Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by iulia82

Mitshu-Bishu (sper ca am scris bine) uite aici gasesti listute cu ce-i trebuie lui bebe si lui mami
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715

Gatta oare am inteles bine?parca ziceai ca ti-a spus Raca de furnizorul de carucioare...daca da,te rog da-mi si mie un nr de tel sau o adresa de mail unde-i pot contacta,ca ce-a gasit ea era tare ieftin.

Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem



Iulia , iti dau pe PM ce mi-a scris Raca , insa am sunat si Wampol Explorer care-l vrei tu ( cel bleo cu flori ) porneste de la 539 RON fara TVA - care este pret de en-gros , la care se adauga ceva pt ca nu cumperi decat o singura bucata si transportul , asa ca pretul final cu TVA ajunge pe la 800 RON. Cel putin asa mi-a zis nenea ala de la firma.

25+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzici, am revenit acasa dupa un tur de forta pe la BE. Am picioarele si mainile umflate, mor de foame, dar am intrat mai intai aici ca sa va spun cum a fost.

Am dat gaura mare in bugetul familiei dar am luat cate ceva pentru fiecare si mai multe pentru cea mai noua membra a familiei. O iau pe rand incepand cu cea mai mica:
Pt Ana am luat carucior de la Graco cu tot cu cos de masina, la pretul de 700 ron. Are destule "optionale" si mi s-a parut o oferta buna, mai ales ca in afara targului ar costa cca 900 ron (si carucior si scoica). Acum m-a pus putin pe ganduri Ioana cu cracanatul rotilor care nu sunt duble....dar nu mai pot face nimic. Am dat avansul si maine merg sa ridic caruciorul. Daca vreti sa vedeti modelul: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010055&brid=2

Tot pentru Ana am luat si sac de dormit, cearceaf d\pt patut si husa, doua bibe de la Nuk, suzeta, perie biberoane, unghiera si forfecuta pt bebei, babete, termometru cu masurare f rapida (10 secunde), lotiune pt dupa baita si crema pt poponeata (ambele pe baza de galbenele) si in plus am primit multe cadouri printre care si o geanta pt bebe (doar ca-i bleu pt ca nu mai aveau roz....dar cred ca o sa ne saturam de roz asa ca merge si asta).

Pt Luca am luat ceva ciorapei si sosete (la preturi bune si de calitate). Pt tati am luat niste chestii care se baga in bocanci iarna si incalzesc picioarele timp de 6 ore (sotul meu este pompier si ii sunt utile in caz de misiuni dificile). Iar pentru subsemnata am luat o bluzita cu maneca lunga (duc lipsa de asa ceva).

Per total am cheltuit destul de multi bani. Si uite asa ma gandeam eu ca poate n-ar fi fost rau sa merg cu sotul din dotare (daca ar fi fost acasa); in felul asta nu mai cheltuiam atat.

Gatta, am citit mesajul tau si cred ca ar trebui sa mai mergi la un alt medic. Daca diferentele de opinie ale celor 2 sunt atat de mari...nu te poti baza pe nici una din ele. Si nu te panica. Chiar daca s-ar naste mai mica bebelina, asta nu ar fi chiar asa de tragic. Ei recupereaza foarte repede.

Zuzelor din Bucuresti, nu fiti asa zuze si zicerati ce facem maine. Eu propun sa ne vedem la intrarea dinspre Charles de Gaule si stabilim acolo incotro mergem. Chiar daca ar fi sa ne strangem 20 (ceea ce nu prea cred, desi mi-as dori) tot gasim noi un loc unde sa ne odihnim burticile si sa stam la taclale. Chiar si la Trattoria. Vedem acolo, e cel mai bine.

Va pupacesc! Merg sa mananc pana nu mor de inanitie.

Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut zuzici!

Am intrat si eu sa ma laud . Azi am implinit 20 de saptamani, am intrat in saptamana 21!!!! Am ajuns la jumatatea sarcinii, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul!

toate fetele,

Tina 20+ cu si mami de Andrei (6 ani si 8 luni)

Bb2 e tot baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor,
Eu sunt tare in ceata.......... cand ne intalnim si unde????????????
Eu am cam lipsit zilele astea de pe aici pt ca am avut multa treaba in ultimul timp si vad ca inca nu se stie ceva precis. E vb de Herastrau pana la urma? Daca da si e vb de meniu impus pot sa va spun ca pe mine nu prea ma avantajeaza lucrul asta........ nu prea ma dau banii afara din casa (prefer sa-i cumpar bebelului ceva folositor) si totusi as vrea sa mergem sa bem un suculetz............
Daca va decideti sau stie cineva unde si cum va rog sa postati si pe aici ca o sa urmaresc azi toata ziua!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup dulce,
Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Gratiela , si eu am o stare nasoala de cand cu Kossir si ma panichez la orice mica durere , mai e si nasolia cu ecografia de ieri...insa imi fac curaj singura , zic ca n-o fi dreaq chiar asa de negru , nu mi s-o intampla tocmai mie ceva nasol...incerc sa gandesc pozitiv si ma incurajez singura ca , vorba aia , nu poate omul sa-si faca cu constientul ce-si face cu inconstientul. Asa ca , fruntea sus...
Cat despre intalnirea de maine...am zis sa ne vedem la 15.00 la intrarea de la Charles de Gaule , la Herastrau.
Eu voi fi acolo si sper sa ne adunam cat mai multe.
Nr. meu de tel. e pe contul comun de mail si ma puteti suna oricand.

Eu plec acum la Baby Expo , sper sa ma intorc cu multe cumparaturi.

Pupici.

25+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ca sa nu mai fie problema si sa stie toata lumea , ma gandesc c-ar trebui sa scriem mare pe prima pagina datele despre intalnirea de maine , insa eu nu ma pricep...poate ma ajuta o zuza shefa.

Deci :
Intalnirea Zuzelor

Duminica , 30 septembrie , ora 15.00 , Herastrau , intrarea Charles de Gaule.


25+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am avut azi o zi

Ieri piciul meu avea o ureche calda si rosie , azi dimineata erau ambele rosii, la pranz au aparut niste brobonele pe ele .La sfatul unei farmaciste ii dau cu o crema cu cortizon .Dupa 2 ore se umplu bubitele de lichid ...ups ..aratau ca bubele de varicela .
Dar el este vaccinat contra varicelei iar acum 2 ani chiar a facut o forma usoara peste vaccin asa ca mai ramanea valabil zona zoster

Am uitat sa mentionez ca eu sunt mama care nu a facut nici-o boala a copilariei

Asa ca la 2 plecam la camera de garda cu el ...la primul spital 40 de persoane ...la al doilea specializat in boli infectioase doar 3 .
La vazut o doctorita care s-a uitat la bube si mi-a spus franc in fata ca habar nu are ce sunt dar in mod sigur nu-i contagios ci probabil a facut reactie alergica la ceva iar cortizonul din crema a agravat bubitele .
Zona zoster nu aparea la ambele urechi iar varicela nu mai putea sa faca inca o data .

asa ca am plecat cal si m-am intors magar

Tot nu stiu sigur ce are copilul ....

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mitsu, nu cred deloc ca o sa fi o mama degenerata daca ii iei carut & accesorii SH. Eu multe lucrusoare+patut+carucioare(de iarna si vara) le voi primi de la verisoarele mele, asa ca noi vom fi a 4-a generatie care le va purta si folosi. Eu zic sa stai linistita si sa nu ai complexe de acest gen.

Tinna S, felicitari pt.cele 20 saptamani.



Mari 22+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am luat si eu revista azi, dar de-abia acum am ajuns acasa. Si am intrat direct pe net, sa vad despre intalnirea de maine. Dar oricum ma voi uita pe ea si pe dvd.

Imi pare rau ca nu poti ajunge... Sau poate avem noroc de un salut...? :)


quote:
Originally posted by zeririlouiza

Si eu in fuga pe aici, ati vazut mesajul meu cu revista? nu va suparati ca insist dar stiu ca atunci cand se citeste din urma mai ratezi cate una si ma gandesc ca v-ar fi si voua de folos, pupici si weekend placut.

Louiza 23s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu una ma indoiesc ca sotul meu va fi de acord sa plecam de acasa de Paste. De obicei, cam asa se intampla: Craciunul cu ai mei, in Bucuresti si Pastele in Piatra. Ca am vrut intr-un an sa schimbam traditia si am facut 5 ore din dr. taberei pana la iesirea din Bucuresti. Si apoi alte 5 inapoi acasa. Era zapada cat casa! :)

Dar cu bebelina mica, cred ca mai degraba vor veni socrelii incoace. Insa pana la anu' mai e o gramada... Multe se pot schimba, ca atare e posibil sa ne vedem toate trei in Piatra.


quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by creata2008

Ai vazut ca eu si Shose suntem puzzled!!! Oricum nu intelegi nimic, nu te prinzi deloc. Nici daca e cu puta, nici daca e fara. Deci stai linistita in privinta asta.

Stiu cum e Piatra, pentru ca socrelii mei stau la casa, undeva pe langa stadion. Daca ajungem inainte de nastere (noi vrem undeva in noiembrie), luam legatura si bem si noi un suc, ceva, daca vom putea sa ne coordonam...



Hei, si-ai mei socrii stau la casa pe langa gradina zoologica. Ce fain ar fi sa ne intalnim toate 3 cu bebeii, ca noi abia anul viitor venim in tara, de Paste. Se marita cumnata mea.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 26+




Mergi la inceput