Suntem mari deja- clasa a IV-a

Suntem mari deja- clasa a IV-a | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,

Am vazut ca avem subiecte pentru clasa I, a II-a si a III-a. Poate ar fi util sa existe si pentru clasa a IV-a, ce ziceti?

Va spun cinstit ca am deschis acest topic din cu totul alt motiv decat cele deschise anterior: doresc sa cunosc parinti care au copiii in clasa a IV-a pentru a le cere sfaturi (fie si pe pm) despre scoli si invatatoare/invatatori (asta pentru ca, cupilul meu este acum la pregatitoare, deci o sa preluam stafeta de la voi, parintii si copiii de clasa a IV-a ). Sper sa nu va suparati pe mine pentru asta, si sa va fie oricum de folos topicul.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

"Noi" suntem clasa a IV-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Si Ioana mea este clasa a IV-a. Si pot sa spun ca de-abia saptamana trecuta a reusit sa "intre" in ritmul de scoala (si activitati suplimentare).
Peste o luna vom avea primul concurs de anul acesta - Arhimede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si noi suntem in clasa a 4 a si ne pregatim de admitere la Cosbuc.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by eve44

Si noi suntem in clasa a 4 a si ne pregatim de admitere la Cosbuc.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Bravo voua! Succes! Eu as vrea sa o dau pe Ioana la Vlahuta la clasa de germana intensiv. Dar inca nu m-am lanurit daca merita sa o mut de la scoala la care este acum. Mai vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buna,
Si fetita mea este in clasa a IV-a si as dori sa o dau mai departe la un liceu.
Stiti ce pregatire trebuie sa faca pentru asta? Eu ma gandeam la Cosbuc sau Lazar.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

si fata mea e in clasa a IV a dar noi suntem din provincie.Nu avem probleme cu admiterea ca in Bucuresti dar poate ma rimiti si pe mine aici ,poate aflu ceva noutati de la cele mai informate.

Mergi la inceput