Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

BUNA DIMINEATA!!!

ora 9 si un sfert dimineata, mai stati in pat ??

pun acuma de cafea si ma duc la culcare, va las pe voi aci(care o sa intrati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Neata' fetele!!!Adriana, nici tu nu ai somn? Pai se poate, esti in Simleu si nu dai un semn? Apoi vb lu' CAMI nici eu habar nu am unde ai stat tu in gazda in Simleu. Si sa stii ca ai pierdut pariul: Tortul il ornez doar azi. Aseara doar l-am umplut si i-am dat "forma". In schimb am facut pentru noi o praji de aia cu branza (de care v-am dat sa gustati cand a-ti fost aici- va mai amintiti?) Aiai e gata!!! Va astept la o felie. Hi, hi, la felul I am facut ciorba de fasole verde boabe cu ciolan (am uitat ca am supa de pui in care tre sa fierb taieteii ). Serios. Bine ca fasolea astepta sa fac ceva cu ea, asa ca amu am zama pe o luna!!! Ce s-a bucura Rexi si Tzitzi. La felul II tot aseara am facut ciperci cu smantana.Te astept data viitoare la o poveste si o cafea.Chiar ma ingrijorez, oare pe unde o fi Bia?Ioana mai da si tu un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, nu-mi pui si mie intr-un email o bucatica de prajitura din aia cu brinza...te rog io frumos....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mmmmmmmmmmm ..... ce buna e cafelutza ....

Mey fetelor hai sa va luminez ( u Camy am pove deja ) .... am stat si eu pe strada stadionului , la casa , la fam . Oiegar .... amu stiti unde am fost in vizita ???

Oti draga , daca stiam ca ai praji nu as fi ratat pentru nimik in lume sa trec pe la tine la o feliutza ... data viitoare te anunt din timp ca sa tepoti pregati ....

Sa va zic cum m-a sochat Andreea ieri cand mergeam spre Simleu ....
Ma intreaba : " mami cand mergem la magazinul chinezesc ? "
-de ce ? intreb eu
-sa-mi cumperi cizme ca am fost azi cu Alexandra ( asta fiind o vecina de la soacra de la bloc , fetele fiind ieri acolo daca a fost cerc pedagogic ) la magazin si am vazut niste cizme asa de faine ....
-cum ai fost tu la magazin ? bunica-ta stie ?
- da , ca ea a zis sa mergem ...
-???? .... da la ce magazin chinezesc ai fost tu ? ( nu-mi venea sa cred ca fata mea bantuie prin orash aiurea , mai ales in zona aia se circula cu viteza si sunt tare multe masini )
-acolo , zice ea , langa serviciul tau ...
sa-mi pice fata nu alta .... da ma duc eu maine la socrela si apoi sa vedeti voi .... imaginati-va ca socri stau la stralis , iar magazinul chinezesc e pe strada fabricii , langa fabrica de paine prodpan ...
apoi eu ma strofoc sa-i cumpar cizme de la leonardo si i-a vine cu idei de "made in china " ... .... dreptu-i ca fetita ceea e din familie mai nacajita , da mno .... nu mi-a picat bine ...

Ziceti si voi cum ati fi reactionat in locul meu ???
Deci ... in concluzie .... nu pot avea incredere nici in batrani , vad ca se ramolesc pe zi ce trece ... doamne fereste !!!!

Gata ... m-am descarcat ....
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan
In schimb am facut pentru noi o praji de aia cu branza (de care v-am dat sa gustati cand a-ti fost aici- va mai amintiti?) Aiai e gata!!! Va astept la o felie.

Chiar ma ingrijorez, oare pe unde o fi Bia?

mai, atins.daca-i vb de praji cu branza hop si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FeteLor..
am desoperit un autor...super...cel putin sunt tare entuziasmata
www.constantinroman.com/" target="_blank">CONSTANTIN ROMAN

Daca vreti sa cititi are extras din carte/carti

Mergi la inceput

adriana , eu zic sa te iei de soacra.desi , sincer nu cred ca a lasat-o sa mearga pana acolo pe andreea.ia verifica tu.
andreea nu are inca notiunea scump/ieftin.ea isi doreste ce au colegele si prietenele ei.eu i-as cumpara o perece de cizme de la magazinul ala , ca sa vada cat o tin .oricat ii ve explica nu va intelege , dar daca-i cumperi se convinge[si o sa vezi ca nu-ti mai cere nici sandale, nici bluze , nimic, sa-i cumperi de acolo].ca bag sama ca-s nasparlii si cam 2 sapt o tin.

uitai sa dau de baut
fetelor multumesc pt felicitari .

ioana, cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

FeteLor..
am desoperit un autor...super...cel putin sunt tare entuziasmata
www.constantinroman.com/" target="_blank">CONSTANTIN ROMAN

Daca vreti sa cititi are extras din carte/carti

eu am cetit ceva aseara.
multumi ioana.
uite asa ma mai culturalizez si euca-s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Multumesc de urari fetelor!

BIA- si eu l-am desoperit mai mult intimplator,e un om deosebit de cult si umblat prin lume...si cu toate astea a ramas foarte modest si fara fitze...impresionant...
ADRIANA- interesanta faza cu ANDREEA
Si eu cred ca la virsta ei, nu ar deranja-o sa mearga in cizme de cauciuc de 2 lei daca ar avea si prietenele ei...A fost probabil incintata de "aventura" plecatului pina la magazin si de timpul petrecut cu o prietena...
Ce curs de inot este la Simleu?
MIHAELA-astept cu nerabdare poze si povesti de pe insula fericirii...
OTI-ti-am admirat florile comestibile...ai vazut?
CAMI-ai primit prajitura cu brinza prin mail?

Mergi la inceput