Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela am ramas muta , la figurat , tare mult mi-a placut cum ai descris viata de acolo .... va doresc sa va simtiti excelent si sa dea DD sa reusiti sa va impliniti toate visele !!!

Camy n-oi fi avut tu draga vreo depresie ???
Cat despre babutele tale ..... ma mir cum de ai atatia nervi sa le suporti toate mofturile .... nu stiu daca in locul tau as putea suporta , acuma ... mno ... eu is si o fire mai colerica ....

Am terminat cafelutza citind aci pe forum , amu ma apuc de lucru , da mai viu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piticutz

da, oti, mie mi-a venit sa il maninc de-a dreptul, nici io nu stiu cum de ma rabd sa stau asa departe de el, cind mi-i atita de drag

.... cand ii avea propriul tau copil sa vezi ce drag o sa-ti fie .... asa ca da-i bataie , draga ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata!
Dau eu cafeaua in dimineata asta din casa noua si niste cornuri cu unt delicioase cu laptic cald !!!
Ne-am mutat, in sfarsit....
Si cum ii e femeii scris, numai io am avut de munca, ca, colegu imi e plecat.
In doua zile termin si ultimele finisaje si gata!
M-a rupt, zau asa, n-am mai muncit asa deeeeemult de tot!
Noroc ca e si sora mea pe la mine si m-a ajutat si ea la curatenie.
Am avut si femeie, dar...no comment!
Acum pot vorbi mai des cu voi ca am internet, telefon si cablu (care nu prea merje) ca deh, servicii romanesti de doi bani.
In fine...
Cani e bine,nu-i place la scoala, i se pare prea greu si il vad saracu destul de stresat.
Am stat si m-am gandit pe toate partile si am ajuns la concluzia ca e firesc sa i se para foarte greu caci diferenta intre sistemele de invatamant e de la cer la pamant.
Incerc sa nu-l stresez foarte mult ca e mai importanta sanatatea lui de3cat orice.
O sa recupereze el, sunt sigura de asta!

Eu, sunt racita. Rau de tot!
Sper sa-mi treaca, dar m-a cam pus pe branci gripa asta!
Sapat6amana viitoare am examen si va rog sa-mi tineti pumnii.
Cam atat despre noi...
Va pupam si...vorbim

Mergi la inceput

GIULIA felicitari pentru mutatul in casa noua !

Ma bucur ca intr-un final ai reusit sa te muti si sa-ti aranjeyi lucrurile asa cum vrei tu . Bine ca e si sora ta cu tine sa-ti tzina de urat . Despre Calin nu-ti face griji ca e baiat destept si va recupera el , nuami sa prinda ritmul ...
Si eu am fost racita saptamana trecuta , bag sama ca tare multa lume e cu viroza ... ce sa mai zic ? Sper ca vei intra mai des pe forum ,a cum ca ai net acasa .
Tzin pumnii pentru examen .... multa , multa bafta si spor la invatat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cami, chiar ca ai avut o zi grea, cel mai nasol ca a fost duminica, nu e un mod prea placut sa ti-o petreci asa...
Scump de tot nepotelul tau, dar Adriana are dreptate, pune-te pe treaba .

Adriana, mersi mult!

Giula, sa traiti fericiti in casuta cea noua! Mult succes lui Calin la scoala, ai dreptate ca scoala din Ro e mult mai solicitanta. Probabil ca treptat-treptat se va adapta, copiii se adapteaza cel mai usor schimbarilor. Bafta la examen!

Eu cu Silvia am avut azi o zi mai buna, am fost la teatru de papusi, Silvia s-a jucat cu copiii pe drum, au alergat, au "plouat" cu frunze, apoi a mers singurica la masa...a si uitat de mine. Maine o voi lasa singurica cele 3 ore, sa vedem ce iese...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Io va pup pe ziua de azi, am program la spalatorie...mi-am "rezolvat" seara ...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia, bine ai revenit. Super, ca v-ati mutat in casa noua.Se va obisnui si Calin ai sa vezi. Te asteptam la povesti cand ai timp. Va mai astept. Eu amu am venit de la scoala, si vorbesc singura. Ies putin sa iau o gura de aer.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Otilia, te-ai aerisit? Tu ai ore dupamasa de ajungi asa tarziu acasa?

Eu fac ture intre spalatorie si casa, deja mi-s jumate de haine spalate si uscate, mai am o parte in camera de uscat si am terminat pana saptamana urmatoare...
Apoi maine bag calcat de zor!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Da Miha, eu am o zi grea martea, ca am ore de la 7 de dimineata pana la 6 seara. Intr-una.... E greu sa stai concentrat atatea ore... Da e fain ca maine am numa 2...Cat despre calcat, eu am o greata.... Si sincer nu imi pasa ca las copilul cu treningul necalcat!!! Nu ma intere. Si gata! Si eu nu mai am bluze care tre calcate, doar cateva camasi pe care le imbrac la okazii. Nu calc nici cum! Nu suport! Ieh!!! Iar Vlad isi calca daca vrea. Dar in general nu are nici el haine ce necesita tratamente speciale. Nu stiu dar eu cred ca m-as simti in largul meu in state, ca am inteles ca acolo chiar nu pun deloc pret pe imbracaminte. Asa sunt si eu. Mi se par chestii asa de neimportante.... Sincer. De ce sa imi risipesc eu scurta viata calcand? Desigur daca ai un serviciu care impune... Dar altfel? Nu vad rostul. Oi fi eu mai dili insa asa sunt eu. In schimb stau noptile invatand sa fac decoratii de zahar!! No gata cu polologhia, merg si eu sa fac nani. Va astept dimi la o cafea!!!

Mergi la inceput