Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Pupici, pupici la toata lumea. In sfarjsit cred ca Telecomu' era sa dea ortu. Da la cati or fi sunta se pare ca s-a remediat treaba. (nici eu nici altii care avem net de la telecom nu am avut azi acces la multe pagini, inclusiv asta, inclusiv yahoo )Ma bucur Ioana, ca ai venit sa vezi ce mai facem. Multi lui Luca.Giulia, bafta cu carul, maine la examen.Fetelor, eu cred ca Bia e in concediu pe undeva prin Bahamas. Ca nu raspunde nici la tel...Altfel, pe unde ar umbla? Bia, Bia, sper ca nu platesti iar cablul la cealalta firma! tuturor! Sa stiti ca m-am tratat doar cu paracetamol si ma simt muult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, ai dat prea multi de "click" si ai pus mesajul de doua ori aici.De fericire!?

Mergi la inceput

Sa crezi tu ca de fericire... De necaz, ca mai pica din cand in cand.... netu' of cource....Da nu-i bai, ca fac puncte!!!!

Mergi la inceput

Da la ce-s bune punctele?

Mergi la inceput

Punctele.... sa ma fac sefa odata!!! Inca nu m-am decis la ce coloare sa imi iau....

Mergi la inceput

Cum adica ce culoare? cacameleonii?

e in functie de puncte culoarea?

zi mai babeste...daca ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Poftiti la cafelutza !!!

Giulia tzin pumnii ... Doamne-ajuta sa treci cu bine si sa ne spui ca de luni "intri-n pita" !!! Mult , mult succes !

Camy culoarea e in functie de cate puncte ai , la fel este si titula ... mai multe informatii pe "foloseste punctele " !!!

Oti , ce program ai maine dupa-masa pe la ora 18 ??? Vin la ora de inot cu Andreea si ma gandeam sa ne intalnim undeva sa bem o cafelutza/capuccino impreuna ... ce zici , ai putea ???

Sa va spun eu de Bia ... computerul e la Tudor in camera si baiatul atermina cl.8 a ... deci are de invatat si bia nu prea indrazneste sa se bage asa peste el si sa-l deranjeze ... sper sa mai intre totusi diminetile cand copilu' e la scoala !!!

Mey .... tot stau si ma tot gandesc si colegu tot imi spune sa ma gandesc bine ce fak , referitor la bussines ... ca o sa-mi para rau , dupa cum ma cunoaste el pe mine , stare nu voi avea , ca nu sunt genul sa stau sa mananc samanta in fata blocului sau sa pierd vremea asa aiurea prin orash ... oricum am o strangere de inima cand ma gandesc ca , probabil , nu voi mai avea magazinul ... lumea tot zice sa mai stau iarna asta ( mai ales colegele care tot imi spun ca de unde isi mai cumpara ele haine asa de mari , ieftine si de calitate ) ... mno ... concluzia ??? Ma mai gandesc !!!

Amu va tzuc , ma apuc si eu de lucru ...

Mergi la inceput

Adriana eu te astept maine la o cafea la mine acasa. Stii unde stau, nu? Hai mai barfim si noi si ma mai laud si eu cu decoratiile de tort pe care le-am facut! la toate fetele si la puiuti numai sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti te sun daca cumva ajung la Simleu !

Mergi la inceput

quote:
Oti te sun daca cumva ajung la Simleu !
Cum adica daca ajungi? Nu o aduci pe Andreea?Io amu am venit acasa de dimi is tot la scoala. Am avut sedinta de la 2 si cand am iesit dupa 4 a trebuit sa merg undeva sa halesc ceva ca muream de foame.... Si unde credeti ca am mancat? La restaurant : sora-mea! Ce sa fac, daca amu ea sta mai aproape de liceu....No, va las, merg sa mai fac si eu una, alta pe aici.

Mergi la inceput