida .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput