Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Oau Mihaela, ce fain! Intr-adevar simti ca le pasa. Ma gandesc asa, la noi de ce nu se poate face asa ceva? Ma rog nu avem imigranti.... Dar pentru copii nostri....Adriana, daca asa consideri, inseamna ca asa e cel mai bine... Si eu sunt de parere ca familia e pe primul loc...Eu sunt parca mai bine ca si ieri, nu mai am nasul atat de infundat, insa ma apuca cate o criza de stranuturi, si atunci sa te tii! Sper sa nu molipsesc si pe altii.Restul? Pe unde umblati?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Restul? Pe unde umblati?
eu ti-am zis pe unde, azi noapte.
adica acuma m-am trezit.
Ma duc sa-mi pun cafeaua.
Adriana, mersi
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
diplodocus spune:
salutare fete
Mai trag si eu o vizita scurta, sa nu ziceti ca v-am uitat de tot :)
am mai si citit din urma, m-am pus la curent cu toate cele
Luca merge pt acomodare deja la cresa, eu incep sapt viit serviciul.
in rest, pe linga casa...
Noi doi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Gata si cu spalatul pe saptamana asta!
Am pus si poze din orasul vechi, facute sambata.
Ioana, e adorabila noua ta semnatura, mi-au dat lacrimile...
Mult succes lui Luk!
adriana, daca e prea mult si eu zic ca e bine sa te dedeici familiei. Nimic nu e mai important.
Io va pup, noapte buna!
pe maine.
Mihaela si fetele mele
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Ioana frumoasa poza ... imi place ...
Intra mai des pe la noi si mai spune-ne cum sunteti , cum s-a acomodat Luca la cresa , unde vei merge sa lucrezi , etc. Noi te asteptam cu drag !!!
Mihaela cum citesc eu aici descrierile tale , parca ma bate gandul sa ma mut si eu undeva unde e atat de multa civilizatie . Ajung , din nou , la concluzia ca suntem la distanta de 200 de ani de civilizatie ... pacat ...
Am fost cu Andreea la dr. si trebuie sa faca aerosol . Paula acum tuseste mai rau , cred ca i s-a rupt tusea si acum are si expectoratii . Sper sa le treaca cat mai rpd ...
Maine merg la CJ dupa marfa , mi-am luat 1 zi libera .
Las cafelutza preparata pentru cele care inca nu au servit-o !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salut,
V-am citit din umbra dar nu am avut inspiratie sa scriu si nici timp.
Incep prin a va ura sanatate in primul rand pruncilor si apoi celor mari. Doamne ajuta sa ne facem bine!!!
Si eu sunt racita cobza, in fine m-a intors ca era saptamana trecuta pe trecute, vorbesc inca ragusit dar sunt ceva mai bine.
Azi am avut examen scris pe care l-am trecut. Am si maine la oral si va rog io sa-mi tineti pumnii.
Daca-l iau de luni, gata, la munca!
Eu chiar ma bucur si stiti voi de ce...
Mihaela, tare frumos povestesti si acum am picat oarecum in nostalgie
gandindu-ma cate locuri minunate am putut vedea.
Insa eu nu am talent la povestit, poze nu m-am priceput sa pun si aici recunosc nici n-am incercat sa invat de la sotz ca sunt cam lenesa.
Rushinica sa-mi fie!
Oti cum te mai simti, sper ca esti ok!
Ioana ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata si multa sanatate micutzului Luca.
Adriana, eu zic sa te mai gandesti cu magazinul, banuiesc ca ai alergat destul ca sa vinzi acum afacerea "la cheie".
Oricum ramai pe "piedestal" ca eu una cand am vazut cate duci m-am crucit!
Aseara am fost la sedinta cu parintii, prima din viata mea si am mai luat si tauru de coarne ca lumea era ok, dar cam carcotasi la bani, zic asta, ca doamna nu stia cum sa ne spuna ca la fondul clasei era doar 1 leu
!
Io, nevinovata de mine, retinusem ceva din prima zi a anului cum ca ar fi nevoie de un copiator pentru copii (teste ) si cand doamna ne-a invitat sa punem intrebari am zis si io "da' bani pentru copiator cand dam?"
Nu aveam de un' sa stiu ca se contramandase treaba ca unora dintre parinti nu le-au convenit suma, asa ca intrebarea mea a lovit in miezul problemei.
Dupa asta spiritele s-au calmat si am strans bani de fondu clasei...e un pas ma rog.
De fii-mio, mi-a spus ca inca nu-l streseaza pe el in mod special, ci il mai lasa sa se adapteze cu noul sistem, dar sa nu-mi fac griji ca "se pare ca avem de la cine cere!"
Asta e parerea doamnei pana in prezent.
Cam atat despre noi, suntem bine, ne-am acomodat, intram in ritmul de viata obisnuit.
Pupici si seara frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Giulia, bafta multa!!
(si de la Otilia si de la mine, acuma imi zice ca nu poate intra pe forum aici, nu stie de ce)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Pupici, pupici la toata lumea. In sfarjsit cred ca Telecomu' era sa dea ortu. Da la cati or fi sunta se pare ca s-a remediat treaba. (nici eu nici altii care avem net de la telecom nu am avut azi acces la multe pagini, inclusiv asta, inclusiv yahoo )Ma bucur Ioana, ca ai venit sa vezi ce mai facem. Multi
lui Luca.Giulia, bafta cu carul, maine la examen.Fetelor, eu cred ca Bia e in concediu pe undeva prin Bahamas. Ca nu raspunde nici la tel...Altfel, pe unde ar umbla? Bia, Bia, sper ca nu platesti iar cablul la cealalta firma!
tuturor! Sa stiti ca m-am tratat doar cu paracetamol si ma simt muult mai bine.