Dragii mei,
Am vazut ca avem subiecte pentru clasa I, a II-a si a III-a. Poate ar fi util sa existe si pentru clasa a IV-a, ce ziceti?
Va spun cinstit ca am deschis acest topic din cu totul alt motiv decat cele deschise anterior: doresc sa cunosc parinti care au copiii in clasa a IV-a pentru a le cere sfaturi (fie si pe pm) despre scoli si invatatoare/invatatori (asta pentru ca, cupilul meu este acum la pregatitoare, deci o sa preluam stafeta de la voi, parintii si copiii de clasa a IV-a
). Sper sa nu va suparati pe mine pentru asta, si sa va fie oricum de folos topicul.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Si Ioana mea este clasa a IV-a. Si pot sa spun ca de-abia saptamana trecuta a reusit sa "intre" in ritmul de scoala (si activitati suplimentare).
Peste o luna vom avea primul concurs de anul acesta - Arhimede.
Si noi suntem in clasa a 4 a si ne pregatim de admitere la Cosbuc.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
quote:
Originally posted by eve44
Si noi suntem in clasa a 4 a si ne pregatim de admitere la Cosbuc.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Buna,
Si fetita mea este in clasa a IV-a si as dori sa o dau mai departe la un liceu.
Stiti ce pregatire trebuie sa faca pentru asta? Eu ma gandeam la Cosbuc sau Lazar.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
si fata mea e in clasa a IV a dar noi suntem din provincie.Nu avem probleme cu admiterea ca in Bucuresti dar poate ma rimiti si pe mine aici ,poate aflu ceva noutati de la cele mai informate.