Actiunea "PIJAMALUTZE"- HEEEELP !

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Da, nu m-am gandit ... ai dreptate!
Tu esti sefa :), parerea mea e ca trebuie sa faci cum crezi ... tu te strofoci si iti iei din timpul tau pentru actiune. Nu-i asa fetelor?
Si cum sigur nu mai ai timp si de o actiune de Craciun, de ce nu o transformi pe asta in asa ceva ... jucarii si dulciuri cum spuneai?
Imi pare rau ca nu pot sa ajut altfel ...
Sanatate!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

off-topic: incredibil.. sa nu raspunzi la telefon.. putea spune de la inceput daca nu avea nevoie de niste pijamale noi-noute stranse cu drag si din inima.

Tzuni, eu as zice ca, daca Agigea nu reactioneaza mai repede si nu apare nici alt centru interesat (e si acea perisoada a anului in care se alearga care incotro..) se poate amana actiunea si pt la anul, respectiv dupa Sarbatori. Tu ai acum si f multe si extrem de importante de facut si rezolvat. Care nu pot astepta.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ruxandra, doamna a raspuns la telefon. Problema e ca nu trimite, asa cum mi-a promis, acea lista de care e absoluta nevoie. Sugestia ta...e ok, oricum de pijamale copiii au nevoie oricand! Mai incerc si astazi sa sun la Agigea si daca nu...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai incearca si azi la telefon la Agigea si spune-i clar doamnei directoare ca ai neaparata nevoie de lista si ca nu poti face cumparaturile altfel. Sa inteleaga clar. Daca nu trimite lista, nu primeste. Hmmm, mi-ar parea rau de copilasii aceia, Agigea cred ca e o zona mai nebagata in seama...ar fi totusi frumos sa primeasca cadourile de sarbatori...sunt bune oricand, sunt de acord, dar parca mai mare ar fi bucuria Craciunului. Si intr-adevar, merg si jucarii si dulciuri.
Multumim Tzuni ca te zbati!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Tzuni,
N-am mai avut timp sa intru pe net si n-am stiut ce s-a mai intamplat.Ai reusit sa mai vorbesti cu directoarea de la Agigea?Vrei sa sun si eu acolo?Ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva de n-a raspuns cu lista...
Mi-ar pare rau sa nu le facem copiilor o bucurie, e intr-adevar un orfelinat saracut...E buna si ideea cu dulciurile,cum vor si fetele!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Marilen, incearca si tu! Poate ai mai mult noroc. Vreau pe mail o lista cu copii pe sexe si varste. D-na spunea ca are o astfel de lista, doar ca uite, nu o trimite... I-am lasat adresa de mail si...nimik!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am inteles Tzuni.

Marilen, te rugam sa suni si tu. Si sa insisti. Tocmai pt ca este un centru mai saracut.. ar fi mare pacat.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asteptam vesti bune!
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor va urmaream dar din motive seriose pt mine(copil cu dizabilitati)n-am mai intrat iar acum stupoare pt mine.Mai exista un centru in Ct acolo face puiul meu recuperare ,eu propun voi decideti.Si pot garanta ca au nevoie si listuta o sa o aveti repede in aceeasi zi in care-mi dati acordul cel tarziu a doua zi.In acel centru sunt copii cu dizabilitati,abandonati iar unii irecuperabili.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-seara,fetelor!
Eu personal sunt de acord si cu alte variante, important este sa ajunga ceea ce cumparam acolo unde exista mai multa nevoie de acele lucruri.
Astept sa va hotarati ca sa stiu daca sun sau nu la Agigea.
O seara buna tuturor!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput