Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Eu in ultimii ani nu am pus mina pe calcator si pe masa de calcat decit cind ne-am mutat dintr-un loc in altul, sa le mut adica.
In general, aici, cine poarta haine care se calca le duce la curatatorie, acolo le calca si le ticazesc ei.Nu e foarte scump.Adica, in sensul ca daca ai job unde mergi la camasa calcata, sau la pantaloni de stofa...bistos iti permiti sa platesti dusul la curatatorie, fara dureri de cap sau de ...portmoneu.
Desigur, mai sint si dintre cei obisnuiti de-acasa, veniti de prin alte tari aici(inclusiv romanii), care isi calca la greu lucrurile, in special cei mai in virsta.Tinerii se adapteaza mai repede la noile imprejurari.
Am calcat si eu la viata mea destul, cind eram la mama acasa o ajutam cu camasile lui tati, kaki, care trebuiau calcate cu dunga pe mineca, calcam cite 4-5 la o tura, le insiram apoi frumos pe umerase...apoi urmau pantalonii, tot cu dunga...mama acasa calca pina si prosoapele de bucatarie, si blugii, si fetele de perna, cearceafurile, tot.Eu aici fac exact pe dos, adica toate astea le folosesc asa cum se usuca.Nu se sifoneaza la spalat, daca respect instructiunile de pe eticheta fiecareia.
Citeodata mi se face dor sa calc cite vreo haina, dar imi trece iute
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piticutz spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Camy n-oi fi avut tu draga vreo depresie ???
Cat despre babutele tale ..... ma mir cum de ai atatia nervi sa le suporti toate mofturile .... nu stiu daca in locul tau as putea suporta , acuma ... mno ... eu is si o fire mai colerica ....
cum adica, depresie? nu inteleg de ce intrebi? cind?
despre babe...hihi...daca nu as fi avut nervi dupa ele, rabdare adica, nu cred ca as fi rezistat nici 2 zile sa lucrez cu ele, daramite 3 ani
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Tu Camy sa nu te superi pe mine ca am zis de depresie , dar si eu cand sunt asa intr-o "pasa proasta" tare rau dorm noaptea si ma tot sucesc si foiesc in pat si am tot felul de ganduri ....
Referitor la calcat .... si eu il urasc de-a dreptul , dar mie imi impune serviciul sa am haine shic care tre calcate ... asa ca , n-am incotro .... dar am noroc cu tanti care vine saracutza si calca intr-o zi vreo 6-8 ore ... chiar am zis ca eu nu as avea atatia nervi sa stau langa masa de calcat atata timp .... ador tinuta sport , dar din pacate numai in week-end pot sa ma imbrac dupa placul meu ...
Am savurat cafelutza ... v-am mai lasat si voua ... ma apuc de lucru , dar mai vin ...
Mi-am amintit sa va cer o parere .... am gasit un spatiu langa notariatul lui Crecan , ce ziceti voi ar merita sa incerc sa deschid acolo magazin , adica sa ma mut de unde sunt acuma ???? Ma gandesc ca e zona mai circulata !!!
piticutz spune:
Adriana, nu de aia te-am intrebat "de ce", pentru ca m-as fi suparat, dar ma gindeam ce oi fi scris eu de pare a depresie,no.
Chestia e ca simbata seara, atunci cind nu am putut dormi, ma gindeam daca nu cumva oi fi baut lapte stricat de dimineata, il mirosisem mai inainte de a-l turna in cana si parca-parca mi s-a parut ca are putin miros(ceea ce nu e bine deloc, cind e asa musai trebe aruncat), dar ...cam in virtutea inertiei, l-am incalzit si l-am baut.
N-am avut deloc scaun moale, deci semne ca e ceva in neregula nu au fost.
Si intr-adevar ma tot gindeam ce o fi cu starea aia brusca de frisoane la mine,fara nici un semn prevestitor, ca nu am mai fost asa de mai bine de 2 ani, poate chiar 3.
Si mi-am tot batut capul, si m-am tot foit, si intr-adevar dimineata am fost mai obosita decit cind ma pusesem in pat in seara dinainte.
Depresia cred ca sta departe de mine atita vreme cit il am alaturi pe colegu', atita putem sa ridem si sa ne schimonosim impreuna, de sare camasa pe noi, ceva de speriat, zici ca sintem 2 maimute
...asa ca nu m-am suparat absolut deloc, nu-ti fa griji
dianaiulie2009 spune:
OK Camy , m-am linistit .... ce bine de voi ca va distrati atata ... noi de-abia daca apucam sa schimbam 2 vorbe seara inainte de culcare .... sper sa ajung si eu ziua in care sa stau si sa rad intr-una , sa pot sa pierd vremea ... trecute sunt acele vremuri ...
piticutz spune:
Lasa, ca probabil o sa ne vina si noua rindul
Sa-ti dau un exemplu cam cum incepe o discutie "de maimute", si apoi ma culc:
Azi noapte cica am sforait ingrozitor.Mi se mai intimpla, nu des, dar uneori mai fac din astea.
Colegul nu mi-a zis nimic, nu m-a trezit din somn, s-a chinuit el cit a putut, s-a dus sa doarma pe patul din living, pina dimineata cind a trebuit sa plece la munca.
Inainte de a pleca, a venit linga patul unde dormeam eu si s-a uitat la mine.Si se tot uita la mine...pina am deschis ochii si l-am intrebat:"Ce-i?nu te duci la lucru?" si atunci a zis:"nu-i nimic, acuma ma duc, dar ma uit la tine si ma tot minunez, cum poate cineva asa de mic sa faca un zgomot atit de mare?? esti exact ca o furnica care chinuie o drujba!toata noaptea ai <muncit>"
acuma seara i-am zis ca daca se mai intimpla asa, sa ma trezeasca din somn, sa imi pun picaturi in nas, in general asta e solutia in cazul acesta.desi eu suspectez ca ori am polipi, ori ceva tre sa fie "in plus" pe-acolo, cumva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Cami draga, am ras in hohote. Auzi tu o furnica sa chinuie o drujba!!! Deja vad scena!!! [lol]Va fug si eu la scoala! Azi v-am zis ca am doar 2 ore!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Noa sa va spun despre calcat...eu il urasc! Dar nu am incotro, sa nu va imaginati ca ccc calc toate hainele, dar Ovi se imbraca cu tricouri Polo sau cu camasi care sunt din bumbac si se sifoneaza in masinile automate. Acum am observat ca daca le usuc in masina de uscat rufe de la spalatorie, sunt aproape OK, nu mai au sifonaturile date de masina de spalat. Asa ca calc doar de musai! Ah, ce bine era pana eram in SM si o aveam pe doamna mea, ea imi calca toate hainele, asa cum spui Cami si maieuri si haine de pat si pijamale...ei acum s-a dus luxul asta, ca pe mine nu ma plateste nimeni :)). Desi eu i-am spus femeii sa nu se streseze si sa calce numai ce trebuie, ea mi-a spus ca nu poate sa nu le calce, ca asa e obisnuita...
Cami asa e cum spui tu in America, asa face si sora mea, isi duce la curatatorie hainele care trebuie calcate, nici ea nu-si calca tricouri sau blugi.
Maine avem carnaval la camin, e trolldag, adica ziua spiridusilor. Copiii se imbraca in spiridusi, cred ca va fi amuzant...am sa va spun maine. Silviei i-am cusut o "codita" pe un pantalon, cica asta e cea mai importanta "masca" :)).
Mihaela si fetele mele
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
Dau o cafelutza aburinda , calda ....
Ieri am fost la sedinta cu parintii la Paula la camin .... am hotarat sa le facem patuturi noi ca astea acre sunt acuma sunt din 1977 .... in rest discutii despre apa , ca nu e buna apa care le-o da in camin asa ca s-a hotarat sa ducem apa plata si cani pentru fiecare copil ... cam atat ....
Mai vin ...
P.S. Mihaela ti-am trimis un PM ieri , nu l-ai primit ???